Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@patricia_b vy asi spolu žijete len tak zo zvyku či je niečo aj dobre?Už viac x si napísala o ňom zvláštne veci.
@eliska13 nič nie je dobre, ak by som mala možnosť tak idem od neho preč
@ivka185ja v všetkým prajem len zdravie,a aby ste sa tešili zo svojich ratolestí ..oni tak rýchlo vyrastú .tak si to užívajte,kým môžte .
Brala ste niektorá liek Cavintom..nie je to psych.liek..ale na prekrvenie mozgu.ja dnes prvý deň .len či nenate skúsenosti .
@patricia_b ahoojjjjj..dakujem 😘ciapocka nadherna
@mimiqa nie je zač
@patricia_b darmo si sikovna
@slavkasobanska na prekrvenie je dobre sprcha tepla s vlaznou striedat..
@patricia_b chápem nie je to ľahké:(
Ten moj stale neprijemny..ze mne prepina..pise mi ze som trapka..no ked sme osobne spolu tak mily..samo mu vynadam co on stale je drzi..ja si chcem rozumiet..dovolujem ti maleho..ty si dojdes kedy chces..na vodicak som zas nemohla ist lebo on s malym nebude...ked spomeniem sud...ze takto to dalej nejde..ze naco sud nech som mila on platit bude....ako vnimam to ako vydieranie..vecer mu vyvolavam bo maly zvracal tri krat bala som sa...on ze a naco by dosiel ze co on by zmohol ze ja som matka mam sa starat..reku aspon byt pri nom..pomoct mi ho uspat na rukach ked mu je zle.ja mam krize v riti.....iba druhu dedinu odtialto to ma...nechapem..on odide urcuje si veci...ako co mam robit?? Snim sa neda rozpravat ani dohodnut.. vcera som potrebovala ist na strednu skolu kde chce ist dcerka nakoniec ju zobrali aj na umelecku...vybavit papiere..viete co ten robil?? Hadka na celu cestu aby som si ja isla daco vybavit...ne musela som pockat kedy on rozhodne a ze ma tam zobere...jaasjj by musel byt s malym asi dve hodiny...ako obmedzovanie uplne
@mimiqa áno to viem .ale kôli závratom mi to dal a ze budem čulejsia .
@slavkasobanska jemine a pricina zavratov??
@saslavka73 ako ako bambula😅ja max na nervy ale zvladam
@mimiqa Vertigo z vnútorného ucha
@slavkasobanska nestaci sme sme na nervy este aj choroby mame ach jo
@slavkasobanska ako Ti na to prišli bola si na eeg?tam sa to tuším robí.ci na ORL?mne už dlhšie sumi v uchu konečne mám termín u neurologa
@mimiqa strašne Ta manipuluje čo narobis peniaze potrebuješ skús s ním komunikovať odtiaľ potiaľ.vy ste manželia či spolu zijete?takže, ak budeš ticho, tolerovať jeho rozmary, všetko bude ok.
Ja som dnes úplne rozhodena až som sa rozplakala mame do telefónu som unavená a vystresovaná zo všetkého.Nejako sa necítim dobre už pár dní pod tlakom, dnes po robote synovi vybrať nové okuliare už má hotové, na nákup, ráno som hneď na syna nakricala teším sa, že bude pár dní voľno a oddych.
@eliska13 ja som mala minulého roku stratíte zavrate,nič som nevidela,tak ma RZP zobrala a lezala som na neurológii,urobili mi úplne všetky vyšetrenia,a po neurologického hľadiska mám všetko oki,ale bola som aj na usnom a tam mi to zistili..áno ono ti môže šumiet v uchu .to sa upchávajú kanáliky cievne a z toho sú zavrate..to len cvičiť a lieky..
@slavkasobanska Moja mama berie ten liek, ale ona je po mozgovej prihode a to je tusim na prekrvenie mozgu, ked sa nemylim.A ty ho naco beries? Mas malo cukrikov co beries kazdy den este ten ty chybal.Samozrejme srandujem aby si sa neurazila, len viem ze mas toho vela.😍
@ivka185 no ja beriem od minulého roka na verigo...sa mi upchávajú kanáliky v uchu .
@slavkasobanska to vertigo je svinstvo.Mne zalahne v ušiach, potom píska cez deň to neriešim hraje rádio, hluk, ale večer mi vyhrávajú v ušiach😁, aj krčnú mám trocha zlú podľa rtg
@mimiqa teraz sú strašne virózy samé hnačky, vracanie.drz sa zvládaš to super.Ja som si po dlhej dobe dala xanax najmenší idem do optiky pre okuliare a na nákup.Posledne 2 t mám toho veľa, syn na mobile, puberta ho začala plieskat mám pocit, že stále bojujeme, muž v robote do večera, už som kričala po všetkých potom mi to je zase ľúto.
@slavkasobanska aj Tí robili sono ciev?
@eliska13 nie toto mi nerobili
Užíval tu niekto Apaurin na nervozitu a pomohol. Dakujem za info.
Ahojte holky, no ako sa mi mate? Ja doobeda v praci, potom isla som so psom s kolegynou na kavu a pokracovala doma, prevliekala duchny, prala a podlahy umyvala. A mam dosť. Zajtra chcem zamatovu roladu piecť a kavove zrna robiť. Tak si uzivajte voľno a hlavne bez depiek. Veselú Veľkú Noc VÁM prajem 😘😘😘

@patricia_b Dovtedy sa urcite polepsi, velmi ti to prajem aby si bola v pohode a uzivala si to male zlaticko.😍