icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
andocka
10. apr 2019

@sylvia30 kratko spim.od 22 do 1, potom sa len prevalujem

patricia_b
10. apr 2019

Na mňa dnes ráno chlap narucal, že vraj dlho spím ... uvažujem o nemocnici, lebo sa necítim dobre

eliska13
10. apr 2019

@sylvia30 závidím masáž a takú doktorku.ja už 2 mesiace hľadám neurológa buď neberú plny stav, alebo o 3,4 m a to som obvolala asi 10
Nemám v poriadku chrbticu často ma sekne, alebo mi ťahá jednu stranu chcela som aspoň RTG či nemám výrastky či nieco.zatial nemusím brať lieky, min rok som mala rehabilitáciu, ale to je na chvíľu elektroliecba, magnet a po čase znova to isté.ako bicyklujem a cvičím to zase svalovicu a z toho ešte horšie občas.Fakt, aby človek všetko platil, keď chce aspoň trocha kvalitu.tak týždeň by som potrebovala voľno, aby som si pobehala všetko čo mi treba

eliska13
10. apr 2019

@andocka ešte by som si dávala Stilnox neboj sa závislosti to by si ho musela brať mesiace....a spánok je to, čo najviac potrebujeme

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
Autor odpoveď zmazal
jankarec
10. apr 2019

@patricia_b ak mas s kym nechat maleho, urcite chod. upravia ti lieky a vychytaju " muchy".

ivka185
10. apr 2019

@slavkasobanska Ahoj ja dnes tiez blbo a pocit zavratov neskutocny a uz je problem na svete, uz na mna prisiel strach , ze odpadnem a bude horsie a uz tak mi bolo dobre. Dufam ze to prejde , bo sa zblaznim.😂

slavkasobanska
10. apr 2019

@ivka185 joj to moje ľúto,ja celý deň vysoký tlak,hrozne .čo to sa deje ..

maki43
10. apr 2019

@slavkasobanska moja ja mám málo železa a chronický zápal štítnej žlazy.

maki43
10. apr 2019

@sylvia30 moja vieš, ako si ma povzbudila. a nabehla si v pohode na vyššie dávkovanie, tiež si mala nežiadúce účinky? Lebo zajtra bude týždeň čo som navýšila, ale ešte nič moc necítim. Stále divný pocit. Ale aspoň už spávam v noci. to je úspech. ďakujem ešte raz za povzbudivé slová. :D

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
slavkasobanska
10. apr 2019

@maki43 no veď ja chcem vedieť či to mám v poriadku..lebo taká únava,slabosť..a do odpadnutie mi niekedy je,tak chcem či to je fakt psychikou .alebo niečo iné..

kajkag
10. apr 2019

@andocka mne Triticco po tyzdni zvýšili
, dovtedy mi dávali 2/3 a teraz užívam celu tabletku polroka a spím celu noc

andocka
10. apr 2019

@kajkag Ahoj, máš aj denné AD? Na začiatku si mávala nespavosť, alebo hneď zabrali? ďakujem. Ja užívam celú asi 2 týždne, tak neviem, či to ešte len zaberie. Ako to bolo u Teba na začiatku?

saslavka73
10. apr 2019

@eliska13 Keby mne tak povedal tak mu nedám facku ale takú mu vrazim.

saslavka73
10. apr 2019

@sylvia30 Daj si žiadosť mojko. Nikdy nevieš keď to neurobíš bude ľutovať.

saslavka73
10. apr 2019

Nemám čas písať baby, v robote sa nedá a potom nie je kedy. Ale som aj rada nemám čas sa zamýšľať nad všelijakými vecami. Tak unavená moc moc som ale lepšie sa cítim.

mimiqa
10. apr 2019

@saslavka73 moj detto vulgarny urazal.ma..teraz on je chudak ze co som.si dovolila mu dat facku....

andocka
10. apr 2019

@sylvia30 Ja by som tiez skusila novu robotu. Na tie paragrafy ma kazdy narok, popripade psychologicke sa da aj poobede

maki43
10. apr 2019

@slavkasobanska ako moja polepsilo sa ti?

kajkag
10. apr 2019

@andocka ano uzivam Escitil, Ansilan a na spanie Triticco. Som trpela 4 mesačnou nespavosťou. Tento liek mi dali, nezabral ihneď asi tak po tyzdni alebo aj viac...Teraz si ho dám do 15min spím. Len ráno sa niekedy cítim ako opitá....asi z liekov...

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
eliska13
11. apr 2019

@sylvia30 dobre robíš, že si napísala.... veď lekárka je určite jeden deň poobede

andocka
11. apr 2019

@sylvia30 myslim, ze si dobre spravila. By si mozno lutovala.....a takto ved o nic nejde.Mozno sa Ti bude dat aj nadrobit si nieco a ked pojdes k doktorke, odides skor.

slavkasobanska
11. apr 2019

@maki43 ahoj..no nie,večer tlak 170-110 ,a to som si dala na tlak ranoako vždy,po obede už navyše,magnézium,večer Magnosolv na tlak a nič..tak som volala na pohotovosť ci si mám dať ,lebo lieky mám,tak mi najprv kázala dať si na upokojenie pol tabletky a potom ešte štvrť tabletky na tlak..ja som mala už toľko v toho na tlak že som sa bála niečo ešte si dať,dala som si xanax polku a čakala,trochu som sa upokojila ,tlak mi klesol,v noci som vstala o 2 mokrá spotená,potom zimnica,tlak nízky 107-70,tak som sa napíla vody dala kocku čokolády,uvarila čaj,a ľahla som spať,dnes zatiaľ oki,ale ja som myslela že že zomriem už..boli ma celé telo,na krv som nešla,lebo že by som mohla mať zvýšené niečo po tých liekoch..a teraz som sa najedla hlava bolí..počasie že otras..ja neviem čo to i je .dnes pride syn už domov .

mekicom
11. apr 2019

@matag možem sa opytat ako si bola spokojna s liekom Dulsevia našla som že si ho uživala a ako ti zabral,boli aj vedlajsie učinky? Uživaš ho stale alebo maš niečo nove a vieš aj niečo bližsie k tomu lieku. Mne ho dnes zmenil dr z Coaxil na Duslevia uživa ich dost malo ludi.

mekicom
11. apr 2019

@janka_banka možem sa opytat ako si bola spokojna s liekom Dulsevia našla som že si ho uživala a ako ti zabral,boli aj vedlajsie učinky? Uživaš ho stale alebo maš niečo nove a vieš aj niečo bližsie k tomu lieku. Mne ho dnes zmenil dr z Coaxil na Duslevia uživa ich dost malo ludi.

maki43
11. apr 2019