icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

pajinka91
28. mar 2019

Baby moje, dlho mi bolo fajn a dnes je to príšerné, striedam záchvaty zlosti a plaču, všetky svaly stuhnuté, hlava ma bolí, záchvat, že som ani dýchať nemohla, jesť sa mi nechce.. z ničoho nič, už som verila, že bude lepšie. Niečo zjem a idem si radšej ľahnúť.

pajinka91
28. mar 2019

A kúpila som si v lekárni aspoň magnézium+b6 😉

mimiqa
28. mar 2019

@ivka185 v krvnych testoch sa zisti co ti chyba....zelezo tiez berem a magnezium sa celkovo odporuca na uvolnenie

andocka
28. mar 2019

@kajkag Uzivas k tomu este nieco? Mas aj denne AD?

kajkag
28. mar 2019

@andocka áno ráno Escitil a Ansilan, poobede pol tabletky Escitil, na večer Ansilan. Na spanie Trittico.

maki43
28. mar 2019

@patricia_b neboj moja od vcera som si ajja 1/4 tablety pridala tak teraz mam neziaduce ucinky hlava ma boli uz druhy den

maki43
28. mar 2019

@eliska13 presne prva otazka psychiatricky liecite sa na stitnu žľazu? A moja odpoved ano. Mna to niekedy pekne rozhadze 😕

maki43
28. mar 2019

@mimiqa napodobne moja...

maki43
28. mar 2019

@sylvia30 tak ja holky železo, B vitamin, C vitamin a D vitamin s horcikom. Vsetko firma amway🙏🙏🙏🙏

patricia_b
29. mar 2019

Strašne plačlivá som 😏

eliska13
29. mar 2019

@ivka185 železo, lebo som anemicka a magnézium a bečka by sa mali hlavne magnézium je dobrý na taký vnutorny neklud búšenie srdca a hlavne pred menzesom

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
eliska13
29. mar 2019

@patricia_b ako to dopadlo čo so psom?vedel, že ho budete mať?môj muž bol roky proti psovi, lebo bol tak vychovaný načo to je príťaž, budú chlpy všetko negatívne.Az som v lete našla psíka a napisala mu do roboty, že poobede tu bude pes nech synovi nepokazí radosť.Tyzden ho ignoroval nad každou mlackou krútil hlavou toto nám bolo treba a podobne...a dnes s ním chodí ráno von, pes sa naňho najviac teší, kupuje mu pamlsky, hra sa s ním a celkovo je to fajn, že cez víkend chodíme so psom do lesa....niekedy sa viac pohrá pomazna s ním ako so synom.on je divná povaha vždy ho treba postaviť pred hotovú vec dlho som to odkladala

eliska13
29. mar 2019

@sylvia30 a neberies večer aj AD, že to Ta nabudí?nepamätám si.Oddychni si načo sa trápiť asi to potrebujes prejde to len teraz sa v tom asi moc rypes.Inac ja spím ako zarezana a dnes v noci sa mi sníval taký živý sen so svokrou 3:40 som bola hore.Tesim sa, že je piatok...musim zimné topánky poobede poskladať, capice...mysli na niečo pekné mne, keď je ťažšie rozmýšľam nad letom, ako sa budeme kúpať, kam pôjdeme schválne rozmýšľam nad príjemným

mimiqa
29. mar 2019

@patricia_b toto som.mala ja🙈stale stale som plakala...

mimiqa
29. mar 2019

@sylvia30 to sa neda..spanok je velmi dolezity...jasne chod pn..daj sa dokopy

patricia_b
29. mar 2019

@eliska13 havinovi som našla nový domov, bude mu lepšie ako u nás
@mimiqa ja to nechápem a večer totálne rozklepana, jak absťak keby som malav

mimiqa
29. mar 2019

@patricia_b presne..triaska uplne akoby mi aj islo prepnut...uzkost moja 😐

patricia_b
29. mar 2019

@mimiqa :( celezle toto, nech to už prejde

eliska13
29. mar 2019

@patricia_b asi aj hádka s mužom tomu neprospela

mimiqa
29. mar 2019

@patricia_b lahni si..nohy si niecim vypodloz a pomalinky zhlboka dychaj

mimiqa
29. mar 2019

@eliska13 presne toto mavala som po hadke

saslavka73
29. mar 2019

@eliska13 Môj muž nášho psa čo som mala za slobodna kopal. Jeho mamka zakaždým ako prišla, tak nadávala na čo máme psa. Dnes majú psa oni, viem, že ten pes to nemôže, ale tiež mám chuť ho kopnúť.

eliska13
29. mar 2019

@saslavka73 tiež to asi videl doma také zmýšľanie.Je to hrozné ako vety, návyky dokážu človeka ovplyvniť a tak žije ďalej.Moj muž je taky ako oni bez cieľa, radosti, chodím do roboty platím to mi stačí.Prezili by celý život na gauči.Ja som z rodiny kde sa niečo robili hoc aj skalka v záhrade, či niečo vymyslieť len nestat na mieste a len dýchať.vo vela veciach som ho posunula naučila, že je fajn sa stretnúť s druhými, niečo si vybudovať, naučiť sa korčuľovať.Lebo viem, že syn sa od nás učí a dávame mu príklad.
Ja som ta bláznivá čo vymýšľa on hundre a nakoniec sa pridá a povie fajn to bolo.len ma to stojí veľa síl.niekedy rezignujem...veľmi by som sa chcela naučiť lyžovať to bolo rečí to je drahy šport, ...načo....hovorím veď si požičiam lyže, nemusím ísť do Jasnej stačí mi na Zochova chatu vybehnúť syn už vyplakava všetci lyzuju snowborduju pôjdeme na lyžiarsky nič neviem....ja som ho naučila bicyklovať, skejt som mu kúpila, vezmem ho plávať ...môj muž nerieši.dost je podobný tvojmu práca a nič iné....preto mám hrôzu dieťa odrastie a čo my dvaja spolu?🙂

eliska13
29. mar 2019

@saslavka73 kopnúť myslíš kúpiť si psa?ak nad tým uvažujes chod do toho určite.

saslavka73
29. mar 2019

@eliska13 Mám chuť kopnúť toho ich psa.

saslavka73
29. mar 2019

@eliska13 Môj je aktívny, to ja som leňoch. Môj výborne lyžuje, môže tvojho naučiť, ak chceš, chodievajú s dcérou lyžovať. Ja nelyžujem. Aj by som sa, aj ma začal učiť, ale on Ťa učí tak lyžovať ako by si mala byť Peťa Vlhová. Ja to chcem robiť len tak a nejdem na olympiádu. Ja čítam, to on nie, tak sa ani nemáme o čom rozprávať, rada mám divadlo to jeho nebaví. Rada idem na prechádzku, zelené pozrieť, on sa nudí. S ním sa môžeš baviť len o robote, fyzike, matematike a takýchto vedách, ja rada filozofujem. No to je ťažko.

patricia_b
29. mar 2019

@mimiqa som v škole ... asi by som vyzerala divne 😂

saslavka73
29. mar 2019

@patricia_b To je dobre. A toho psíka nemáš toh buldočka?

patricia_b
29. mar 2019

@saslavka73 včera sme mu našli novú rodinku a strašne sa z nich tešil, ja sa budem tešiť zo synčeka