icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

matag
Autor odpoveď zmazal
ivka185
8. apr 2019

@slavkasobanska No ale ked by ti malo byt tak zle , tak mozno aj hospitalizacia by bolo riesenie ,neprajem ti to ,len uvazujem co by bolo dobre aby ti pomohlo, tak trapit sa to je riadny zaberak, obdivujem ta ako to zvladas a vies sa na to povzniest si pre mna velkym vzorom.

nanka1412
8. apr 2019

Dievcata ja som natom bola hrozne .ziadne AD mi nesadly este horsie mi bolo ....v skratke .ked boli dusa boli cele telo....

nanka1412
8. apr 2019

@kajkag proste som nasla co som hladala ...nasla som pokoj v dusi .. jezis kristus a uprimne modlitby su silnejsie ako jedna depresia ...

nanka1412
8. apr 2019

Citala som vela ako sa stoho dostat ako mam mysliet . Skusala som vsetko .aj liecitela vsetko co sa dalo ale len jedna kniha mi otvorila oci a srdce ..a to je biblia to je zive bozie slovo...
Chcem vas pozbudit vsetkych co tu ste ..lebo viem co to je ..mozno ste niektore citali ako som nato bola v zime .ale vdaka bohu je mi dobre ...jak sa povie topiaci clovek sa aj slamky chyta ...majte vieru v boha ...budte pozehnany mocne vsetci co ste tu ..

eliska13
8. apr 2019

@nanka1412 pamätám si tvoje príspevky v zime držím palce

mimiqa
8. apr 2019

Bambulky...akurat ma opustil chlap.odisiel..urazal.ma tak som.mu vylepila....on je este chudacik...vyhrozil sa mi ze ma da na dno..bo dom.mam na uver a mne skoncila materska ......fuu mam co robit sa dat dokopy....ze mi neda ani cent

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
eliska13
9. apr 2019

@sylvia30 ďakujem, on má práveže takú poruchu, že sa bude zrak zhoršovať tam nie je šanca na zlepšenie.Chcem to potom riešiť laserom, keď bude väčší, ale možno aj nie jemu okuliare nevadia.Len ma to včera prekvapilo, že očná povedala, že v puberte sa to veľmi zhorší rastom a tak....
@mimiqa on je majiteľ pozemku ty domu, či ako to je?či ty máš hypo na všetko spolu.kazdemu by rupli nervy, ale prečo má potrebu Ti robiť stres, že nebudeš mať ako platiť veď sú tam jeho deti.Ako odišiel, tak sa vráti, ale určite bude pár dní trucovat.drz sa presne vie kam zaútočiť, aby ranil

eliska13
9. apr 2019

@sylvia30 ďakujem, on má práveže takú poruchu, že sa bude zrak zhoršovať tam nie je šanca na zlepšenie.Chcem to potom riešiť laserom, keď bude väčší, ale možno aj nie jemu okuliare nevadia.Len ma to včera prekvapilo, že očná povedala, že v puberte sa to veľmi zhorší rastom a tak....
@mimiqa on je majiteľ pozemku ty domu, či ako to je?či ty máš hypo na všetko spolu.kazdemu by rupli nervy, ale prečo má potrebu Ti robiť stres, že nebudeš mať ako platiť veď sú tam jeho deti.Ako odišiel, tak sa vráti, ale určite bude pár dní trucovat.drz sa presne vie kam zaútočiť, aby ranil

slavkasobanska
9. apr 2019

@mimiqa ahoj nedávno som vstala,spala som dobre,no ráno ako vždy ťažko .no hádam sa polepší ..

slavkasobanska
9. apr 2019

@ivka185 ďakujem Ivka,no dnes uvidím ako bude a keď zle pôjdem ležať ...zavolám doktorke a ona ma pošle ..no skúsim to ešte dať ..joj si zlata že na takto podporujete všetky,ja som ešte aj sama doma,tak mám trochu obavy..no dám to...ach..

mimiqa
9. apr 2019

@eliska13 kokos uplne vsetko vytykal....dom mame na polovicu....este ze mi garantuje ze vodicak nurobim...ze ma da na dno....

patricia_b
9. apr 2019

@mimiqa on a teba na dno? Ale no prosím ťa

mimiqa
9. apr 2019

@patricia_b ved tooo mi povedal🙈toto uz mam za sebou....uplne padol v mojich ociach ze uplne.....urazal vytkol vsetko...taku som mu vylepila...

mimiqa
9. apr 2019

@slavkasobanska ja prave noc mam taku tahsiu ako rana

maki43
9. apr 2019

@slavkasobanska moja aj ja som spala ako babo, ale dnes ma nohy bolia

patricia_b
9. apr 2019

@mimiqa si potrebuje pohladkať ego

patricia_b
9. apr 2019

Bábo vykotené a pozerá rozprávočku

mimiqa
9. apr 2019

@patricia_b nech...ako chlap otec zlyhal

mimiqa
9. apr 2019

@patricia_b my ideme von ze ako tankista

slavkasobanska
9. apr 2019

@maki43 no nohy ja včera že hrozne .aj napriek tomu že mi je hocijako..len nie dobre,bola som.vonku necelú hodinu,ja to nevzdám ..teraz predýcham doma,mám aj vyšší tlak aj pulz ale som si dala lieky na to..tak uvidím .

patricia_b
9. apr 2019

@mimiqa Ján s malým nechodím von :/

maki43
9. apr 2019

@slavkasobanska aj ja som bola vonku, vyvencila, riad spratala aa pradlo. A pozeram piesne v telke, pustam si klipy.

maki43
9. apr 2019

@slavkasobanska ja tlak 114/78 a tep 77. To je klasika u mna. Najvyssi som mala spodny 85 @ to ma chytala uz panika.

maki43
9. apr 2019

@mimiqa slniečko 😘

maki43
9. apr 2019

@mimiqa moja a ty si uplne v pohode, ked aj vychadzky zvladas s malym.

maki43
9. apr 2019

@ivka185 aj pre mňa je vzorom, je to bojovnicka 😊

slavkasobanska
9. apr 2019

@maki43 to máš super,ja mávam vyšší,ale dala som si magnezium..už oki 127-85...ale ja beriem lieky na tlak aj tep .už mám druhu kávu .lebo zaspávam,pečiem si pizzu na obed,dávam si trošku režim ako v nemocnici .doobu aktivita nejaká,po obede si dam lieky a siesta do 15...potom niečo budem robiť a spať medzi 20-31 hodinou .lieky si dám tie vyššie .no ja ako doktorka si nastavujem deň .,presne ako v nemocnici .veď som bola už 6 x ,hruza,a stále mesiac ,ja som tam už ako doma ...no idem pofajcit ku káve .

mimiqa
9. apr 2019

@maki43 som v pohode....co sa mam nicit a koli chlapovi?