icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

mekicom
29. mar 2019

@maki43 ako dlho sa liečiš a ako zaberá tá elicea lebo mne bolo po nej strašne zle a ten neourol nie je náhodou navikovy

saslavka73
29. mar 2019

Bože ja by som chcela byť zlatokopka.😁

maki43
29. mar 2019

@mimiqa moja, ako keby som cítala o mojom bývalom. Asi aj vdaka nemu som na tom, tak ako som. v apríli bude rok, čo som ho vysťahovala. Telefon nedvihal, ked som najviac potrebovala. Chodil na vikendy ako na hoteli. som mu oprala, navarila. a on celý víkend pri pc alebo pri telke. o čom to bolo???? až sa prevalilo, že má frajerku tak išiel ta hed. taký mám pokoj, ani si nevieš predstaviť. Nikdy mi oporou nebol ani v mojej chorobe, nikdy ma nepodržal. Tak to nemá asi význam s takým človekom žiť. To z mojej strany.

eliska13
29. mar 2019

@mimiqa to poznám ....veľmi dobre.Ale tak každému sa to vráti.Minule svokra povedala synovi, že oni musia čakať na pozvánku, aby k nám mohli ísť.co do toho zatahuje vnuka synovi to mala povedať.Ano som zlá nikdy ho nepostrazili, nikdy nevzali ani na zmrzlinu akoby neexistoval chceli mať kľud majú ho mať.Teraz je už na dôchodku asi ma čas rozmyslat.pomoct nepomôžu nijako, ale na terasu na kávu by chodili.Tak sa rodina nespráva.pre mňa je rodina niečo iné.a, keď muž to nechal zájsť takto ďaleko a nikdy im nič v dobrom nepovedal, tak to úplne zakapalo.Mne, keď niečo vadí viem to mojim rodičom povedať on nie, lebo....je hrdý a my to zvládneme sami len zabudol, že to vždy zostalo na mne ešte aj k zubárovi som išla s malým a hral sa tam so sestričkou s autickom.Lebo on z roboty nemôže a jeho rodičom sa nebude prosiť.je to uz za mnou, ale takú rodinu som dostala do vienka, že neviem k čomu má to má naučiť😂asi fakt, že len na seba sa spoliehat

eliska13
29. mar 2019

@mimiqa len to potom mrzí, že prečo je to tak....Mne nemusí nič kvôli dieťaťu ma to mrzí, ale tak tomu som sa vždy veľa venovala a je fajn chalan snáď ho puberta moc nezmení.Srdce mi islo puknut, keď mi sused rozpráva ako príde vnuk idú na ryby, suseda pečie koláč prídu vnucata...o to je ukrátený, ale tak čo už...

mimiqa
29. mar 2019

@saslavka73 buuuudddd ✌😊

mimiqa
29. mar 2019

@eliska13 😁😃🤣jeho mater nikdy nebola s malym...tak to mame my zlatokopky 😀🤣😂a ja zadlzena na 30 rokov✌

mimiqa
29. mar 2019

Kokos aj ma to nasralo..aj smiesne ✌😃🤣napise mi to clovek co mi nikdy s nicim nepomohol 😊😁😀

slavkasobanska
29. mar 2019

@saslavka73 ja zase kurva,lebo tie sa majú dobré....

mimiqa
29. mar 2019

@slavkasobanska jemine to je ze moja dcera...ako nervy mam dievcata...prisaham ze sa musim krotit inak zaskrtim.svojho

saslavka73
29. mar 2019

@slavkasobanska To mi nikdy nešlo. Ja somala také kamarátky za mladi a vždy sme sa bavili ako to tie baby rozumej kurvy vedie tých chlapov tak oblafnut že im kúpia dom, auto, handry, dovolenku. Vždy sme to tak preberali že čo tak oni robia s tými chlapmi.

eliska13
29. mar 2019

@mimiqa vieš co ja som sa trápila voľakedy prečo to povedala, ako to myslela, čo si to dovoľuje ....a to len preto, lebo som sa jej nikdy nepostavila moja chyba dnes to viem, keby som povedala toto sa mi nepaci, alebo to je naša vec neskúšala by dalej a ona vyslovene provokovala jej muž a môj muž vždy poslúchali, takže neoponovali ich slová ona je taka ....nemyslí to zle, len je taká povaha....až som tam prestala chodiť a je pokoj.Ale ona nemá len problém so mnou, ak by mala tak si poviem nesadli sme si, ale ona s každým taký rebel.Ci so susedmi, bratom, v práci všade kde sa len dá.no veď uvidím čo dostanem do vienka ja akú nevestu😂keď sme sa stretli na rodinnej oslave usklaby z každej strany no čo ako si rozumieš so svokrou najprv som nechápala a potom sa mi to pomaly otváralo ako Pandorina skrinka.mne peniaze nemôže vykrikovat, lebo som voľakedy bola na tom lepšie ako muž pokým sme spolu začali chodiť.

