icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

mimiqa
16. mar 2019

@eliska13 uz mala frajera 🤣...no bojim sa lebo je velmi oblubena...ona je take slnko ked niekde je....ze natrafi na blba😡😠

saslavka73
16. mar 2019

Baby tu súkromnú treba spraviť.

mm103
16. mar 2019

@eliska13 paretin 20 mg

mm103
16. mar 2019

@andocka ani jedno z toho beriem paretin 20 mg už tretí rok

mm103
16. mar 2019

@mimiqa mala som ísť inde ale zatiaľ je to v oblakoch každopádne tu by som to ďalšie ponižovanie na moju osobu asi nedala

mimiqa
16. mar 2019

@mm103 v com ta ponizuju???

eliska13
16. mar 2019

@mm103 sa mi zdalo, že berieš to čo ja.Ja mám Seroxat 20 mg, keď je dobre 10 mg

@mm103 myslíš, že preto sa Ti pohoršilo, že zmena?...ty a Slávka a júnová sme zo starej partie aj Coco sa mi nechce veriť ako to je už dlho.Ja mám obdobia, že sem nepíšem potom sa zase namotam a píšem....ale citavam vždy sporadicky

eliska13
16. mar 2019

@saslavka73 mozeme to by bolo fajn ja neviem ako sa to robí tiež selektujem kvôli niektorým veciam a ludom čo napíšem a čo nie

kajkag
16. mar 2019

@sylvia30 áno niekedy zaspim🙂

kajkag
16. mar 2019

@andocka myslíš Trittico ten 150mg na noc.

kajkag
16. mar 2019

@eliska13 aká tabletky si užívala na železo?

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
andocka
17. mar 2019

@sylvia30 No bola som to ja s tou homeopatiou. 11 mesiacov mi homeopatia pomahala a potom baaac. Mne zacala nespavost po porode.....

1andrea111
17. mar 2019

@sylvia30 ja homeopatiu neuznávam, myslím že je to len placebo, vysaď a uvidíš. No so spánkom je to náročné, treba ho poriešiť v hlave🙂 a príliš sa nato nesústreďovať, ďalšia noc bude lepšia. Prečo myslíš, že sa Ti zhoršil spánok? Čomu by si to pripísala

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
patricia_b
17. mar 2019

Baby, ja sa dnes idem prekonať a idem si zašportovať 🙂 ... po troch rokoch na korčuliach

eliska13
17. mar 2019

@kajkag sorbifer durrules nezapeka len občas taká tazoba na žalúdku podľa toho ako jem.

@sylvia30 tiež som proti homeo sú to strašné nariedene prípravky môj syn mal problémy a doktorka mu dala x prípravkov primár kde sme potom chodili má vysmial, že sú to drahé cukríky, že nepoškodia, ale ani nepomôžu
Ale poznám ľudí čo si oscilococum či ako sa to píše chvalia
@andocka nespis dobre, lebo deti strazime zodpovednosť, únava ženy si často siahnu na dno svojich fyzických a psychických síl kvôli deťom, pôrodu....

eliska13
17. mar 2019

@sylvia30 sama si si odpovedala😂strážis si spanok a bojíš sa, že nebudeš spať a tak sa stane už to máme niekde v hlave uložené.
@patricia_b super ja mám korčule doma a x rokov som nestala nemám s kým a samej sa mi nechce.

patricia_b
17. mar 2019

@eliska13 ja idem s kamarátom a malý bude v kočíku, takze tak pomaly pôjdeme

patricia_b
17. mar 2019

Zase je to späť :( ... ja sa tých stavov nezbavím

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
andocka
17. mar 2019

@sylvia30 Ja som zacala s homeopatiou po porode v aprili. Chcela som kojit, hned mi zabrali hned prvu noc som dobre spala. No lenze moj maly sa casto budieval aj kazdu hodinu a pol. Ja som po kojeni hned zaspala, tak som to neriesila. Ale vo februari sa mi stavalo, ze som bud nezaspala vobec, alebo vstala skoro .....Mozno ta vycerpanost na mna dolahla. Mozno by ta homeopatia lepsie zabrala, keby mam suvisly spanok.mozno, mozno....neviem.Kazdopadne som bola stastna, ze kojim a spim.V marci som ho odstavila a isla k doktorke.Ta mi predpisala Stillnox a Trittico.Urcite skusim tu homeo neskor, ked aj maly bude spavat.

andocka
17. mar 2019

@sylvia30 mozem sa spytat, co ti ta homeopatka predpisala?Ja som mala Zincum Valerianicum, Passinfloru a Coffea Cruda....to su nazvy 🙂Ta homeopatia nieje celkom blbost. Ked aj citim nadchu a dam si Coryzalium, ovela rychlejsie mi prejde a neprejde do horsieho ako predtym.

eliska13
17. mar 2019

@sylvia30 neviem....iba jedného dňa zistíš, že si tak v pohode, že to budeš brať ako automatiku ako to, že si zuby umyjes😁vieš ako sa hovorí čoho sa najviac bojíme, to si pritiahneme.

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
Autor odpoveď zmazal
eliska13
17. mar 2019

@sylvia30 veď toto...a často si myslíme, že lieky všetko vybavia.Pokym nezmeníme život, pohľad, názory je to o ničom.vsetko poznám všetko mám načítanie a v realite neviem pouzit.Je to celoživotná úloha.raz som čítala, že človek ktorý nič nezmení ako môže čakať zlepšenie.ja dobre spím začala som trocha cvičiť, okná som umývala, lepšie sa stravyjem, ale som unavenejsia oveľa.Vcera som spala od 22 do 9 takmer 12 hodín.spim, nem úzkosti, depresie, ale aj tak cítim akoby som nežila svoj život, to čo chcem, potrebujem ...tak si dní zaplnam vecami a aktivitami nech niečo robím.
Dnes je krásne!užite si nedelu

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
s.a.s.k.a.
17. mar 2019

Ahojte baby, potrebujem podporu, lebo uz sa asi zblaznim z tychto stavov...beriem alventu 37,5 mg 1tbl rano a 1 na obed. Treti tyzden liecby sa to polepsilo, uzkosti sa zmiernili boli len rano. Aj som chodila do prace a bolo to fajn. No stvrty tyzden katastrofa...vyrazne k tomu prispelo pms, zas strasne uzkosti, potenie, budim sa o 5 rano. Dnes som menzes dostala a je mi hrozno. Rano som si dala polku lexaurinu, no nezabral, tak teraz som si dala este jednu. Dokedy toto este bude trvat? Kolko trvalo kym vam zabrali ad?