Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
Dievčatá,ja vám všetkým prajem krásne veľkonočné sviatky,hlavne nech sme v pohode,odychujte,šetrite sa ..mám vás všetky rada ..

@slavkasobanska aj ja tebe..😘
@slavkasobanska a tebe krasne sviatky prajem
Aj ja vam vsetkym prajem pohodove, slnieckove sviatky plne radosti.....uz nech je nam vsetkym dobre 🙂
Ahojte dievcata ja vam takisto prajem vesele prezitie velkonocnych sviatkov, vela pohody v kruhu vasich najblizsich, a hlavne vela zdravicka to je pre nas naj,,,,,a hlavne vela psychickej pohody.❤
Krásne sviatky plné pohody kočky zlaté 😘
Kočky, kto užíva Valdoxan
Bambulky moje 😍krasne sviatky..vsak jasan ze piseme nadalej🙃...no hlavne uplnyy oddych..nic nerobte..nikto nech Vas ne na se rie✌...uplne budme sebecke a myslime len na seba...nech sme psychicky fit🥂
@janasim ahoj ja ..
@slavkasobanska ahoj ,prosím ťa ako dlho už, a si spokojná?
@patricia_b zlatí ste😀milujem tieto fotky z každej tvare polka, podrepe a všetci čakajú kedy to bude😂veľmi Ti pasuje tá ofina.oddychuj
@patricia_b oddychnut...uzit si jeden druheho a poriadne ✌
@janasim no beriem ich už dosť dlho ani neviem ale rok určite ,len si daj sem tam urobiť pečenove testy,bývajú pri dlhšom užívaní zvýšené .ale nie každý .ja som veľmi spokojná .brala som 2 na večer,no koli zvýšeným pečeňových testom mi nechali len jednu .
Dievčatá dosť som z toho taká nervozna že nevládzem,kôli tým vitamínom .ešte ma chytá depresia,som tu sama,nikto mi ani nezavolá...bojím sa ako to dám ,keď vydržím tak 3 .5 idem na kontrolu a dám sa vypísať ležať .nezvladam to vôbec .
@slavkasobanska ale vitaminy ti pomozu..pozri si dajaky film
@slavkasobanska Ahoj vydrzis co by si nevydrzala, zvladla si aj horsie veci toto nie je nic. Mozno tymi vitaminmi ked ti chybaju sa ti polepsi. A z coho ta chyta depka , kvoli sviatkom ,ze si sama? Neboj prejdu ako kazdy iny den, zachvilu bude po nich a zas bude klasika ako bolo, ked ta potesim my tiez teraz nemame az o tyzden tak si pomysli ze ja som tiez len tak vyvalena niekde na gauci.Das toooooooooo.Aj s nasou pomocou, myslim tym zeny co sme tu a poskytujeme si vzajomnu podporu.🌹❤
Veď beriem všetko čo mám ...ale je mi divné ,to je psychika..každý deň to isté .a nevládzem si ani navariť .
@slavkasobanska a ísť k susedke pre psíka a vziať ho trocha von?zvládla si, keď bol syn dlho preč toto je malina.Ten Bedo sa Ti nepáčil nebol by to dobrý kamoš do nepohody?
@eliska13 nechcem nikoho..som taká nemožná .
@slavkasobanska tak škaredo si nehovor.nie si nemozna si perfektná dobre si vychovala 2 deti, bez muža aj na to treba silu nie?Dlho je človeku samému chapem preto som Ťa na psíka nahovarala musela by si ísť von, boli by ste parťáci.
@slavkasobanska Aka nemožna , druhy by sa pri tom co si prezila uz davno zrutil, a ty si tu bojujes a to sa vola silna zena.Ale taka mala civavka by ti urcite pomohla to je taky psychoteraupet ,porozmyslaj.
@ivka185 no už som rozmýšľala nad tým .no nemal by mi ju kto postrážiť keby niečo .brala som si na docasku .
@slavkasobanska Ale ozaj sa hovori ze psiky pomahaju pri psychickych problemoch, to by ti fakt mohlo pomoct ,donutil by ta ist von, tulil by sa ,aj porozpravat by si sa mohla s nim ,urcite by ti neodvraval,haha,,,,,

@mimiqa neviem ty ho poznáš čo vlastne tým sleduje.chce Ta vytrestat, chcel by sa vrátiť, ale ego mu nedovolí a naťahuje Ta, podľa mňa Ti chce ukázať ako by to bolo bez neho ťažké.uz Ti dal peniaze?a ty čo chces?aby sa vrátil, ale zmenil sa.