Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@karolinabese to nie je doktorka, ale hyena.ano môže Ti byť pár dní horšie týždeň, dva....ak máš úzkosti zvýšia sa.nech Ti to dá pani doktorka písomne, že Ťa odmieta liečiť kvôli tehotenstvu to je nonsens
@patricia_b ach ja som zvedava dnes..neviem ci sa mam postazovat ci potesit ze nevidim chlapa
@mimiqa tak moja REČ. Je rok, coze som ho vyhodila a v piatok doniesol dcere vyzivne. A sa ukazal v pravom svetle. Nervak, buchal s rohozkou z auta na celu ulicu, lebo tam nieco mal, nadaval škaredo a navyše dcera povedala ze isiel z neho alkohol. Tak vtedy som si povedala, že dobre že som sa ho Zbavila. Moja nedaj sa psychicky udupat, ako to bolo u nas. Ci chcel muselo sa v telke pozerat, vecer v šenku 3 hodiny. Stačilo. Je to ulava, ked tu nie je😉
Ako holky? Ja dnes bola na kontrole, davkovanie ostava kontrola v novembri. Nechala mi jednu tabletu rano a pol na ibed, kým bude rozvod. Potom budeme dufam znižovať. Inak od piatka už fajn klop, klop 🙏🙏🙏🙏
Baby ze su len 4 druhy muzov
NA NOC😂
NA ZIVOT ✌
NA CHLAPOV 🧒
NA HOVNO 😅😂💩
@matag utlmia Ta,pospis si a asi až potom dajú AD.ked niekto vo veľkých úzkostiach začne brať AD môžu sa ešte zvýšiť pri nástupe AD .Musia Tá najprv skludnit, že si v bezpečí...väčšinou mávajú úzkosti ľudia čo nemajú istotu, pocit bezpečia vo vzťahu, v práci, v živote fín.problemy,problémové deti....
Kočky zajtra idem na krv..nebojím sa,len keď mám stále zavrate..tak mi držte palce .