icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

patricia_b
9. apr 2019

Dievčatá, dr. mi vysadila olanzapin, ráno som si ho nedala a pred hodinou som si ho musela dať podľa potreby .... mám strašný strach

slavkasobanska
9. apr 2019

@patricia_b Patka tak si ho daj..to pomaličky ustúpi,aj ja si dávam podľa potreby .keď mi je zle .čo sa budeš trápiť??

mimiqa
9. apr 2019

@patricia_b daj si kludne

patricia_b
9. apr 2019

@slavkasobanska
@mimiqa ja som mojej dr. nepovedala, že mám stále hlasy :( ... asi som mala, len teraz sú iné, nechcú malemu ublížiť ani mne, ale proste sú a všetko komentujú

junova
9. apr 2019

@patricia_b to ma mrzí, že sa ti hlasy vrátili. Ja som si inak podľa tvojich príspevkov myslela že máš schizofréniu. Pri depresii väčšinou človek nepočuje hlasy. Kamaratkina sestra má túto diagnózu. Ma sa viac menej dobre. Je na invalidnom dôchodku kvôli tomu. Keď sa jej pohorší ide si polezat na dva - tri týždne na psychiatriu. Viem, že má aj úzkosti.
Tie hlasy jej tiež hovoria aby niekomu ublížila alebo sebe, občas sú len také neutrálne. Ma bludy, halucinácie, že bude koniec sveta, že ju niekto prenasleduje.
Chodí do denného stacionára. Treba hovoriť lekárke pravdu, že stále počuješ hlasy.
Schizofrénia sa lieči antipsychotikami a kognitivno behavioralnou terapiou. Veľa šťastia.

slavkasobanska
9. apr 2019

@junova no to som chcela aj ja napísať ..ale da sa to liečiť .len musíš povedať presne čo ti. je .

eliska13
9. apr 2019

@mimiqa malý je nádherný aspoň prídeš na iné myšlienky.aj si vypisujete teraz cez Viber hádate sa?či sa odmlčal.najlepsie je nereagovať, nedať sa vyprovokovať aj, keď je to ťažké.kamatatka má podobného stále vyrypuje

patricia_b
9. apr 2019

@junova len mne dala včera až chrobaka do hlavy, lebo som bola v tom, že tie hlasy sú v pohode ... s bakalarkou mi pomáhajú ... ťažko sa to opisuje, je to moje druhé ja

slavkasobanska
9. apr 2019

Dievčatá vietor čo???synovi prišiel balíček a je teraz z priateľkou v zahraničí tak som mu písala že mu niečo prišlo,kázal otvoriť to a tam čo??? zásnubný prsteň...potvrdil že áno budú zásnuby ..jojjjj

mimiqa
9. apr 2019

@eliska13 nie on sa neozve..ojojoooojj

eliska13
9. apr 2019

@slavkasobanska jej a možno do roka aj vnúča budeš mať😂koľko rokov má syn?

mimiqa
9. apr 2019

@slavkasobanska jejooo.....no budu kolaciky

mimiqa
9. apr 2019

@patricia_b zavolaj jej..a porozpravaj sa snou

patricia_b
9. apr 2019

@mimiqa už som jej napisala

mimiqa
9. apr 2019

@patricia_b sikula

mimiqa
9. apr 2019

Dnes mam jazdu mala som mat teraz aj lekara....vedel to..2x som mu vecer aspon to pripomenula nech pride k malemu...a nic...dcerka bude s malym aspon na tu jazdu....len ona ma skolu treningy..ja fakt ako urobim ten vodicak 🙈

slavkasobanska
9. apr 2019

@eliska13 mal 29

slavkasobanska
9. apr 2019

@eliska13 no veď to..môj sen .vnucatko..

slavkasobanska
9. apr 2019

@mimiqa ano...mňamka .

eliska13
9. apr 2019

@mimiqa tvrdohlavá palica to je.Tiez všetko len na tebe ....vodičák spravíš urcíte, tak si dáš jazdy na víkend a dcéra povaruje.A ide Ti jazdenie?kde ste zatiaľ po dedinkach?

mimiqa
9. apr 2019

@eliska13 ide mi to..baviii ma to...len pondelok mam zas lekarku...vecer...vo stvrtok tiez .je to svina v tomto...vcera mi mal dat ne ucet peniaze..uz nemam matersku mam tam platby a nedal....uz som si prehodila z uspor...uplne hlupy je...

slavkasobanska
9. apr 2019

@mimiqa no že aká som ja trúba,zodpovedne som užila lieky ako mi kázala doktorka ..a veď ja mám vysoký tlak aj pulz z Alventy..hrozne .veď v nemocnici keď mi ju dali tak mi.povedali že to dvíha ...a ja že čo mi je tak zle

sticker
mimiqa
9. apr 2019

@slavkasobanska no este ze sa nato doslo🙈

patricia_b
9. apr 2019

@mimiqa moja dr. to zatiaľ nebude riešiť, až o mesiac na kontrole

ivka185
9. apr 2019

@slavkasobanska Ja beriem tiez alventu a nemala som z nej vysoky tlak ani tep, tlak mam stale dobry a to ju beriem veeelmi dlho.Asi kazda reagujeme inac.

mimiqa
9. apr 2019

@patricia_b ja mam.pondelok...no ako sa tam dostanem

patricia_b
9. apr 2019
mimiqa
9. apr 2019

@patricia_b flakaci ✌😁

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
patricia_b
9. apr 2019