icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

mimiqa
13. apr 2019

Baby idem von...moze byt taky ruz...nevyzeram jak stetka

slavkasobanska
13. apr 2019

@mimiqa u nás už zase sneží ..

mimiqa
13. apr 2019

@slavkasobanska jaaajjjj tak sa necuduj..vykyv pocasia

patricia_b
13. apr 2019

@mimiqa dobrý je

mimiqa
13. apr 2019

@patricia_b ako po sto rokoch ruz..samo ukradla dcerke😂

maki43
13. apr 2019

@mimiqa wau zabila si :D :D

maki43
13. apr 2019

@mimiqa vôbec, vyzeráš super, len pekne choď a rúž ti Svedčí :D ♥

maki43
13. apr 2019

@saslavka73 dnes budem aj doma fungovať. Je mi o 60% lepšie. ťuk, ťuk teším sa :D

saslavka73
13. apr 2019

@mimiqa Nie vôbec.

mimiqa
13. apr 2019

@maki43 idemm som mala jazdy...uz viem cuvat parkovat. Instruktor mi este psychicky pomaha koli chlapovi😂🤣

slavkasobanska
13. apr 2019

@mimiqa super ..

slavkasobanska
13. apr 2019

@mimiqa super ..dobre vyzeráš

eliska13
13. apr 2019

@mimiqa ty si tuším zrodena pre šoférovanie🙂nenavidim parkovanie najradšej idem tam, kde je veľké parkovisko.Dobre to máš ja som si roky výraznejší rúž nedavala a teraz len také a zase oči len špirálu.
@saslavka73 no vidíš a ako si váhala, keď je začiatok dobrý už málokedy sa to zvrhne k zlemu, keď aj kolektív fajn, práca sa Ti páči..všetko je ako má byť asi si už zmenu potrebovala.
@slavkasobanska a teda si nasadila späť ten liek?možno z toho si taká otapena?
Vonku je strašná zima som sa natenko obliekla už hodinu ležím pod dekou a zohrievam sa.
Aký máte víkend čo porabate?budete niečo piecť na sviatky chcela by som niečo svieže nejakú roládu ovocnú

slavkasobanska
13. apr 2019

@eliska13 ja asi nič nebudem piecť,budem sama doma a ja sladké nemusím...

patricia_b
13. apr 2019

Môj relax na najbližšie dni ... urobiť synovi pandu

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
andocka
14. apr 2019

Ahojte, ako sa dnes mate? Ja som taka nijaka, ako pocasie ☹.

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
slavkasobanska
14. apr 2019

No ja po 2 dnoch doma,vyšla som vonku,prešla som sa,zase niečo pokúpila, a už som doma,vonku je dnes príjemné,musím sa nastaviť že mi bude oki .lebo to nie je dobre,tak sa trápiť...

mimiqa
14. apr 2019

Bambulky klud to je pocasim...tlak zly...kazdeho co stretnem miesto pozdravu tak mi ide roztrhat hlavu alebo ze som nesvoj....my sme v poriadku 😘

patricia_b
14. apr 2019

Ja som mala hroznú noc ... zdalo sa mi, že niekto stojí pri dverách a sleduje ma ... strašná úzkosť ma držala

slavkasobanska
14. apr 2019

@patricia_b joj moja,to mi je ľúto .ale bude dobré neboj

patricia_b
14. apr 2019

@slavkasobanska len ja mám na noc antipsychotiká, aby som nemala tieto stavy a divoké sny

ivcam2
14. apr 2019

@andocka ja tiez. Tlak v hlave. Boli ma chrbat. Nemam naladu, nic sa mi nechce. Este toto varenie. Keby som nemusela nevarim.

mekicom
14. apr 2019

Viete mi poradiť aký je priebeh pri zmene lieku za iny

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
patricia_b
14. apr 2019

@sylvia30 zvýšila mi lieky

eliska13
14. apr 2019

@sylvia30 to je bežné zase sa Ti na pár dní pohorší

eliska13
14. apr 2019

@ivcam2 ani nehovor to varenie😁my sme boli včera preč tak dnes vysávame, upratujem a idem konečne obed robiť.piatok poobede som bola so synom okuliare nové vyberať, včera sme prišli večer a je po vikende....kvety týždeň na terase neposadene, len 3 dni by som potrebovala, aby som spravila čo potrebujem.minuly tyzden poobede rodičovské, druhý deň očný, ďalší optika nič nestíham😂a to dnes zase prsi

saslavka73
14. apr 2019

@eliska13 No mne sa tiež zdá že som nič neurobila cez víkend čo som chcela.