Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@1andrea111 nie, k čomu to chces na imunitu?
@1andrea111 Áno nemám inú možnosť. Nemám na nájomné za priestory.
@saslavka73 vidíš ty si sa vzchopila našla si inú prácu on zostal v tvojej firme a ešte si aj nič nehľadá asi čakal, že to vzdas a vrátiš sa späť a budete to ťahať spolu.takto ju nútený vyvinúť aktivitu a asi sa boji, nechce sa mu, veď nejako bude
@eliska13 ze to pomaha aj pri depresiach
@eliska13 Tak je mi to ľúto, ale už to nezvladam. Psychicky, finančne, ten tlak nezvladam.
@saslavka73 co je tym chlapom...kde su ....o co im.ide...nervy mam na nich
@mimiqa No ten môj je v úplnej pohodičke. Nič ho netrápi.
@mimiqa mne sa zdá, že ženy sú oveľa silnejšie makajú na všetkých frontoch deti, práca, x veci okrem toho... chlap robota a je unavenyyy.
@saslavka73 máš novú dobrú robotu vyzerá, že sa Ti páči chlapa poriešis časom...mozno ešte nepochopil čo sa od neho čaká možno ním treba zatriasť a rovno povedat, že je chlap, má 2 deti a ženu
prosim Vas ako sa da najrychlejsie zbavit depresie?dakujem
@saslavka73 toto je fakt skvele ze je v pohodicke.vsak co ty vyriesis ne...vyries ale seba a pre seba...
@slavkasobanska ahojjjjj ako ti je🙃
@mimiqa ahoj ..snažím sa,včera som mala problém ist vonku,chápeš??ako že som sa bála,tak teraz som prišla domov,bola som trochu von..na injekciu..no nerobí doktor, dovolenka,ale vyšla som z bytu .pôjdem aj poobede..ale prší .a tá moja hlava..no dam to .nevzdávam sa
@slavkasobanska tlak je na figu..jasne ze to das...sme silne plemeno my zeny 😘a ta injekcia naco?
@mimiqa musím brat B12,mám málo vitamínov .chápeš do teraz ako tak a už sa mi oči zatvárajú .
@patricia_b aj tebeeeee...akurat mam jazdu😅
@slavkasobanska ach jo stale daco co
@mimiqa veď to .ale som častejšie unavená,vraj kôli tomu ,e mi chýbajú vitamíny a pečeňové testy mám zle .vtedy je nadmerná únava
@slavkasobanska tie injekcie Tá povzbudia
@bubu62 myslim, ze zavisi aj od toho, aky stupen.Ak je to lahsia depresia, da sa bylinkami, cajikmi, relaxaciou, jogou.....No ak stredna tazka, tak asi len lieky.Ja som sa zbytocne trapila 8 mesiacov, nic nepomahalo....az lieky.Len aby sa to nezhorsovalo.Aj beries lieky? Kedy ti to zacalo?
@eliska13 dúfam .ešte len druhu dnes mám..to môžem byť ospala ,unavená???
@slavkasobanska vieš ono je to jedno s druhým kľudne môžeš byť unavená z liekov na spanie, s ukludnovakov ja som z nich strašne unavená ospala..skús chodiť viac von potrebuješ vzduch prekrvit mozog.Ale ak bečka, keď chýbajú môže to byť z toho.aj, keď sa na nič netešia taká nuda aj to unavuje

@saslavka73 asi si ťahúň čaká čo mu poradis najlepšie robotu vybavis asi ty budeš vo vzťahu tá silnejšia on ako decko prívesok...