icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

maki43
24. apr 2019

@kajkag ja chodim aj pri navysovani davky, pri vsetkom. Akurat dnes som si nahlasila do piatka volno, lebo mam neziaduce ucinky zo zvysovania a migreny.

maki43
24. apr 2019

@janefonda super tesim sa s tebou. Bodaj by uz aj mne tak bolo po navyseni 😉

eliska13
24. apr 2019

@kajkag ak Ti môžem poradiť neznižuj lieky, keď máš nastúpiť po tak dlhej dobe do prace

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
Autor odpoveď zmazal
eliska13
24. apr 2019

@sylvia30 ja neužívam vôbec len minule som si dala xanax som sa v noci prebudila a nevedela spat.uz si bola medzitým v práci pred sviatkami?

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
Autor odpoveď zmazal
janefonda
24. apr 2019

@eliska13 ano, ano, vlastne viem ze je hlupost sa za to obviňovať.... ale poznas to. Našťastie mi je uz dobre fyzicky a tym padom mi je lepšie aj psychicky.
@maki43 sertralin 100mg rano.

slavkasobanska
24. apr 2019

Dievčatá moje,mali ste niekedy že ste rýchlo zadychane???ja som hneď zadychana,tak sa bojím že dostanem infarkt,že som aj prestala fajčiť..mávate to niektorá????

mimiqa
24. apr 2019

@maki43 aj mne sa pritazi ked to prezeniem pracou ci prechadzkou a okolo maleho stale...zastavim sa vecer ked zaspi...porad si uz o 20tej k nemu lahnem unavena k.o

mimiqa
24. apr 2019

@slavkasobanska ja uplne ze dakedy....

mimiqa
24. apr 2019

@eliska13 ja som si bola len pre peciatku ziaden pacient zaklopem otvori sestricka podotykam uz som jej pred mojim prichodom volala ze dojdem len pre peciatku bo mi lekarka zabudla dat na ziadost jednu...tu lekarka ma zvlast kancel sestricka tiez tak tu na vymenny listok ci recept a takedo drobnosti vybavuje sestricka...otvori dvere s mobilom v ruke volala s niekym iba kukla na mna kyvla hlavou ze akoze ma registruje zavrela a cakala som dobrych 10 minut pokial dovola aby mi zvakla peciatku 😂😅mohla papier zobrat dat peciatku a volat pritom....nie cakajme 🤣😡

bubu62
24. apr 2019

@andocka no túto noc spali viacerí zle,a mňa čosi zobudilo...ja so spánkom zle,snívajú sa mi sny a ráno som tak na odpadnutie...to tritico mi zaberie v tom že zaspím po ňom,aj to je úspech pre mňa,lebo ja som bývala do noci hore a rozmýšľala..to trasenie rúk mám aj ja.na noc som si dala raz štvrtku sanvalu a ono s tým triticom ma to prebralo...celé zle.

eliska13
24. apr 2019

@slavkasobanska áno mám ja to pripisujem tej anemii...
@mimiqa veď toto....ja tiež vladzem vladzem a sadnem na gauč a koniec.zrazu z minúty na minútu som tak unavená, že koniec som celé sviatky spávala 9 h.Akurat idem ku gynekologovi dohodnúť operáciu dnes mám doktorsky deň bojím sa strašne nikdy som nebola v narkoze, ale už to nemôžem odkladat
@bubu62 nie si z toho Triticca ráno unavená?mne sa minulý týždeň sníval hrozný sen o synovi taký živý, až som sa prebrala a potrebovala som ešte spat tak som si dala xanax ráno o 04 zaspala na 2 hod a celé doobedie som myslela, že odpadnem slabé nohy....až som si colu išla kúpiť do obchodu.Strasne sú zmeny počasia a my sme tak unavené precitlivele, ze na všetko reagujeme.
Ostatné ...sníva sa Vám niečo pri AD?mne, ak tak len zle:(alebo si nepamätám a tuho spím neviem...voľakedy sa mi toľko snívalo.A tento mesiac sa mi znova 2x snívalo, ze mám mať dieťa, že ešte není neskoro asi podvedomie pracuje stale

slavkasobanska
24. apr 2019

@eliska13 ja si myslím že to je tými výsledkami krvi.. cholesterol vysoký,atď ..no už dietujem . nefajčím (fnuk),..len nech sa polepší..

sandra2308
24. apr 2019

@slavkasobanska ahoj Slávka, ja to mávam vždy pri zhoršení, aj teraz to mám už pár dní. Zadycham sa aj pri rozprávaní, búši mi srdce a čoho sa bojím už dlhšie že stále na hrudi cítim také vibrovanie....

mimiqa
24. apr 2019

@eliska13 narkoza je super ja uz 3 krat....druhu ked mi davali tak som ze idem ratat kolko im vydrzim a nezaspim 😂😅ani 3 sekundy nepadli 🤣

bubu62
24. apr 2019

@eliska13 ja som bola v narkoze,prvý krát,anestéziológ mi kázal vysadiť všetko deň pred operáciou a ráno mi dali 2mg neurolu,som zaspala ani neviem ako,zobudila som sa o pol druhej.Mna ten xanax neuspava,ja ho mám na fyzické prejavy mi po ňom prejdú.Ja som unavená z tých snov,mne sa snívali aj predtým,a keď ráno vstanem,som na odpadnutie,do vracania.. najlepšie keď sa mi nesníva nič a spím,vtedy sa vyspím dobre,ty už berieš dlhšie tritico?lebo ja len 2,5tyzdna a účinok majú vraj po 3tyzdnoch.

mekicom
24. apr 2019

kočky chcem sa opytať pomahaju vam vobec AD lebo mne sa zda že mne vobec. Poradte mi kto s tym mate skusenosti vdaka

joyce22
24. apr 2019

@maki43 prekonáš, len tvoje telo už protestuje lebo si stále v plnom nasadení. A hlavne vypadni už nachvíľu z toho kolobehu... bude dobre

patricia_b
24. apr 2019

Tak ja mám za sebou psychoterapiu

mimiqa
24. apr 2019

@patricia_b pis ako ❤

kajkag
24. apr 2019

@sylvia30 máš pravdu😉

patricia_b
24. apr 2019

@mimiqa len sme sa rozprávali, že čo robievam cez deň a tak ... prišli sme na to, že asi čo môže byť spúšťačom, takže najbližšie sedenia budeme to riešiť

kajkag
24. apr 2019

@andocka beriem AD ráno celu tabletku a poobede pol tabletky. Benzoace ráno a večer. Na spanie to Triticco

saslavka73
24. apr 2019

@eliska13 Tak. Ja neviem.

saslavka73
24. apr 2019

@patricia_b A na čo ste prišli? Spúšťač?

eliska13
24. apr 2019

@bubu62 neberiem Triticco iba AD Seroxat.