icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

mimiqa
27. mar 2019

@eliska13 Ivanska cesta...Daj si sukromna dizajnova skola

mimiqa
27. mar 2019

@patricia_b Patiiiii to takto inak ku kavicke mnaaaam😚

mimiqa
27. mar 2019

@saslavka73
@maki43 cawelo bambule...ja pijem caj na zaludok tiez....je mi hned lepsie.. Kackaaaa wau..v zivote som to nejedla ..to musi byt fakt tazke

eliska13
27. mar 2019

@mimiqa mäsko ani nie, ale taká dobrá koža mastná opečena😂ty tuším nejes mäso či nie?

eliska13
27. mar 2019

@patricia_b vyzerá výborne

mimiqa
27. mar 2019

@eliska13 nie nejem 😂🤣😲alr uvarim vsetko

mimiqa
27. mar 2019

@eliska13 inak v kvetinkach sa vobec nevyznam..brala som rad radom co sa mi pacilo..😂🤣kuk

saslavka73
27. mar 2019

@patricia_b No parádny. Aká si Ty šikovná. Bože teraz mám na to chuť. Teším sa, že máš dobrú náladu.❤❤❤

saslavka73
27. mar 2019

@mimiqa Aj ja by som tak nakupovala. Vôbec tomu nerozumiem, ale páči a mi to.

indiga123
27. mar 2019

@eliska13 ahoj, na másáže chodím pravidelne, ale doktorka mi povedala že to po tom všetkom vyskúšala súvisí so serotonínom, telo sa nedokáže uvoľniť a stále je v napätí ke´d ho má málo.A máš pravdu masáže sú na nezaplatenie

indiga123
27. mar 2019

@eliska13 ahoj neviem či zaberajú ale sa ich bojím, ale viem že ani bez nich to nie je riešenie. Ty si mala podobný problém a pomohli ti AD?

mimiqa
27. mar 2019

@saslavka73 fakt co sa mi lubilo som brala 😂🤣medzi nimi budu aj tajave fsak uvidim 🙈😂

indiga123
27. mar 2019

@maki43 ja tiež včera

eliska13
27. mar 2019

@indiga123 áno mám uzkostnu poruchu, ktorá keď sa nepodchyti ide do miernej depresie.ver doktorke asi vyskúšala všetko niektorí ľudia sú skrátka takí, že su stále v napätí ...nie je to dobré potom príde vysoký tlak, žalúdočné vredy...aj horšie veci.Skus niekde vybiť to napätie šport, okopavanie, prechádzky dlhé... najlepší je šport...držím palce!

eliska13
27. mar 2019

@mimiqa parádny kochlik🙂taký by sa mi zišiel.v prvom máš sirotky malé a veľké, a v druhom tie veľké listy sú primulky a to žlté nepoznám ...ja tiež kupujem tak, že až potom zistím, že to je len letnicka a nie trvalka, alebo že to potrebuje kyslu hlinu...ak chces niečo čo bude kvitnúť celé leto a znesie úplne teplo kúp si milión bellku , ale to až tak v maji sa kupuje ja mám terasu na juh stále slnko a vďačný kvet a lacný.mozu byť prečíslení do kochlika či normálne.ja ich zbožňujem.Inac moc sa do kvetov nevyznám tiež štýl pokus omyl🙂)potom zrazu na jar hľadám, že kde je ten kvet veď minulý rok tu kvitol a mama, že nooo to je len jednorocka😂

mimiqa
27. mar 2019

@eliska13 kochlik je super....ak das viac vody vytece...aj odmerka tam je...je v koxhliku akoby take sitko...v Hornbachu maju rozne farby

eliska13
27. mar 2019
eliska13
27. mar 2019

@mimiqa tie previsnute ťahače sú krasne

eliska13
27. mar 2019

@mimiqa vieš čo krotim sa mám z minulého roka kochliky, ale nie tieto samozavlazovacie, ale kúpila by som všetko😁mala som veľké výdavky tento mesiac musím viac šetriť samej mi to vadi

mimiqa
27. mar 2019

@eliska13 krasne 😘🙂nadhera....tak ja si nic nekupujem ved dlho som doma naco aj....ale toto som musela...chlap mi korunky da 😂🤣fsak bol 6 dni prec nie?? Tak nech sa stara

maki43
27. mar 2019

Ahojte holky byva aj vam po menzese divno? Ja ako pred tak aj po mam uzkosti. Poznate to, ci som vynimka?

mimiqa
27. mar 2019

@maki43 vtedy ano a den pred som uplne k.o...daj si lexaurin

maki43
27. mar 2019

@mimiqa ja mam neurol dala som si 0,5mg ale je mi akosi smutno snad ma to v robote v kolektive prejde. Keby som si aspon poplakat mohla ale nejde to. Viem ze dva tri dni to potrva a bude fajn. Dala som si aj o 1/4tbl. AD VIAC VED TO NEUSKODI. VZDY MI LEKARKA POVIE V TYCHTO STAVOCH NAVÝŠIŤ. SOM RADAZE SE SI OZVALA MOJA PODPORA SI MI. ASI AJ TY SA NIEKEDY ZMIETAS V TAKYCH STAVOCH. JA DNES K PIATEJ BOLEST ZALUDKA A, STRACH. CO SME KOMU UROBILI HOLKY....

mimiqa
27. mar 2019

@maki43 lebo silne bambule preto to mame....ja tiez otras stavy pred menzesom....mam dostat v pondelok😂🤣a den pred tym ma polovicka narodky tak dufam ze nebudem.ako pitbul😂😅

maki43
27. mar 2019

@mimiqa moja ty iba den ja aj Pat dno

mimiqa
27. mar 2019

@maki43 zatim klop klop vzdy den pred 😂🤣

andocka
27. mar 2019

Ahojte, ja som dnes total KO....na zaciatku liecby, mam dostat menzes a este som aj chora....hrdlo ma boli, hlava. Dokonca obidve deti mam doma su chori.Len cumim do blba, ani nevnimam realitu.Manzel na sluzovke.....Ach

janefonda
27. mar 2019

@andocka
Vidis sme na tom podobne. Momentálne mam 3 týždeň co beriem lieky a ocakavam menzes. Včera som bola extremne unavena, dnes som taka zvlastna. Nie je to depka, ale hormony pracuju. Tento týždeň konecne zacinam pracovat, tak aspon ze to.
Odporucam ti kupit si vitamin b6 a pridat si ho hlavne týždeň pred menzesom.

eliska13
27. mar 2019

@mimiqa ja som si ráno dala rifle a cítim nejaké úzke stehná a gombík som ledva zapla.a pozerám do kalendára veď už bude môj čas😂ja sa nalejem vodou ráno oči tvár prsteň nedám na ruku.Ja nemám vtedy uzkost, ale únavu a som podráždená najradšej by som bola sama.ty máš vždy pred oslavou menzes🙂

eliska13
27. mar 2019

@andocka najhoršia kombinácia :(kedy príde večer či si doma aj cez noc?