Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@patricia_b No čo zase?
@sylvia30 aj ja som si dávala robiť testy na štítnu, lebo obvodná odmietla, že ešte neubehki 2r od preventivky.tak som si zaplatila inde a tam mi zistili aj silnú anémiu, ale štítna dobre.zevraj magnézium chyba tuším 80%obyvatelstva strašne vysoké číslo to bolo.ja som si voľakedy kupovala magnézium v tých injekčných tobolkach na pitie.mojej babke ho pichala psychiatricka
@patricia_b no a je to tu:(havinko cika, kuse, zle robí malému?či čo mu vadí?on o tom vedel, že ho budete mat
@sylvia30 Aj ja si dávam to 500 mg aj štyri za deň a lepšie saa cítim. Asi je to fakt pravda.
@eliska13 havinko nič nerobí proste to že je je problém :/
@patricia_b Koľko ich máte doma? No vieš asi si to mala prekonzultovať.
@sylvia30 No keď si nedám tak ešte horšie.
@sylvia30 Obyčajné modré Galvex 500 mg.
@sylvia30 Ja som tiež čítala o tom tryptofáne a je na to doplnok, to by sami asi zišlo.
@sylvia30 Je to možné.
@saslavka73 to je ževraj dobre magnézium.Mna prehanalo, keď som si dala dve.
@sylvia30 babka už nežije, vieš...jej nebolo dobrr zo žiadnych liekov a stále chodila k lekárke, keď nevedela čo s ňou má robiť predpísala jej aspoň injekcie, alebo poslala do nemocnice.
Užívam calcium šumivé, zinok, magnézium nepravidelne, železo, b komplex, céčko
k2D3 čo to je?
@eliska13 To aj ja calcium, zinok, magnézko ale dávam si keď m napadne. Aj céčko, železo.
@maki43 no ti poviem ..sem tam oki,ale byť s ním každý deň tak to teda nie .mám sa rada ešte ..
Kočky a čo nepozerajte hokej???to čo má byť...kukajte akých máme v Poprade šumnych chlapov .
Kocky asi mesiac beham po lekaroch viete mi poradit ci toto moze byt depka,lebo uz si myslim ze je to naozaj psychika.Je mi zle mavam rozne bolesti brucha a zaludka,hrcu v krku pocit na vracanie,busenie srdca,,nechut do jedla aj celkovo do beznych povinnosti,dneska som nebola schopna nic robit a asi hodinu som preplakala ani neviem kde sa tomi vo mne vzalo ten plac.Vsetky vysetrenia som mala ok aj krv.Spim celkom dobre akurat sa budim zavcasu a neviem viac zaspat a mavam take chvenie v celom tele akoby som mala odpadnut kazdu chvilu a busi mi srdce pri tom.Davam si magnezium a dnes som kupila aj tryptofan je mi trosku lepsie,.Dakujem za kazdu odpoved
@babulka82 môžE.
@babulka82 Aký máš ten tryptofan?
@saslavka73 tryptofan B od Kompavy
Bambulky mavali ste stav ze tazoba na hrudi??uz druhy den takto vecer 😐
@patricia_b No kde si Paťka naša? Čo robkáte?
Zienky moje to kvoli comu beriete tie vsetky vitaminy ci zelezo ,magnezium a to vsetko ostatne, citam ze to skoro kazda daco a ja nic.

@slavkasobanska si úplne normálna. Vidíš chlapa Ti treba a si fit :D