icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

mimiqa
14. apr 2019

@matag 36🤣😂🤗

mimiqa
14. apr 2019

@slavkasobanska co ten chlap ....uz konec si dala tomu

matag
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
14. apr 2019

@matag 😂🤣🤗 k tebe na izbu...to by bolo ti poviem...bo ja som cisty blazon✌

eliska13
14. apr 2019

@mimiqa ale aspoň veselá😂

eliska13
14. apr 2019

@matag všetkým by nám asi prospelo chvíľu iba ležať a oddychovať, spat.Ty si brala niečo ajnpredtym?ináč nepochopím toho lekára ako Ti ho mohol vysadiť a nič iné nedať to bola chyba nie?
Raz som čítala taký negatistivicky článok, že lekári iba skusaju, keď nie jedno, tak druhé, do hlavy pocitov problémov nám nevidia a skúšajú.Este, že je toľko liekov smiech cez slzy.

eliska13
14. apr 2019

@sylvia30 môže byť, ze Ta nabudil ten liek.Ja, keď som začínala som si ho dávala večer nech blbé pocity prespím a spala som🙂Len som sa skoro budila a také úzkosti blbé myšlienky strach je to svinstvo.Som unavena z celého týždňa a víkendu ešte dorabam so synom projekt do školy😄

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
eliska13
14. apr 2019

@sylvia30 možno Seroxat ináč funguje viem, že niektoré zdvíhajú noradrenalim myslím, že Alventa to tak má, že nabudia.Mozno na úzkosti skôr majú utlmiť netuším...mňa dieťa a celkovo deti nabíjajú.
Ja mám hrôzu práve naopak, že čo ak už bude veľký a tak😁mňa skôr unavuje stále myslieť na to, čo navariť, čo na desiatu, čo treba spravit, keby si m mala mať vysnívaný život tak deti a venovať sa im hrať karty, chodiť na výlety, ihriská kávička život gombicka.ja som sa mala narodiť niekde v moslimskej krajine, že ja sa postarám o financie a ty buď žienka domáca s detmi😂 by som na trh chodila, kvietky sadila, ...alebo teda tá zlatokopka😄

eliska13
14. apr 2019

@sylvia30 veď tvoja dcéra má 12 nie?to ešte máš tiež "malú" vieš ja samu seba uhanam a to nie som pedant, tak ale stále niečo treba... som tak unavená, že večer zaspím hneď ako ľahnem.dnes som spala 10 hodín a celý deň sme sa nezastavili.
Muž tiež skonštatoval, že on už ani nepamätá kedy si oddýchol smutné.Asi fakt len na dovolenke.

kajkag
14. apr 2019

@matag veľa pozitivnej energie ti posielam, tam ťa dajú dokopy😉❤️

kajkag
14. apr 2019

@sylvia30 moja stále nespavosť??☹️

mekicom
14. apr 2019

@kajkag a nemáš lieky na spanie naplno.Stinlox

mekicom
14. apr 2019

napr.Stilnox

kajkag
14. apr 2019

@mekicom ja mám Triticco na spanie a som spokojná.

maki43
14. apr 2019

@mimiqa nenechaj sa,ponizovat, máš svoju hrdosť 👍

mimiqa
14. apr 2019

@maki43 presne tak....vobec nereagujem ani ne jeho sms 🤣😂chcem pokoj

matag
Autor odpoveď zmazal
matag
Autor odpoveď zmazal
matag
15. apr 2019

@kajkag dakujem 😘, dufam ze ano, od januara sa trapim a stale nie je dobre

matag
Autor odpoveď zmazal
matag
Autor odpoveď zmazal
eliska13
15. apr 2019

@matag prečo Ti ju po toľkých rokoch zmenili?bolo To horšie?drž sa

eliska13
15. apr 2019

@mimiqa neodpisuj mu len Ta vydrazdi a budeš na to celé dni myslieť to je voda na mlyn prenho

mimiqa
15. apr 2019

@eliska13 vecer mi napisal z nicoho nic ze som trapka ze chcem vela ...tym ze teraz budem mat trapny rodicak tak ma mi dat aj na uver....on stale bude vrtat...to.mu dovolim ved tu byt smaly aj snim spal...ze mozem byt rada ze chodi...ja???ved on ma byt rad s malym...nemusi chodit

slavkasobanska
15. apr 2019

@matag to poznám .....

slavkasobanska
15. apr 2019

@mimiqa áno ..je mi lepšie samej..ako kamošov mám,ale vzťah to už nie a úprimne ja vôbec nemám chuť na ,,sex,,úplne som taká bez citu .a časom by to prišlo ...

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
Autor odpoveď zmazal