Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@saslavka73 presne takto pred 4mi rokmi sa zacala moja nova etapa zivota 😘✌moj nastup do novej roboty novy chlap prostredie ine zmyslanie...moj nastup 1.4.2015 😂drrzz saaaa
Ahojteeee...vykrocme s pravnou nohou tento zaciatok tyzdna 😘a salavke drzim paste v tej praci 💪nech mame pekny den 🤗
@mimiqa ahojte ..podobne aj ja želám ..a nás Whisky docestoval dobre už je pri dcere,tak už sú spolu .v Chicagu..
@slavkasobanska super, raz pôjdeš aj ty😁
@mimiqa dnes je krásne máme svoj deň😍
@slavkasobanska len tak pre zaujímavosť ako sa za to platí?ako batozina?chudák musel byť dobre šokovaný hluk...ale tak patria k sebe musela byť stastna
@eliska13
@slavkasobanska nadherne je..prechadzam sa..zas chcem dajake kvetinky pokupit 😂
@eliska13 kúpiš letenku,no je asi 2 x drahšia než pre ľudí,nas vyšla na 1200€,potom musí byť klietka presný rozmer,certifikovaná leteckou spoločnosťou,ťa nás vyšla 300€,veterinár deň pred odletom,pečiatka že je zdravý,zaočkované .asi 30€,no a dopraviť ho na letisko ,mi sme mali letenky z Warsavy..dosť ďaleko ...tak do 2000€..zo všetkým..
@slavkasobanska cooo?🙂)to som nečakala myslela som, že nejaká polka letenky či nejaký príplatok ako za batožinu.A bol dole?museli mu dať aj nejaký oblbovakov?
@eliska13 nemal žiadny oblbovak..on je zvyknutý cestovať .bol.dole..no on je veľký pes,tak musel byť dole..je to drahá záležitosť...no už ho tam má .
@sylvia30 to čo máš za doktorku???a vychádzky pri našich diagnózach sú bez obmedzenia..bola som rok pn tak viem ...mňa tie lieky tak strašne uspavsau .normálne spím po sedačky .
@sylvia30 to som prekvapená ..
@sylvia30 čítam ze sa Ti pohorsilo, to sa upravi, chce to vsetko cas, mas neempaticku doktorku, praveze ona by mala mat pochopenie, drz sa, budem na Teba mysliet, ked pridem domov Ti napisem, z mobilu sa mi zle pise, bude dobre, neboj
@1andrea111 OK, budem čakať 🙂
@sylvia30 no to je podobne mojej psychologicke tá tvrdí, že človek sa zbavuje zodpovednosti a preto utečie, keď príde niečo zle a skryje sa do ulity.Ale tak asi ty vieš koľko dní si nespala a ako sa cítiš.Na jednej strane povedia treba oddych, nestresovat a oni spravia to isté človek by čakal podporu ok oddýchni si, vyspí, naber sily a choď do toho...zle necakaj, lebo sa len vystresunes ešte viac
Instruktor"nabudeme prudko brzdit bo nas to o j e b e z kazdej strany 😂😆😃ako moze??? 😂
Baby, ked ste zacali uzivat ad, ako ste sa cilili? Ja uzivam tyzden Citalec a som unavena, ospala, hlava boli, v noci nespim ☹ uz mam celkom dost.
@shee11 mne dr. vravela, že 7-10 dni trvá kým záberu antidepresiva
@patricia_b to ti povedala psychiatricka??,to nie je pravda,síce budeš mať v tele už nejaké látky,ale záberu podstatne neskôr .,tie prvé dni môžeš mať nepriaznivé účinky,že si taká zamotaná .
Ja neviem prečo,ale nič ma nebaví,celý deň som skoro prelezala,ráno čakám na večer..
@slavkasobanska tak som to myslela, že prv môže byť blbo, kým začnú účinkovať, ale lepšie bude až neskôr, ale to je veľmi individuálne to zlepšenie

@saslavka73 držím Ti palce na zajtra😁a ráno vstan pravou nohou budem na teba myslieť poobede čakám čo napises