Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@sylvia30 Ja sa uz liecim velmi dlho vsak vies a dlho bolo dobre a pred dvoma rokmi som mala take zhorsenie z nicoho nic ze som si myslela ze uz prisiel moj koniec , tiez som bola z toho mimo ze po tolkych rokoch moze prist zhorsenie ked uz je relativne dobre ale vidis ze moze , neboj sa prejde ,len pri tej nasej chorobe je to ako casovana bomba vybuchne kedy chce aj vtedy ak to najmenej cakame , zial nic s tym neurobime , len sa modlit aby nebolo horsie.😍
@ivka185 no naozaj nič iné nám neostáva len trpezlivosť ...ja som si to už toľko krát povedala,vyplakala,a ani neviem ako začínam 11 rokov.to trvá .nevzdávam sa,stále niečo nové hľadám čo by mi pomohlo
@slavkasobanska ja takisto stala v kutiku duse verim ze este bude dobre, ale pride aj taka myslienka ze uz to lepsie nebude , len sa modlim aby nebolo horsie. Niekedy aj ja som plakala ,teraz uz nie , uz nie som taka placliva ako niekedy ,nastastie.Ale na druhej strane ludia trpia este horsimi diagnozami a nevzdavaju to , takze do toho zeny nevzdavame to a podporujme sa ,kazdej z nas to pomaha.❤
Zienky moje zažili ste to aj vy? Dnes som bola na prechádzke a z ničoho nič ma začalo celé telo palit. Najprv na hrudi, potom brucho, ruky, nohy az do koncekov prstov . Celom dom sa zlakla, ale trvalo to mozno 2 minuty a odislo.😠
@ivka185 presne to iste si aj ja hovorím..sú aj horšie diagnózy .to sa tak hovorí..no žiť z našou chorobou je veľmi náročné... ale kočky..zajtra nový deň,bude lepšie ..
@slavkasobanska Je to narocne v tom s rebou uplne suhlasim, niekedy az prilis.😍
@slavkasobanska odvolala si sa??
kolko možem uživať xanax aby nevznikla zavislosť viete mi poradiť
@sylvia30 mala s výkyvy..aj teraz ,tak mi pridala ale iný liek ku tomu na spanie .
@mimiqa áno včera som bola poslať,4 strany som im napísala,ale ešte čakám z Ligy za duševné zdravie mi majú poradiť keby niečo ..aby som bola pripravená .
@mekicom ja beriem asi 10 rokov..a tak 0,5 mg ráno,0,25 obed a večer,keď som nervózna tak si ešte dám 0,25...
@slavkasobanska moja drzim palec....nech to vyjde
@mimiqa ďakujem....no bude to ťažké
@slavkasobanska vsetko je tazke..o to sme silne 😘
@sylvia30 no fakt...veď ja by som to nedala inak .a po pravde čo sa budem trápiť???a všetko je návykové aj kava,cigarety,aj doktorka vie že si niekedy dám navyše keď mi je zle.....
@sylvia30 ja ked mi prisiel blby stav tak som sa vzdy snazila presmerovat pozornost inde, napr.upratovat, skladat pradlo..proste nezivit tento stav este energiou myslienky..to mi vzdy pomohlo..ale to budes mat menej a menej..
Ahojte baby. Idem si k vam pre radu. Moj priatel, vlastne teraz uz ex ma take ,,divne,,stavy alebo neviem ako to pomenovat. Ma take nalady. Nic ho nebavi, je smutny,bez nalady. Vravi ze nema ziaden zmysel zivota. Dokonca sa mi priznal aj s tym zeby si vedel predstavit ze s tymto zivotom skoncuje. Rozisli sme sa,pretoze mi povedal ze ma uz nemoze tahat ku dnu. Je toto depresia? Neviem ako mu pomoct,ako nakopnut. Nie sme spolu uz druhy mesiac,no viem,ze to s nim nie je dobre. Odporucala som mu aj lekara,ale neriesi ho.
A este nieco..nasla som u neho liek serlift 50mg