Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@slavkasobanska co ten chlap ....uz konec si dala tomu
@matag všetkým by nám asi prospelo chvíľu iba ležať a oddychovať, spat.Ty si brala niečo ajnpredtym?ináč nepochopím toho lekára ako Ti ho mohol vysadiť a nič iné nedať to bola chyba nie?
Raz som čítala taký negatistivicky článok, že lekári iba skusaju, keď nie jedno, tak druhé, do hlavy pocitov problémov nám nevidia a skúšajú.Este, že je toľko liekov smiech cez slzy.
@sylvia30 možno Seroxat ináč funguje viem, že niektoré zdvíhajú noradrenalim myslím, že Alventa to tak má, že nabudia.Mozno na úzkosti skôr majú utlmiť netuším...mňa dieťa a celkovo deti nabíjajú.
Ja mám hrôzu práve naopak, že čo ak už bude veľký a tak😁mňa skôr unavuje stále myslieť na to, čo navariť, čo na desiatu, čo treba spravit, keby si m mala mať vysnívaný život tak deti a venovať sa im hrať karty, chodiť na výlety, ihriská kávička život gombicka.ja som sa mala narodiť niekde v moslimskej krajine, že ja sa postarám o financie a ty buď žienka domáca s detmi😂 by som na trh chodila, kvietky sadila, ...alebo teda tá zlatokopka😄
@sylvia30 veď tvoja dcéra má 12 nie?to ešte máš tiež "malú" vieš ja samu seba uhanam a to nie som pedant, tak ale stále niečo treba... som tak unavená, že večer zaspím hneď ako ľahnem.dnes som spala 10 hodín a celý deň sme sa nezastavili.
Muž tiež skonštatoval, že on už ani nepamätá kedy si oddýchol smutné.Asi fakt len na dovolenke.
napr.Stilnox
@matag to poznám .....
@mimiqa áno ..je mi lepšie samej..ako kamošov mám,ale vzťah to už nie a úprimne ja vôbec nemám chuť na ,,sex,,úplne som taká bez citu .a časom by to prišlo ...

@matag 36🤣😂🤗