Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@indiga123 chodíš na masáže, cvičis na chrbticu aspon doma podľa videí?veríš takým veciam, že keď sa zobudíš dolamana a povieš si, že určite ma bude bolieť hlava tak to tak aj bude?určite treba masáže pravidelne uvidíš tu úľavu na ramená, jej, hlavu potom už stačí len raz za čas, ale nech TI dobre rozmasiruju tie svaly stiahnute
Krpata prijataaa😂🤣✌💪😚😚😚
@mimiqa Ha no dala to, čo by nie. Gratulujem.👏👏👏👏
@saslavka73 jojo tesim 😘😍
@mimiqa super... blahoželám
Bambulky ta ulava 🙈😉..uplne mi je heejjj..obrazova zvukova tvorba virtualna grafika.je jeeejjj...tak som.zvedavaaa....no idem dat vibko zapit to😘
Bambulky od stresu som dnes vyplnila cas nakupom kvetinacov kvetiniek zasadila...pokial som cakala na vysledok...sice oci prevratene pri pladbe 😂🤣😅no otazka mam ich uz vonku zasadene na parapetach....uz je dobry cas?? Mozem ich tam mat???neni skoro??
@mimiqa no neviem,podľa toho od kial si..u nás sa väčšinou dávajú vonku kvety po 3 zamrznutých..v máji...no u nás je chladno,keďže som z Popradu .ja by som asi ešte radšej počkala .môžu prísť ešte mrazy..
baby 🙂 .... mám zníženú dávku liekov ...druhý krát za posledné dva týždne 🙂
@patricia_b A to je dobre alebo zle? Jaj začali účinkovať? No snáď už bude dobre.
@saslavka73 lieky na úzkosť mi znižuje a chce nechať antidepresíva a antipsychotiká, ale je super, že budem mať možno o týždeň dva už len dva krát denne liek, lebo teraz je to 5x a je to dosť o držku ... a zajtra si idem po psíka, tak sa teším ako malá
@sylvia30
@slavkasobanska no asi som rychla...dam ich dnu 😂🙈
@patricia_b ahoojjjjjj 😘
@patricia_b A čo ten tvoj?
Caute holky ako? Ja som sa zobudila o 5 hod. S tym, ze ma boli zaludok. Trubka dala som si v nedelu kačicu aj pondelok a asi to bolo mastne na mna. Tak budem cajickovat so žalúdočným cajom. A vy ako? Ja som.celkovo po tom menzese na nič. Hormóny so mnou mavaju. Pa
@maki43 Pozrem sem ráno a ty tu. Mne je tiež nejako ťažko od žalúdka, že by z tej Tvojej kačice?🙂
Zle som spala, musela som bežať do roboty a dnes mám toho veľa.
@saslavka73 no budeme to.mat asi dnes veselé. Ja idem poobede tak budem dospavat.
@mimiqa ja už mám na okne, ale len primulky a sirotky neviem čo si kúpila.Ale susedia majú už aj oleander vonku čo sa mi zdá skoro na exotiku
@slavkasobanska po zmrznutých už máme prvé jahody🙂srandujem je to veľký rozdiel moja kamoška býva na Orave snáď 1,5 m rozdiel v kvitnuti stromov úrode....
@mimiqa kde je taká škola?dobre to znie Som zvedavá čo my o pár rokov vyberieme
@saslavka73 on nič

@bianka532 Fíha.