icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

saslavka73
30. mar 2019

@mimiqa Doma nie, s Tebou. My sme si podobé, ja som tiež takáto protivná. Nezabudnem mu nič a vytvorím dusno. Možno keby som bola zmierlivejšia. Neviem.

mimiqa
30. mar 2019

@saslavka73 juj bola som doteraz mila a vzdy..uz stacilo

1andrea111
30. mar 2019

@eliska13 aj ja chcem ísť do Viedne na rezeň

saslavka73
30. mar 2019

@mimiqa Len neviem či to nie je ešte horšie.

mimiqa
30. mar 2019

@saslavka73 zatial nie 😁uvidime

mimiqa
30. mar 2019

@1andrea111 ja som zlatokopka ja chcem ist tiez 🤣

saslavka73
30. mar 2019

@mimiqa Tak okej, ak to funguje. Inak áno mne sa tiež zdá keď som furia tak sa zrazu všetko dá.

saslavka73
30. mar 2019

Dnes som dostala otázku. Či viem aký je rozdiel medzi poslušnosťou a podriadenostou. Hm čo myslíte?

mimiqa
30. mar 2019

@saslavka73 tak tak..ja som odmerana nebavim sa

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
30. mar 2019

@saslavka73 no zaujimave 🤣😂

eliska13
30. mar 2019

@mimiqa jaj ešte aj narodeniny, tak ideš aj tortu piecť?😂

eliska13
30. mar 2019

@mimiqa zajtra je už prvý apríl ?vtedy sa mal narodiť😂

mimiqa
30. mar 2019

@eliska13 31prveho 🤣😂nic nepecem..nezaujem...

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
eliska13
30. mar 2019

@saslavka73 vieš prečo nie?Lebo si tiež napísala, že mamu má direktivnu mám to podobne.
@saslavka73 podľa mňa skoro nijaký niekto môže byť poslušný, lebo sa to od neho očakáva a, keď nie je oheň na streche výchova a tak....alebo čaká pochvalu a spraví čokoľvek len nech si ho niekto všimne a podriadený je taký čo už rezignoval už ani nevystrkuje rožky načo?to kto Ti dal takú zaludnu otázku?
Ináč smiešno mi je kamarátka ma dnes narodeniny a každý rok, keď mám ja narodeniny sa "pozvali"k nám a, že pôjdeme sa niekam najesť, keď máš tie narodky.tak má vlastne vždy dotlačili k tomu, že som ich všetkým pozyvala...také dobrovoľne nasilu....teraz má ona a tak som si v duchu hovorila super tak asi mi tie 2 roky odplatia a niekam pôjdeme nemusím variť😂
A dnes ráno pípne správa, že ideme na bicykel a opekať si na ohnisko do lesa😂tak nič idem variť.Ja neviem byť taká, že im poviem myslela som, že si niekde posedime.fakt netreba nič ocakavat....a to pritom ja si na darčeky oslavy nepotrpim práveže je mi to blbé a nemám to rada iba synove oslavujeme.

eliska13
30. mar 2019

@sylvia30 to je krásne, že si sa vyspala asi aj ten ukludnovak pomohol dávaj si ho.Na kolegynu kašľi ľudia sú zlí...aj mňa vedia také podpichovacne vety rozhodiť.Ja mám dostať v utorok až moc sa cítim dobre snáď to nezakriknem.Len ja hrozné krvácam toho sa desím ešte mesiac musím vydržať a potom operácia.

patricia_b
30. mar 2019

S ním 😍

andocka
30. mar 2019

@sylvia30 my to mame obidve podobne s tym spankom. Ja tiez ked sa vyspim, svet je gombicka.Ja mam tiez doma pohodu, super muza....no len male deticky.Aky ukludnovak si si dala? Neurol?

maki43
30. mar 2019

@andocka moja pekná neboj, od kedy ich bereš?

maki43
30. mar 2019

@sylvia30 teším sa s tebou.

mimiqa
30. mar 2019

@patricia_b perfektna foto

slavkasobanska
30. mar 2019

@mimiqa asi nie,.....

slavkasobanska
30. mar 2019

@patricia_b krásny ste ...

eliska13
30. mar 2019

@patricia_b už je veľký chlapec ako si ho ostrihala😀ty máš vždy také milé tričká s postavičkami či napismi

eliska13
30. mar 2019

@andocka aj ja, keď menej spím hneď idem dole až ma to hrozí.

patricia_b
30. mar 2019

@eliska13 musela som, už ich mal dlhé ... moje najlepšie je go sit on the cactus

saslavka73
30. mar 2019

@eliska13 Poslušný je keď s tým súhlasíš a urobíš to a podriadený keď s tým nesúhlasíš, ale tiež to urobíš. Kamoš mi to povedal. Zaujíma sa o také veci, rieši teraz rozvod a zhodou okolností bol pri zrode našej lásky s manželom. 🙂 Vôbec neviem aký tam je dôvod, ten rozvod, nechce povedať, celkom by ma to zaujímalo, ale nechcem byť zvedavá. Ak bude chcieť povie mi sám.
Ale je mi to ľúto, keď sa niečo rozpadne.
Celý problém môj k manželovi je asi taký, že jeho mama bola teda je klasická žena, ktorá bola vychovávaná a aj tak vychovala svoje deti, že žena je rozhodujúci faktor, žena organizuje, rozhoduje, dáva, neviem čo má robiť chlap teda podľa toho, u neho stačí, keď hodí do práce a deti si ho majú vážiť. A môj muž to takto videl doma. Ja som z rodiny, kde otec nebol prítomný, takže vlastne neviem ako to má vyzerať a môj muž si myslí, že ten ich model je jediný a správny. Asi tak teraz po 30 rokoch takmer zistil, že to nie je celkom tak, lebo má dcéry. 😉
A to sa človek na to inak pozerá. Ja som demokrat a liberál takže moja domácnosť je taká všelijaká, netvárim sa, že mi to ide, ale myslím, že je to celkom ok. A tento náš odveký boj, raz víťazím ja a raz on je zatiaľ večný a možno raz prestane. Už oheň pohasína, takže je to na dobrej ceste. A kamoš mi dobre povedal, ak s tým nesúhlasím, tak to asi nemám robiť.

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
andocka
30. mar 2019

@maki43 3.tyzden