icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

kajkag
4. apr 2019

@maki43 aký vitamín C a B?

mimiqa
4. apr 2019

@saslavka73 tak 😂😘✌

saslavka73
4. apr 2019

@mimiqa Veď aj za to som to takto chcela, lebo v máji už budem mať výplatu a dovtedy sa to nejako vykrystalizuje.

mekicom
4. apr 2019

@0martina0 ako dlho si brala lieky a po ako čase u teba zabrali naplno

0martina0
4. apr 2019

@mekicom tak citalopram určite niečo cez rok kym som ho začala postupne znižovať,frontin ten po dvoch tyždnoch som si pytala sama vysadiť akonahle mi povedala doktorka že je navykovy a triapridal som mala asi mesiac,ale nerobilo mi problem spanie tak so ho tiež vysadila,ten som ešte mala predpisany,jedno balenie,ked som ho už vysadila a davala som si ho ked ma niečo nenormalne rozhodilo,ale bola som z neho strašne oťapena tak som si ho už cez den nedavala,a lieky mi zaberali celkom rychlo,mamdojem že ten frontin behom hodiny,ale ja som ho mala tri krat denne a dala som si ho aj äť krata svet gombyčka,tak potom som asi tak o mesiaci skončila na tom citaloprameni,a dokazala som normalne fungovať,a toto je zaujimave že som myslela že musim mať určite tie lieky a ked som potom rozpravala s kamoškou ako uživala lexaurin a aj 7-8denne,lebo inač to nezvladala stres rodina deti atd....tak som sa rozhodla isť ku psychologičke a ta my vravela že ja mam zle nadstavene zmyšľanie a môže to robiť u mna podnety na uzkosti a depresie

patricia_b
5. apr 2019

Baby? Celé zlé, mne sa dnes vrátili hlasy, hliadky užívam, tak nechápem čo toto je. V pondelok idem k dr.

mimiqa
5. apr 2019

@patricia_b pati mne je o 100%na hovno 🤔

andocka
5. apr 2019

Ja som dnes v noci nespala a to som si dala lieky ako vzdy. Blbo mi je, trasem sa....

slavkasobanska
5. apr 2019

Ahojte,ja som ráno volala doktorke,lebo som strašne nervózna,a taká nie dobrá,ale som jej povedala že do nemocnice nejdem,tak mi upravila lieky Alventu aj na obed 150 a večer 2 chlorprotixeny....paráda,som aj taká unavená psychicky.mtak preto..kým sa trochu nepozbieram..

mimiqa
5. apr 2019

Bambulky ja co som vsetko vedela zvladat dat sa dokopy...mysel dat inde...tento tyzden dajaky prepin a dnes uplnyyy....cely tyzden zle spanie tazko od srdca mam hnacky nespim zle mi je..2 kila ani neviem kedy dole....podla mna mi to urobila moja polovicka bo sa mi vyhrozil ze ked nebude chodit von co mi zas zacal flakat o 23 domov ako nic ze skoncim sama..budem jest rozky...vcera mi povie ze mi garantuje ze neskoncim vodicak ak nebude moct ist....ja dnes som uplne mimo..uplne zle myslienky hnusne ako odist ako sa zbavit vsetkeho....ved to sa neda unasat tie jeho stavy...aj lexaurin mam za sebou....uplna zlost nechut do mna

mimiqa
5. apr 2019

@andocka hrozne obdobie

slavkasobanska
5. apr 2019

Tak to nie som asi sama..sa bojím ..ešte som nebrala aj ráno aj obed Alventu 150..no už som si dala .začína mať slabosť v nohách..ale od zlosti som povysavala celý byt

mimiqa
5. apr 2019

Bambulky uplna myslienka ze sa obesim.ze zle...ja nechapem.zo seba...cele zle...ja som neni normalna dnes

slavkasobanska
5. apr 2019

@mimiqa vitaj v klube .

eliska13
5. apr 2019

@mimiqa takže sa Ti vyhráža a tlačí k múru?je to nechutne máš toho dosť aj ten vodičák je zaberak.Tak nech ide nedrž ho doma ty si šikovná máš dceru spolu to zvládnete doma aj bez neho co by si jedla rožky predáte dom svet by sa nezrutil ...hovorím najhoršiu možnú variantu....vždy sa Ti pohorší po jeho vystupe trocha by sa mal spamätať, alebo sa chce rozísť, rozviesť?spýtaj sa ho

mimiqa
5. apr 2019

@slavkasobanska uuplna nechut zit...uplne to uzavriet chcem...nie byt tu nebavi ma bojovat

jankarec
5. apr 2019

@mimiqa mysli na dieta, co z nej vyrastie, ked nebude mat maminu, ked sa jej mamina obesi? kto ti ju vychova? ked je a svete co i len jediny clovek, ktoremu na nas zalezi, tak to nemozeme urobit!!!!!! mame obrovsku zodpovednost voci nemu

janefonda
5. apr 2019

@mimiqa toto je len chvila, prekonas ju! Zabav sa niečím, je to ťažké viem, ale mas tu pre koho byt!

mimiqa
5. apr 2019

@eliska13 ved to vyhraza...uplne som mimo

mimiqa
5. apr 2019

@jankarec to viem....to dnes uplna slabost do mna....deti to ma robi silnou...len partner sa mi vyblhraza ze ma da ku dnu

mimiqa
5. apr 2019

@janefonda musim . No pisem len pocity..hroznemi je

janefonda
5. apr 2019

@mimiqa pocity s nami vedia zamavat, ale je to len hlupa myšlienka! Zajtra bude lepšie!

mimiqa
5. apr 2019

@janefonda otras

maki43
5. apr 2019

@kajkag firma Amway

maki43
5. apr 2019

@patricia_b moja pekna mne je id utorka tiez horsie.a to dnes 9. Den vyssia davka AD o 0,25mg rozmyslam ze este 0,25mg pridam. Ach nech to uz zabere...

maki43
5. apr 2019

@mimiqa takto isto sa ja dnes citim, co sa toto deje holky?

mimiqa
5. apr 2019

@maki43 neviem...uplne otras dnes

maki43
5. apr 2019

@slavkasobanska presne moja aj ja dnes slabost v nohach. Umyla som podlahy v celom byte, vecer pozehlila ale nechut totalna ka vsetkemu. Kedy zvysena davka zabere moja? Dnes deviaty den a tusim este horsie. Pocit uzkosti, strachuze, apatie...

slavkasobanska
5. apr 2019

@mimiqa co ťa nebaví bojovať????veď všetky bojujeme,a veď máš dieťa???nechceš ho vidieť ako dospieva,budes babka,ja len na to čakám,že budem kočíkovat,..prestaň s takými myšlienkami ,keby sme všetky Tako uvažovali tak sa zruší naša skupinka .no čo si...hlavu hore,daj si kávu .,aj mne je na figu no a co ....vieš ako je hnusne v klietke v nemocnici..čo si šalená..ani pomysliet..

slavkasobanska
5. apr 2019

@maki43 no a ja dnes po obede prvý krát vyssia dávka,tak začínam ..aspon viem ze žijem...bude dobré.neboj....