icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

eliska13
23. apr 2019

@bubu62 si na rodičovskej nie si unavená, možno Ťa nebaví stereotyp....je to bežné dni rovnaké skús si ich nejako spestrovat

bubu62
23. apr 2019

@eliska13 upratovať sa musí,no ja momentálne nemôžem,som po operácii,ešte sa mám šetriť, spestriť ako? unavená som Max.zo spánku,snívajú sa mi rôzne sny a z toho som ráno unavená,nevyspata,na vracanie,to že nemám náladu,trvá už dlhšie,neviem sa z ničoho tešiť.

eliska13
23. apr 2019

@bubu62 možno si po OP taká rozladena, 2 deti....možno by si mala zájsť k psychológovi trocha sa vykecat, zmeniť pohľad, neviem....ja nás tu viac takých😂

bubu62
23. apr 2019

@eliska13 tam som ešte nebola,taká som bola aj pred operáciou,čiže sa nič nezmenilo ani po nej,práve preto som prišla sem po nejakú radu.

andocka
23. apr 2019

@bubu62 Aj ja beriem 1 celu Trittico, no k tomu si este davam 1/2 tbl Stillnox, aby som vobec spala.Tebe dobre zabera na spanie?Ja sa dlho trapim s nespavostou, kvoli tomu mi boli nasadene lieky.No a na den mam rano Sertraline.Aj ja som na zaciatku mala stavy, ze ma nic nebavi, z nicoho som sa netesila, len lezat v posteli....des.No postupne ako mi zaberaju lieky, je to lepsie.Na den nemas ziadne AD?

mimiqa
23. apr 2019

Napisala som mu
"Dobre ranko lubim ta😘"
Dosla mi odpoved
"Aj on ta lubi,no este spi"😅😂

mimiqa
23. apr 2019

@bubu62 operacia kedy coho??? To je na telo velky zaber

mimiqa
23. apr 2019

@eliska13 🙃🍾ahoj

bubu62
23. apr 2019

@andocka na deň nemám,ale budem si pýtať,na začiatku som mala citalec,ale v kuse som z neho spala a na noc ine-ale mala som živé sny.tak mi zmenila na tritico,ten zaberá až po 3tyzdnoch to bude o týždeň,ale akože zaspím do pol hodiny večer keď si ho dam.,len sa mi snivaju tie sny...

bubu62
23. apr 2019

@mimiqa vyberali mi žlčník a pupočníkovy pruh mi robili a 5.4.

mimiqa
23. apr 2019

@bubu62 hmm..jedine si polezat precitat casopis knihu..pozret film ked sa deturence hraju ci zaspia...

mekicom
23. apr 2019

chcem sa opytat kto ma s tym skusenosti. Dokažu AD zmenit naladu z negativnej a uplny nezaujem o všetko na aspoň čiastočne pozitivnu alebo je to len o nas v našej hlave

mimiqa
23. apr 2019

@mekicom mne dokazali..na vela veci salam parky😅😂

mekicom
23. apr 2019

@mimiqa a na aké vecí salám párky a ako to dlho trvalo kým lieky zabrali

eliska13
23. apr 2019

@mekicom určite veď na to nám ich dávajú.Ja som tiež predtým videla všetko dosť ako veľkého strašiaka, a nie som hneď zo všetkého taká vystresovana.Ale veľa je aj o tebe, ak si predtým bola "normálna"nestala sa Ti nejaká tragédia určite sa zase dostaneš do normálu.

mekicom
23. apr 2019

@eliska13 žiadna tragedia sa nestala predtým som bola OK zmenilo sa to ked som sa vylakala , yačalo mi bušiť srdce a mala som strach že mam infarkt. Tak sa to všetko spustilo a k tomu myšlienky len ako bude dale a ako budeme žiť, tak neviem či to dokažu potlačiť lieky.čo si mysliš?

mimiqa
23. apr 2019

@mekicom hadka s polovickou bordel..proste nerozculujem sa 🤔

mimiqa
23. apr 2019

@mekicom asi mesiac a pol

mekicom
23. apr 2019

@mimiqa a čo berieš

saslavka73
23. apr 2019

Tak dnes sa u nás čosi pohlo. Bože ďakujem. Jeho asi fakt treba postaviť pred hotovú vec.

mimiqa
23. apr 2019

@mekicom magrilan sa to vola tusim😅😂

mimiqa
23. apr 2019

@saslavka73 super....😘ten rozum.oni obcas predsa len pouziju😅

saslavka73
23. apr 2019

@patricia_b No čo moje ako sa ty máš?

patricia_b
23. apr 2019

@saslavka73 nemám sa .... taká citovo vyprahnutá kobyla som :/

patricia_b
23. apr 2019

@saslavka73 mám dokonalého syna a ja ho nemám rada, nie je to vo mne a to každej prajem mať takého dobrého chlapčeka ako je Miško

saslavka73
23. apr 2019

@patricia_b To máme tie sprosté hlavy. Ja mám krásne a zdravé deti, muž celkom ujde a furt mi niečo vadí na mojom živote.

patricia_b
23. apr 2019

@saslavka73 ale mňa to strašne trápi

saslavka73
23. apr 2019

@patricia_b Moja neviem ti poradiť. Keby som vedela tak by som ti poradila. Čo keby si sa na to skúsila vybodnut.

patricia_b
23. apr 2019

@saslavka73 dlho trvá tá liečba 😶 ... bez liečby to bolo ešte horšie, takto aspoň nemám až také silné hlasy

saslavka73
23. apr 2019

Moje zlaté.