icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
Autor odpoveď zmazal
ivka185
16. apr 2019

@eliska13 Bola som minuly rok v Benatkach a mne sa tam velmi pacilo, take ine to je dookola voda mas pocit ze zijes na vode a dycha to historiou , je to nadhera.

mimiqa
16. apr 2019

@ivka185 juj mne teda Benatky nie...ale moze byt...fakt Florencia uzas

ivka185
16. apr 2019

@mimiqa Neviem vo Florencii som zatial nebola ,len v Benatkach a v Rime, mozno niekedy nabuduce .😉

mimiqa
16. apr 2019

@ivka185 tak veru

saslavka73
16. apr 2019

@sylvia30 No krása......... Tak nech ti to všetko výjde ako má.

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
saslavka73
16. apr 2019

@sylvia30 Hádam už konečne áno.

mekicom
16. apr 2019

A aký ste malí všetky dnes deň ja nič moc po zmene lieku je mi už tretí deň nanič,a vy ste to ako malí pri zmene lieku

eliska13
16. apr 2019

@saslavka73 už máš 2 týždne skoro za sebou dobre je?
@ivka185 my vždy pozeráme v piatok večer na STV cestou necestou vždy iná krajina kde žijú Slováci a minule bola baba v Benatkacg, ale ukazovali skôr tým vodným taxíkom tie ostrovčeky popri Benátkach to bolo čarovné.len či ten vodný taxík nestojí majland.
@mekicom tak isto nanič pri zmene

mekicom
16. apr 2019

@eliska13 ale mne zmenili pred piatimi dňami lieky za nové nemôže to byť tým

saslavka73
16. apr 2019

@eliska13 Áno, som v pohode, myslím, že dávam. Len ešte niekedy neviem čo a ako. Tak snáď si ma tam nechajú. Ako je to fajn robota, dá sa. Išlo mi o tom aby bola jednoduchšia ako som mala.
Tak dúfam.........

eliska13
16. apr 2019

@sylvia30 to si si pekne zamakala, ale na slniečku príjemná praca.Dhalie som mala, ale ostatné nepoznam.ja chcem teraz cez sviatky niečo vykopať presadiť inam, keď som to sadila nevedela som ako sa všetko rozrastie a mám to natlačené už nepekné.
Kamarátkin syn má salmonelu boli sme spolu snáď nás to nechyti.

eliska13
16. apr 2019

@mekicom áno je to určite tym.
@saslavka73 tak super veď sa zaucas...A muž zostáva vo firme tvojej?

eliska13
16. apr 2019

@mimiqa keby bol čas, peniaze a s kým ísť celé Taliansko by som pozrela je krásne.Ja som bola v Pise a na Korzike, ale sú to roky.

saslavka73
16. apr 2019

@eliska13 Nie, trochu sme to len rozoberali. Tak cez Veľkú noc sa chystáme, teda ja sa chystám, že to dáme nejako do poriadku, teda systém a tak.

ivka185
16. apr 2019

@eliska13 Neviem kolko tam stoji taxik ale myslim si ze bude drahy ,my sme mali kupeny celodenny listok na lodnu prepravu a ten nas stal 20 eur, tam sa inac ako lodou nedostanes nikde, tam si stale na vode, jedine ked sme chodili po pamiatkach, kostoloch tak po ceste, skor to bolo take ako u nas pesia zona.Ale stalo to za to.Teraz stale ukazju ten note darm co horel v Parizi aj tam som bola v tom chrame ,nadherne to bolo, skoda neviem ci to este daju do kopy bola to pycha Pariza.

mimiqa
16. apr 2019

@eliska13 minuly rok som bola cele Taliansko...chcem niekde ist s malym a s krpatou .... asi zas Praha....maly je este maly

patricia_b
16. apr 2019

Ja som v riti :( ... totálne ... malý sa poškriabal a muž, že som mu to ja urobila, nafotil si to a poslal mojej psychiatričke nech mi zmení lieky, lebo ubližujem malému ... ako ja fakt nevládzem

ivka185
16. apr 2019

@patricia_b On neni kompletny, to nemysli vazne .A on ma pristup ku kontaktu na tvoju lekarku? Snad si bude dat lekarka vysvetlit o co ide.

patricia_b
16. apr 2019

@ivka185 ma jej vizitku, lebo bol u nej ohľadne mňa a má tam mail uvedený ... úplne celé zle ...

ivka185
16. apr 2019

@patricia_b Neboj ja verim ze sa to vysvetli a bude dobre, on by mal ist na vysetrenie, bo toto normalny muz neurobi.Kasli nanho ty vies ako to bolo.

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
Autor odpoveď zmazal
saslavka73
16. apr 2019

@sylvia30 Je to dobré. Dúfam, že sú so mnou spokojní.

eliska13
16. apr 2019

@sylvia30 to je perfektné číslo.
@patricia_b tvoj muž je blázon.co tým chce dosiahnut?Podpora nula bodov smutné.Dobre, že sociálku nezavolá.
@saslavka73 tak budeš rozdeľovať úlohy😁viete fungovať vo firme aj tak, že len on tam zostane?určite je aj fajn, že nie ste celý deň spolu

saslavka73
16. apr 2019

@eliska13 To je pozitívne. Že nie sme spolu. 👍

mekicom
16. apr 2019

@matag ako to tam prebieha môžeš napísať

matag
Autor odpoveď zmazal