Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@patricia_b čo sa chceš predávkovať????to už prečo??
@sylvia30 vdaka, prosim Ta, udrziavacia davka je 10 mg na den, lebo mne dala 1 rano, 1 vecer.
@andocka
@eliska13
Ono ide o to, ze ja som tak trochu hypochonder, stale sa pozorujem, stale mam obavy o zdravie, priblizne od zac. februara sa mi zacala zvysovat cez den teplota na 37-37.1, vecer klesne, niekedy to nie je cely den, iba par hodin. Je to taky bludny kruh, teplota z nej uzkost a z nej teplota. Vsetky vysetrenia - krv, infekcne choroby ok, akurat zlaty slafylo v nose, brala som zinnat. Do toho nespavost, unava. A ten Frontin si mam dat pred spanim alebo uz skôr vecer? A kolko ho mozem brat, dva tyznde , ci viac? Och, diky baby.
@slavkasobanska ja neviem, strašne blbá nálada na mňa prišla
@patricia_b Paťka čo si dneska robila moja?
@shee11 všetky sme podobne😁frontin je na spanie, či normálne na ukľudnenie?ak ukludnovaky normálne 2,3x denne ako cítiš nepokoj nervozitu úzkosť skludnis sa a bude Ti lepšie nebudeš sa toľko pozorovať.Vela ľudí má bežné teplotu zvýšenú.Kazda z nás sa na niečo zamerala,niečoho sa zľakla, ....a z toho je uzkostna.sú ľudia čo ho berú dlhodobo sama uvidíš čo a ako....trocha sa Ti ukľudní nervový systém a možno po pár dňoch si ho dáš už iba k spánku. Hlavne si nemeraj teplotu😀si zdravá len nervozna a na to máš liek.
@patricia_b nemyslí na to ..skús niečo robiť ..,aby si zahnala zlé myšlienky..
@saslavka73 oslavovala som narodky, bola von ... ale neviem taká som nemastna neslana ... skúsim si pospať ... v utorok mám kontrolu tak jej to poviem
@coco2018 chápem zlá skúsenosť a máš to v hlave čo, ked....za Seroxat Ti môžem povedať, že výborný liek len ešte krátka doba veď si len pár dní na celej dávke práve teraz je Ti asi najhoršie.bude dobre určite!daj si aj ukludnovak viem, že ty nerada, ale možno je čas aj ja som vtedy mala xanax obcas
@patricia_b Pospi moja. Tak by som ťa chcela objať.
@patricia_b a co moja pekna sa deje? Inak aj ja som dnes nijaka bez nalady akasi. A to som bola vcera akcna. Poupratovala, duchny prevliekla a večer isla s kamoskou do Piešťan na vylet a pre moje dieta na basketbal. A dnes len pospavam. Všetko najlepšie moja k narodeninám, vela zdravicka keby si bola blizsie aj zakusky by som ti urobila, len aby som ti naladu urobila. Zajtra bude fajn. Inak glasia zmenu času tak to s nami mava. Drzkaj sa. 😘
@maki43 práveže nič špeci sa nedialo ... ja neviem strašná nálada dnes ... večer začali zase hlasy .... ja si už prídem ako schizofrenička
@patricia_b Patka všetko najlepšie prajem...hlavne zdravie....a všetko bude oki
@sylvia30 aj ja celý deň unavená,navarila som ,včera boli horúco,dnes pod mrakom .a v utorok hlásia u nás sneženie,no tak už je to fakt všetko naopak .zajtra idem zase na kontrolu ,tak uvidím čo mi povie ..
@patricia_b Vsetko najlepsie k narodeninam a hlavu hore vsetko bude ok si predsa zena zvladnes to.🌹🎂

@sylvia30 tak asi ako počasie ..raz dobre,potom horšie,rána sú asi najhoršie...budem ju pýtať niečo na energiu asi .
Nechem aby bolo škaredo.
@sylvia30 Mňa to ubíja, nič sa mi nechce, takto ma aspoň slniečko vyženie von.
@sylvia30 veď budem...budúci týždeň mám zase psychológa..tak som zvedavá čo mi zase povie...aktivity,aktivity....presne viem
ake mate sukromne skupiny
@slavkasobanska Ahoj Slavka, porad mi prosim Ta.Ohladom toho Trittica momentalne beriem 2/3 a 2 noci som vobec nespala.Dala som si aj Neurol vecer.Mam este zvysit na 1 celu? Mala si to aj Ty tak na zaciatku?Teraz co uzivas na spanie?