Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
Mgr. šútorová máte nejaké skúsenosti s nou?
@saslavka73 no som spokojná...ale už si idem nájsť frajera..

@slavkasobanska Som rada že máš dobrú náladu.
@mm103 vraj ja zase len čierne a biele nič medzitym.Terapia je super aj, keď často zabolí, ale s odstupom času zistíš, že to bolo dobré, že zabolelo
@slavkasobanska to bolo milé😄
baby vytvorila som súkromku https://www.modrykonik.sk/group/11290/ ... ak chcete pridajte sa (alebo mi napíšte, že sa chcete pridať), a tam budeme môcť napísať čo nás trápi, keďže toto fórum je verejné, tak asi viaceré majú isté medze, čo by aj napísali, ale radšej nie, lebo má k tomu prístup hocikto
@patricia_b nejde ?
Dievčatá, pomoc...už som v strese .o 13,30 mám mať rande,som už namaľovaná,vlasy hotové,joj ale som rozklepana,bože že som sa na to dala...v mojom veku .pomoccc
@slavkasobanska uzi si to, bude super, uvidis😉
@slavkasobanska Ale moja, veď o nič nejde. No čo prinajhoršom odídeš. A akom veku? Ma neštvi. Ja chcem ešte žiť.
@slavkasobanska jejda ako pubiska..tak to ma byt ✌😂..cmuk....toto bude veseleeeeee🤣hned pis
@slavkasobanska daj foto 😙inak sidobraaaaa...ja by som mozno este o 13:25 nevedela co na seba 😂🤣
Veď napíšem ..horor dnes ..kočky ,zabudnite na depresiu...myslite na mňa ..jojjjj
@slavkasobanska tomu ver😙som mozno viac zvedava ako ty 🙈
@slavkasobanska myslíme na teba 😘
@slavkasobanska To si píš že myslíme. A ešte je aj pekne. Úplne super.
@slavkasobanska neboj sa on stresuje možno viac ako ty😂
Jeeeej, ako som sa potesila. Drzim palce!
@slavkasobanska ma to tak byt, zalaskujes sa a mozno budes bez liekov

@patricia_b No stara skola ako moje deti hovoria, este komunisticka skola.😝