icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
Autor odpoveď zmazal
eliska13
15. apr 2019

@karolinabese to nie je doktorka, ale hyena.ano môže Ti byť pár dní horšie týždeň, dva....ak máš úzkosti zvýšia sa.nech Ti to dá pani doktorka písomne, že Ťa odmieta liečiť kvôli tehotenstvu to je nonsens

patricia_b
15. apr 2019

@eliska13
@mimiqa zatiaľ len úvodný rozhovor

mimiqa
15. apr 2019

@patricia_b ach ja som zvedava dnes..neviem ci sa mam postazovat ci potesit ze nevidim chlapa

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
matag
Autor odpoveď zmazal
eliska13
15. apr 2019

@sylvia30 no veď....aj preto beriem roky to isté fungujem na 80% stále by mi Lexaurin predpisovala pritom jej hovorím, že dobre sa cítim.Oni sa riadia našimi pocitmi, ale mám pocit, že by predpísali liekov aj x druhov len nech sme ticho :(

maki43
15. apr 2019

@mimiqa tak moja REČ. Je rok, coze som ho vyhodila a v piatok doniesol dcere vyzivne. A sa ukazal v pravom svetle. Nervak, buchal s rohozkou z auta na celu ulicu, lebo tam nieco mal, nadaval škaredo a navyše dcera povedala ze isiel z neho alkohol. Tak vtedy som si povedala, že dobre že som sa ho Zbavila. Moja nedaj sa psychicky udupat, ako to bolo u nas. Ci chcel muselo sa v telke pozerat, vecer v šenku 3 hodiny. Stačilo. Je to ulava, ked tu nie je😉

maki43
15. apr 2019

Ako holky? Ja dnes bola na kontrole, davkovanie ostava kontrola v novembri. Nechala mi jednu tabletu rano a pol na ibed, kým bude rozvod. Potom budeme dufam znižovať. Inak od piatka už fajn klop, klop 🙏🙏🙏🙏

mimiqa
15. apr 2019

@maki43 presne

mimiqa
15. apr 2019

@maki43 ja to dam...a ty vela sily...a uz len to dobre

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
matag
15. apr 2019

@sylvia30 ja neviem mne sa ta moja liecba moc nepozdava prothiazin 3 x denne a kventiax na noc, ako mi toto pomoze s uzkostami, so strachmi...

mimiqa
15. apr 2019

Baby ze su len 4 druhy muzov
NA NOC😂
NA ZIVOT ✌
NA CHLAPOV 🧒
NA HOVNO 😅😂💩

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
tamichloe
15. apr 2019

@matag kventiax je dobry,riadne tlmi.....jaa soma ho mala rano,no chcelo sa mi strasne spat,unava....super sa z neho spi

eliska13
15. apr 2019

@matag utlmia Ta,pospis si a asi až potom dajú AD.ked niekto vo veľkých úzkostiach začne brať AD môžu sa ešte zvýšiť pri nástupe AD .Musia Tá najprv skludnit, že si v bezpečí...väčšinou mávajú úzkosti ľudia čo nemajú istotu, pocit bezpečia vo vzťahu, v práci, v živote fín.problemy,problémové deti....

kajkag
15. apr 2019

@andocka nemavam upchaty nos vôbec. Ráno som taká otapena, najhoršie keď v noci idem na wc tak riadne účinkuje ten liek....len ma tak hádže 😀 ale zaspim znovu

matag
Autor odpoveď zmazal
matag
15. apr 2019

@tamichloe no ja z neho zaspim tak na dve - tri hodky 🙂

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
Autor odpoveď zmazal
matag
15. apr 2019

@sylvia30 no vobec neviem, oni tu nechcu ani hovvorit co vlastne davaju, to som sa len nahodou dozvedela.

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
matag
Autor odpoveď zmazal
slavkasobanska
15. apr 2019

Kočky zajtra idem na krv..nebojím sa,len keď mám stále zavrate..tak mi držte palce .

mimiqa
15. apr 2019
sylvia30
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
Autor odpoveď zmazal