Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@sylvia30 Ja s týmito robotami. Keď ju máš zle, keď u nemáš tiež. Si oddýchneš aspoň. No a keď nespíš, potom si unavená cez deň nefunguješ či ako?
@saslavka73 civavku mám a syn bol tretí
@sylvia30 To musí byť strašné. A čo ľahneš a myšlienky ti idú?
@patricia_b Veď čivavka vám stačí. Veď máš toho aj tak dosť. Ale bol krásny. A ako sa volal?
@sylvia30 Ja spať môžem, najviac cez sa mi dá hocikedy. V noci ako kedy. Ja som unavená cez deň.
@sylvia30 ☹
@saslavka73 Edko sa volal, strašne zlatý bol
Baby, inak mňa opúšťa taká tá lenivosť ... piekla som, teraz domáci jogurt robím, proteínovej tyčinky si chcem urobiť
@patricia_b Ako mu to pasuje to meno. Zlatučký by som ho tisla. Ja nechcem lebo ja by som sa len o neho musela starať, keby som mala nejaký problém, to už poznám nikto by nemohol no a môj muž by bol proti tomu a tak radšej nie. Aj keď mne by veľmi pes pomohol.
To aj vy máte také sinusoidy? Ja buď nerobím nič, len sa tak poflakujem alebo robím všetko možné a tak mi to ide, vtedy dokážem aj nemožné.
@saslavka73 ja som na tom tak isto..keď robím tak ako šialená a keď nerobím tak nič,lebo potom už nevládzem
@slavkasobanska Ja sa tak vypnem, proste aj preložiť ruku je pre mňa nezvládnuteľné.
@saslavka73 to ti verím..pre mňa sú rána veľmi ťažké.
@slavkasobanska Aj ja potrebujem dlhší rozbeh.
@patricia_b ja dnes tiez moja zvysila som si AD o stvrt tabletky a teda dava mi to zabrat. Zaludok stiahnuty, celkova uzkost
@slavkasobanska aj pre mna moja, je to boj ist len psa vencit
@maki43 No ale aspoň ťa to potiahne.
Dievky kedy ucinkuje zvysena davka AD zvysila som o stvrt tabletky štvrtý den, uz by mohla zacat účinkovať. Ale ja musim mat vsetky neziaduce účinky, vcera mi islo hlavu roztrhnut, dnes bez nalady, smutno zaludok zovrety. Je to normalne? Musim davat popri tom neurol. Nerobim nič zle, ked si ho dám... dufam, ze mi niektora odpoviete a troska povzbudite. 😕
@patricia_b nahodou zaujomavo 😅🤣😂
@mimiqa jogurty hotové už len nech stuhnú, malého som ostrihala
@maki43 ja mám olanzapin ráno navyše ale oxazepam mi chce postupne vysadiť a nahradiť ad a ap
@patricia_b Paťka nenos čierne, daj si červené, žlté a tak farebné.❤
@patricia_b ty si sikulka 😘
@saslavka73 mne ladia moje rysave vlasy k čiernej bordovej alebo smaragdovej
@patricia_b Kvôli nálade. Ja to tak robím. Dakedy pomáha.
@patricia_b vzdy som nosila ciernu ci sedu....no neuveris teraz ruzovu a zltu 🤣

@patricia_b Ten bol zlatučký a krásny. A už nemáš psíka žiadneho? Takú foto si sem dávala a tam boli traja.