icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

janefonda
24. apr 2019

Ahojte, dlhšie som tu nebola, stav sa mi uz o dost polepšil. Teraz je tomu dva mesiace čo zasa beriem lieky. Som uz ovela spokojnejsia, uz len musim prestat myslieť na to, že ma hneva to ako som nezvladla to vysadenie. Baby držím vám prsty, nech sa vám polepsi, snáď nám tie krásne slnečné dni náladu vylepší. Ja som si včera kúpila lehatko na balkon, uz sa teším ako sa tam budem vyhrievat. Krásny deň vám prajem!

bubu62
24. apr 2019

@mimiqa joj taky malinky,to je este take najlepsie obdobie ci?

mimiqa
24. apr 2019

@bubu62 jojo....nespime bo zubky..vymysla...neposedny😂😅vsade vsetko rozhadzuje..inak fajn krpcek

bubu62
24. apr 2019

@mimiqa treba sa na nieco vyhovorit😉,zuby idu cely zivot..tak ja mam 2,5 a 8,5 chlapcov.

maki43
24. apr 2019

@slavkasobanska moja tiez t a vcerapotom bolela hlava? Mna nenormálne. Dala som si paralen oa dve, hodiny bolela nanovo. Vecer som si dala ibalgin rapid zabral a o druhej som sa,zobudila na bolest hlavy. A este sa mi aj tocila. No uplne fajn rie neziaduce účinky ma prekvapuju. Dnes rano na vracanie. Tak som si zobrala 3 dni dovolenku, snad to prekonam tie neziaduce účinky.

maki43
24. apr 2019

@janefonda a ake beries moja?

maki43
24. apr 2019

@patricia_b presne moje slova. Ale to pride baby a ked nam bude vsetkym ok dame stretko. Ja donesem zakusky a vy kavu 😊😊😊

eliska13
24. apr 2019

@janefonda to je vyborne, že Ti je lepšie.ano také výčitky zase som zlyhala poznám to, keď to ináč nejde pochval sa aj za to ako si to zase zvládla naspäť😁sa dostať do normalu

mimiqa
24. apr 2019

@bubu62 tak riadna dvojka...nie nie dva tyzdne sme skoro nespali vysli naraz dva😅

mimiqa
24. apr 2019

@maki43 to mas migrenu

bubu62
24. apr 2019

baby pijete cistu vodu?

mimiqa
24. apr 2019

@eliska13 no co uz mas vymenny listok 😂😅🤣

mimiqa
24. apr 2019

@maki43 mozme pogrilovat u mna....stretnu sa konecne psychopatky 😘😘😘❤

bubu62
24. apr 2019

@maki43 toto mavam aj ja,toci sa mi hlava a je mi zle,na odpadnutie,ale pripisujem to k spanku...

mimiqa
24. apr 2019

@bubu62 ano len cistu vodu ja a vela sa mi ziada teraz

bubu62
24. apr 2019

vy byvate blizko seba..ja mam sestru vo Velkom Bieli.

mimiqa
24. apr 2019

@bubu62 ja som.momentalne v Kalinkove....ostatne bambulky tusim Ba a okolie tiez...prestaanu tie vetry..mozme spachat daco😍

bubu62
24. apr 2019

@mimiqa ja som daleko,ale super napad mate.

slavkasobanska
24. apr 2019

@mimiqa ja som najďalej Poprad

slavkasobanska
24. apr 2019

@bubu62 ja nič iné nepijem len čistú vodu .

mimiqa
24. apr 2019

@slavkasobanska viem🤔

eliska13
24. apr 2019

@mimiqa no skoro nie, lebo vyšla von sestrička a povedala, že nejaký pán je predomnou posledný, že to už hovorila, keď som sa pýtala kto je posledný všetci ako ryby cusali, ze dnes majú skrátené ord.hodiny, nato som jej povedala, že idem 20 km a na webe majú do 13 ako videla som, že na dverách mala fixkou, že dnes do 12, tak zúrivo mi vzala kartičku a za chvíľu mi ho podala načo zase nadávali ostatní, lebo oni čakali.Tak veselo ako vždy u doktora.Idem konečne v pondelok k neurológovi kvôli chrbtici čo má stále seká to ešte budú RTG ešte všeličo si užijem.ale bonus kúpila som na Mileticke kvety do záhrady za smiešnu sumu oproti zahradnictvam na dedine, že 1,50-2 eur

eliska13
24. apr 2019

@bubu62 pijem vodu s citronom veľa mám nízky tlak

kajkag
24. apr 2019

@bubu62 pijem len čistú, sem tam minerálku. Sladké nápoje vôbec nepijem.

kajkag
24. apr 2019

Od 1.5 nastupujem do práce po 10mesacnej Pnke. Aj sa teším aj mám strach ako to zvládnem. Minulý týždeň som bola na kontrole u psychiatricky som jej povedala, že by sme pomaly mohli znižovať dávky liekov. Nič na to nepovedala, hlavne na noc užívam Triticco 150mg, ráno sa cítim otapena neviem či ž lieku či ž toho.... Zienky moje tie ktoré chodíte do práce ste normálne na
AD liekoch aj na benzacoch?🙂

andocka
24. apr 2019

@kajkag Ahoj Tebe zabera na spanok to Trittico? Ja mam tiez 150mg na noc, no musim si dat aj 1/2 Stillnoxu.Neviem, ci si mi uz pisala, beries aj benzace aj denne AD mas? Ja ked som prvykrat zacinala s liecbou, chodila som cely cas do prace.Aj ked som mala tie prve tyzdne neziaduce ucinky.Normalne tak sa mi triasli ruky, ze pri obede som ledva drzala lyzicku......no nikto si nic nevsimol 🙂

andocka
24. apr 2019

@bubu62 Aj ja pijem cistu vodu a teraz aj Magneziu neperlivu.Ja mam 1 a 7 rocneho.Ty ako so spankom?Ja dnes v noci nic moc.Nechapem, ze jednu noc spim dobre, potom zle.....davam si tie iste lieky.

maki43
24. apr 2019

@mimiqa ja viem moja, co uz narobim. Musim sa do soboty nakopnut.

maki43
24. apr 2019

@bubu62 ja len cistu vodu.

maki43
24. apr 2019

@mimiqa neboj len mi bude lepsie, dufam ze uz idem do ciela. Dnes 23. Den. Len nechapem ze tyzden uz bolo fajn a potom pracovne vypatie a na figu. Stalo sa to aj Vam niektorej?