Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
Čaute holky, az teraz som sa zastavila. Od 14 hod., co som prisla z prace konecne sedim. Isla som varit dcere hrachovu polievku, nakolko je veganka a ja som si kuraci vyvar postavila.medzitym dala dole oradlo, nalozila pracku vyvesala a pere sa dalsia. Dcere sjrinu upratala. A teraz sedim pri kave. Poobede sa mi polepsilo, tak som makala. A dokonca som zjedla 6 marhulovych guli. Od pondelka som poriadne nejedla hura, asi postupne to zabera. A vy ako sa citite dnes? Ja zajtra do prace, ale len 4 hodiny, to dam. 🙏🙏🙏🙏
@sylvia30 Toto pretvarovanie........... Ja som po dlhšom čase povedala dvom ľudom, ako sa cítim a každý sa díval ako by som rozprávala po japonsky. O robote som. To si tí ľudia myslia, že podnikanie je predchádzka ružovou záhradou, tvoj životný sen a si šťastná a spokojná. Nikto nechápe, že si človek, proste už nevládzeš byť 24 hodín na gumičke, ale tiež musíš normálne žiť, platiť účty a tak. Dlho som sa tvárila, že všetko ok, super, namaľovala, obliekla, raz sa človek zdôverí no nemala som to robiť.
@slavkasobanska Ja to mám tiež tak. 😀 Keď si máknem, že čosi viac porobím, alebo dačo oslava a tak tak na druhý deň som ako handra.
@saslavka73 mala by si oddeliť ludi na ktorych sa možeš spolahnut a nepretvaruju sa a tych ostatnych
@mekicom Nevedela som to. Myslela som, že je to pochopiteľné. Nikomu už nepoviem nič.
@saslavka73 vieš niektorý sa tvaria ako najlepši priatelia ale su to len kur. prezlečene za priatelov pokial ta potrebuju a v zapeti ti podrazia nohy, Zavisť je najhorsia lebo každy si mysli že podnikat je med lizať , nech to ide skusit a uvidi aky jeto život 24 h praca a žiaden oddych
@mekicom Ale tak vyjadrili pochopenie, ale v skutočnosti nevedeli o čom hovorím.
@saslavka73 alebo sa tvarili žr pochopili a vzapeti smiech že tak jej treba a viem o com hovorym
@saslavka73 povedať to možeš ale len ozajstným priateľom dobre prevereným a nie hoci komu
@mekicom Jedna ani nie a len jedna asi hej. Len neviem či to nebude tým, že ani ona nerobí prácu, ktorú si predstavovala. Ja aspoň hej. Skúsila som. Možno je to závisť.
@saslavka73 ale niekom sa musiš zdvoveriy vsetko držať v sebe takisto nie je vyhra

@andocka O mne tiez nikto nevie okrem manzela a deti, ani v praci a dokonca ani rodicia ,nechcem ich zatazovat mojimi problemami maju dost svojich starosti tak naco im este pridavat aj tak mi nepomozu , stale by sa vypytovali ako sa mam a to by ma este viac vytacalo, tak viac menej som na tu chorobu sama.