icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

slavkasobanska
28. mar 2019

Ahojte kočky ..no ja som fakt vadna,čo som včera zrobila??večer som si písal s tým pánom,volá sa Beďo,bolo už 23 hodín,ja v posteli,a on že či sa nejdem prejsť.....a ja trúba už mala v sebe lieky na spanie, neviem prečo dala som si len pol tabletky že vyskúšam či zaspím,a ja že jasné idem..večer mi je super,o že za 10 min môže byť na mojom sídlisku,ja pohoda,dala mikinu,nohavice a išla som ..len som dúfala že nezaspím,tak sme sa prechádzali,rozprávali,a ja prišla domov o pol jednej,jak som lahla,ani lieky mi netreba lieky..to rána tvrdá,no som ja normálna????Hahaha no chorá žena...

saslavka73
28. mar 2019

@slavkasobanska A aký problém?

slavkasobanska
28. mar 2019

@saslavka73 no keby som tak zaspala po ceste,haha

saslavka73
28. mar 2019

@slavkasobanska By čučal ako puk. Akože to si schopná zaspať bum aj postojačky a spíš?

slavkasobanska
28. mar 2019

@saslavka73 neviem ..som neskúšala alé na mňa to bolo už veľa hodín..

mimiqa
28. mar 2019

@slavkasobanska ale ale nocni batmani 😂🤣

slavkasobanska
28. mar 2019

@mimiqa noo a už mi oči padajú ..

eliska13
28. mar 2019

@slavkasobanska haha ty si aká akčná🙂ty sa nezdás teba stále neviem nejako zaradiť aká si😂drieme v tebe taký certik
Nezaspala motýle v bruchu ju budili😍

eliska13
28. mar 2019

@slavkasobanska zohrial Ta trošku?ráno ste mali mínus 5 som počúvala teleráno.Inac sranda takto cez písmenká fantázia pracuje možno by sme boli prekvapene v realite ktorá aká je, ako vyzerá...ma to svoje čaro.Bedo je Čech??

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
Autor odpoveď zmazal
eliska13
28. mar 2019

@sylvia30 je to už 10 r už si nepamätám.Iba asi to, že som jednu noc zvládla aj, keď som sa budila, ale zvladla a stúplo mi sebavedomie.vsetko toto je len o hlave viem, že to zvládnem stoj čo stoj.Skonahle dovolíš strachu, aby Ťa opantal už Ťa má.a to som vtedy brala AD a aj tak som sa bála a stresovala.benzac som si nechcela dať kojila som a mňa to ťahá k zemi unavuju ma.raz večer som otcovi volala nech príde po mňa hanbila som sa strašne, že mám dieťa a chovam sa ako dieťa.chybala mi taká istota prišlo to casom

patricia_b
28. mar 2019

@saslavka73 neviem ako dnes ... taká nesvoja som

eliska13
28. mar 2019

@sylvia30 takto cez písmenká to vyzerá lahko, ale mala som výčitky, bola som na seba nahnevaná, až som pochopila, že tak nemôžem fungovať, že celé dni žijem v strachu a pýtam sa muža kedy pôjde na sluzobku.psychologicka mi povedala, že sú ženy čo majú mužov na tyzdnovkach a musia zvládať.Ona bola na mňa prísna, ale to som potrebovala.povedala, že keď tam budem plakať pošle ma do nemocnice a budem bez syna ona takýchto už zažila pracovala volakedy v BA v nemocnici.ver tomu, že to pomohlo.povedala, že ona má ľutovať nebude od toho tam nesedí, ale má mi pomôcť.
raz mi povedala, že čo dáš do myšlienok to sa Ti vráti, keď budeš celý deň rozmýšľať aká som nešťastná, akú mam chorobu, to zas bude deň celý zlý,tak tak aj bude.ty si ešte na začiatku časom sa naučíš... Áno ty určite celý deň rozmýšľaš či večer zaspíš aká bude noc.Moj muž je taky, keď ideme na dovolenku už 2 noci nespi

eliska13
28. mar 2019

@patricia_b ako sa pes zabyval neknucal?nás 2 noci plakal cez deň som od neho nemohla odist

mimiqa
28. mar 2019

Bambulky neni daco s tlakom?? Bo som otapena ze uplne 🙈

mekicom
28. mar 2019

@slavkasobanska dá sa Ligu duševného zdravia spojiť aj telefonický máš aj telefónne číslo

slavkasobanska
28. mar 2019

@eliska13 ja som bola stále taká šialená východniarka,ešte to mám v sebe,len ťa choroba má brzdí,ale robila som strašne šialené veci..voľakedy..

mekicom
28. mar 2019

@terina25 skús to cez kamarátov ktorým on dvoveruje mazno viac ako tebe alebo cez niekoho jeho blízkeho.

slavkasobanska
28. mar 2019

@mekicom nemám číslo ,len cez net si nájdi stránky a e mailom dá sa spojiť,prípadne si môžeš vybrať odborníka,tam sú ak ich fotky,ktorý sa čomu venuje a môžem napísať . super stránka .

mekicom
28. mar 2019

@slavkasobanska to sme bolí skoro všetky ale všetko zmení choroba ktorú si neviberies a ani nevieš ako sa jej zbaviť

slavkasobanska
28. mar 2019

@eliska13 nie Slovak ...len sa volá Bernard .no také meno..nie veľmi je slušný ..nič nebolo ...haha

saslavka73
28. mar 2019

@patricia_b Ja tiež nemám dobrú náladu. Mám ťažké dni.

mimiqa
28. mar 2019

@saslavka73 co sa deje

mimiqa
28. mar 2019

@slavkasobanska no moment ani boztek???

saslavka73
28. mar 2019

@mimiqa A nejdem to tu. Stále to isté dookola.

slavkasobanska
28. mar 2019

Viete aké je východniarske smuthy????jahody,vodka, antidepresíva.....

sticker
mimiqa
28. mar 2019

@patricia_b Pati co sa deje..hafanek nerobi bordel???Misko co robiii

slavkasobanska
28. mar 2019

@mimiqa iba na uvítanie..na líce .no bude to s ním ťažké .

saslavka73
28. mar 2019

@slavkasobanska Máš Ty recht dievka.