icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

ivka185
30. mar 2019

@andocka O mne tiez nikto nevie okrem manzela a deti, ani v praci a dokonca ani rodicia ,nechcem ich zatazovat mojimi problemami maju dost svojich starosti tak naco im este pridavat aj tak mi nepomozu , stale by sa vypytovali ako sa mam a to by ma este viac vytacalo, tak viac menej som na tu chorobu sama.

mekicom
30. mar 2019

@sylvia30 tak to je super konečne niekto kto sa s toho vyliečil,lebo tu som sa ešte nedočitala aby bol niekto OK.

mekicom
30. mar 2019

nevite niekto poradiť ako je možne vyhliadať komentare ktore ste pisali

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
mekicom
30. mar 2019

@sylvia30 to je ta čo pracuje u farmaceutickej spoločnosti? A čo hovorí na učinku AD

ivka185
30. mar 2019

@mekicom Ja som tiez da sa povedat v pohode akurat ja beriem jednu tabletku rano, inac fungujem ako pred chorobou, praca rodina , nakupy ,sem tam bycikel alebo rychla chodza a vsetko co treba. No najde sa den ze aj ja sa citim blbo ale kto je uplne fit ani zdravy clovek.😍

mekicom
30. mar 2019

@ivka185 tebe sa to darí dosť dlho tajiť. Ja yase o tom hovorím otvorene a nech si robi každy nazor aky chce. je to choroba ako ina a nikto nevie kedy sa to može stať aj jemu. Mne sa to spustilo za 10 sekund a bac bola som v tom,

maki43
30. mar 2019

Čaute holky, az teraz som sa zastavila. Od 14 hod., co som prisla z prace konecne sedim. Isla som varit dcere hrachovu polievku, nakolko je veganka a ja som si kuraci vyvar postavila.medzitym dala dole oradlo, nalozila pracku vyvesala a pere sa dalsia. Dcere sjrinu upratala. A teraz sedim pri kave. Poobede sa mi polepsilo, tak som makala. A dokonca som zjedla 6 marhulovych guli. Od pondelka som poriadne nejedla hura, asi postupne to zabera. A vy ako sa citite dnes? Ja zajtra do prace, ale len 4 hodiny, to dam. 🙏🙏🙏🙏

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
Autor odpoveď zmazal
mekicom
30. mar 2019

@sylvia30 a u teba sa ako prejavil nastup AD a ako dlho trvalo kym zabrali naplno

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
slavkasobanska
30. mar 2019

Ja dnes 0 bodov ..neschopná nič..už nebudem ponocovat ..

mekicom
30. mar 2019

@sylvia30 čo sa ti pohoršilo alebo lieky prestali učinkovať.

saslavka73
30. mar 2019

@sylvia30 Toto pretvarovanie........... Ja som po dlhšom čase povedala dvom ľudom, ako sa cítim a každý sa díval ako by som rozprávala po japonsky. O robote som. To si tí ľudia myslia, že podnikanie je predchádzka ružovou záhradou, tvoj životný sen a si šťastná a spokojná. Nikto nechápe, že si človek, proste už nevládzeš byť 24 hodín na gumičke, ale tiež musíš normálne žiť, platiť účty a tak. Dlho som sa tvárila, že všetko ok, super, namaľovala, obliekla, raz sa človek zdôverí no nemala som to robiť.

saslavka73
30. mar 2019

@slavkasobanska Ja to mám tiež tak. 😀 Keď si máknem, že čosi viac porobím, alebo dačo oslava a tak tak na druhý deň som ako handra.

mekicom
30. mar 2019

@saslavka73 mala by si oddeliť ludi na ktorych sa možeš spolahnut a nepretvaruju sa a tych ostatnych

saslavka73
30. mar 2019

@mekicom Nevedela som to. Myslela som, že je to pochopiteľné. Nikomu už nepoviem nič.

mekicom
30. mar 2019

@saslavka73 vieš niektorý sa tvaria ako najlepši priatelia ale su to len kur. prezlečene za priatelov pokial ta potrebuju a v zapeti ti podrazia nohy, Zavisť je najhorsia lebo každy si mysli že podnikat je med lizať , nech to ide skusit a uvidi aky jeto život 24 h praca a žiaden oddych

saslavka73
30. mar 2019

@mekicom Ale tak vyjadrili pochopenie, ale v skutočnosti nevedeli o čom hovorím.

mekicom
30. mar 2019

@saslavka73 alebo sa tvarili žr pochopili a vzapeti smiech že tak jej treba a viem o com hovorym

mekicom
30. mar 2019

@saslavka73 povedať to možeš ale len ozajstným priateľom dobre prevereným a nie hoci komu

saslavka73
30. mar 2019

@mekicom Jedna ani nie a len jedna asi hej. Len neviem či to nebude tým, že ani ona nerobí prácu, ktorú si predstavovala. Ja aspoň hej. Skúsila som. Možno je to závisť.

mimiqa
30. mar 2019

Ha vsetko som vedela vsetky krizovatky ✌🤣

saslavka73
30. mar 2019

@mekicom To je jedno, poučenie, už to nerob.

saslavka73
30. mar 2019

@mimiqa Si dobrá. Inak vodičák výborná vec. To schvaľujem.

zuzanitta1
30. mar 2019

@eliana ahoj mozem sa spytat ake lieky dala neurologicka dakujem

mekicom
30. mar 2019

@saslavka73 ale niekom sa musiš zdvoveriy vsetko držať v sebe takisto nie je vyhra

mimiqa
30. mar 2019

@saslavka73 ved prave...doprosovat sa ci pocuvat ze ta niekto bral

saslavka73
30. mar 2019

@mimiqa Aj do práce, dnes už všade požadujú vodičský.