Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@saslavka73 ved treba oddychovat
@mimiqa môj zbožňuje vašu čiapku 😂, ale bude tvojmu až o rok dobrá (pošli mi adresu)
@patricia_b jjejoo drobcek jeden podareny....a tie rifle aky frajer😘..jojo pisem do spravy....
@mimiqa môj má 11 už začína rožky vystrkovať, ale ešte je v pohode.Ale tiež len stále jesť a niečo do hry na PC kupovať, lebo je akcia na tanky😁hovorím mu veď to stále bude akcia nedaj sa nachytat, ale toto je výnimočná akcia....vždy ma zlomí na niečo.
@andocka prečo si nezačala brať AD?čakas, že sa to zlepší týmito liekmi?
Bublanina bola výborná všetko sme zjedli.este som aj v Hornbachu bola kupovať ríbezle a ďalšie jahody.Boli ste voliť?ja teraz a idem nohy natiahnuť spravila som pukance nech je čo zajtra vysávať🙂strašne je zima vonku hmla si ako na jeseň pripadám.
@mimiqa ďakujem,ešte mám pred sebou dlhú cestu..
@slavkasobanska to kazda z nas....verim ze vsetko zvladneme...a budeme mat pokoj v Dusi 🤗
@mimiqa joj to, keby navaril by som s radosťou poupratovala🙂áno burske oriešky už musí jesť na tacke a aj tak tie hnedé šupky sú všade.
To hej dievčatá su paradnice u nás zatiaľ nerieši módu už som mu minule povedala, že keby chcel tenisky šiltovku kúpim, ale takto ...voľakedy to boli hračky teraz výbavu do hry, no nič o pár rokov bude pýtať na kino pre frajerku🙂závidím, že máš mrnusa to je ešte taká čistá láska uprimna..a aspoň nie si sama, keď dcéra už chodí von a tak...máš sa komu venovať.
A čo ide dcéra na akú skolu?vedela si vybrať či to bolo jasné hneď?
@sylvia30 ty máš už takých velkacov?syn chodí na akú školu?
Mne minule syn hovorí, že on nevie čím chce byť a akú školu vybrať...mali takú debatu s triednou hovorím mu ešte máš čas...sám zistíš, alebo nezistis veď koľko ľudí robí to, čo neštudoval i málokto vie a vyštudoval a ešte ho to aj baví.
Celý deň a čo, keď si zle vyberiem?čo, keď zistím, že som chcel iné....no celá mama s tým zmýšľaním pekne mi zrkadlo nastavil tiež spekulujem vždy nad všetkým.
@slavkasobanska celý život sa učíme a posúvame.dolezite je, že si išla....
@eliska13 on varil sebe steak 🤣😂ja som.mu len hovorila co a ako..ja take nepapam 🙈🤗...tak dcerka od mala maluje kresli tvori tak je to jasne v tomto ju podporujem.....v zivote baby nezabudnem ked mala sotva 4 roky nas ritual bolo pred spanim sa vzdy rozpravat...sa ma opytala "mamina ty mas aky sen " vyvalila som oci ....no ze po com snivas ved 😂...akurat ako to pisem teraz si uvedomujem ze este nemam jasnu odpoved...stale mam zmiesane pocity co vlastne chcem...a veru...som vdacna Bohu ze mam krpca....to ma uplne naplnilo