saslavka73
29. mar 2019

@eliska13 A teraz už nie si. Hm a vraj len ženy vedia robiť s mužov milionárov keď boli predtým miliardári. 😁

eliska13
29. mar 2019

@saslavka73 ani mne...vždy som hrala fér hru a žila pre rodinu a moje kamarátky teraz lietajú kade tade, užívajú si život ja som nevedela byť vychcana skôr som to hrala vždy ja sama, ja si zaplatim, nepotrebujem a to je asi tá chyba😂 mojej kamarátke teraz kúpil muž auto a ona už rok má frajera a ten jej navarí, upečie mne sa len oči otvárajú ako rôzne ľudia ziju

saslavka73
29. mar 2019

@eliska13 No presne. Ja neviem prijímať dary a pod. Nežiadam o pomoc, neviem to. Ja všetko sama a preto to tak je ako to je. Ale mne toto nie je ľúto. Ja som už dostala čo som chcela, okúsila. Mám ešte nejaké sny ale snáď mi to ešte vyjde.

saslavka73
29. mar 2019

Ja radšej dávam mám radosť keď môžem dať. Splniť želanie.

maki43
29. mar 2019

@mekicom jaj ja sa liečim uz od roku 2005. Eliceu mam uz 10 rokov a v pohode. Uz som pomaly vysadzala, ale bohuzial nedala som to. V aprili sa odstahoval odo mna chlap po 21 rokoch musela som prejst z pol tabl. Na celu. A teraz to zacalo zasa so mnou mavat tak som este 1/4 tbl. Pridala. Ale mne vzdy navýšenie robi zle tak 10 dni nez si zvyknem. Vzdy mam neziaduce ucinky. Bolest hlavy a nechutenstvo. Ale inak som s nou spokojna. Neurol je navykovy, ale nakolko musim v robote fungovat musim si ho davat. Akonahle nabehnem dobre na zvysenu davku tak ho vysadzam. A ty máš ake neziaduce ucinky z Elicei? Kolko mg uzivas?

mekicom
29. mar 2019

@maki43 ja už eliceu neuzivam teraz mám coaxil 6 týždňovú ale že vraj je to slabé ja ani neviem ako sa majú prejaviť nástup účinku AD,nevieš mi poradiť ako sa to prejavuje

eliska13
29. mar 2019

@saslavka73 aj ja mňa to teší som z takej rodiny...prajnej, pomahajucej asi aj preto máme toľko znamych.Muzova rodina žijú iba pre seba.zaliezt do ulity a tam si hovietť😂Teraz už žijem úplne obycajne niekde sa stala chyba.este raz vrátiť čas peniaze a všetko ináč investujem spravím....skôr ja som bola opora mužovi a, keď som čakala, že má potiahne vykašľal sa na mňa.ale veľa mi to dalo

saslavka73
29. mar 2019

@eliska13 Ja som zase taký introvert. Ja im radšej sama, alebo len s ľuďmi ktorých dobre poznám.

saslavka73
29. mar 2019

@eliska13 Ty si tiež takí typ keby som si zobrala Pištu Hufnagela

eliska13
29. mar 2019

@saslavka73 asi ano🙂)len to sa tu cez pismenka neda vysvetlit realne mam velky dovod preco som zla, sklamana?ani neviem ako to nazvat.

eliska13
29. mar 2019

@mekicom preco stale pises, ze je Coaxil slaby?uz viac x si to napisala.Ak Ti chuti jest, spis, vies bezne fungovat nakupit, navarit neplaces, nemas bezdovodny strach, tak Ti liek zabral....

saslavka73
29. mar 2019

@eliska13 Prepáč nerobím si srandu. Veď aj ja to mám všelijaké.

mekicom
29. mar 2019

@eliska13 občas plačem . fungovať normalne ešte nedokažem a mam aj strach tak neviem ako dalej,ale je to lepšie ako predtym plus k tomu beriem xanax a triapridal 2x denne, tak neviem

saslavka73
29. mar 2019

@mekicom A do práce chodíš však?

mekicom
29. mar 2019

@saslavka73 nie som 6 mes na PN

saslavka73
29. mar 2019

@mekicom Aha. A nie je ti dlho? Tak to máš vážne potom.

mekicom
29. mar 2019

@saslavka73 čo potom

saslavka73
29. mar 2019

@mekicom Že to ti musí byť fakt ťažko. A máš ťažkú prácu?