icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

eliska13
24. apr 2019

@patricia_b je sympatická tá terapeutka?to, že ideš do nemocnice platí?neboj časom prídete na ďalšie spúšťače a niekedy to je všetko spolu ako jeden balvan.Ani ja nemám len jeden a hlavne je to moja divná povaha😂

patricia_b
24. apr 2019

@saslavka73 spúšťač by mohlo byť moje detstvo
@eliska13 hej to viem, že ich môže byť viac a hej mala by som ísť do nemocnice o nejaké dva týždne

saslavka73
24. apr 2019

@patricia_b No môže byť. Dobre, že hľadáte.

mimiqa
24. apr 2019

@patricia_b aaaaa co to.spustilo...

mimiqa
24. apr 2019

@patricia_b aaaaa uz citam ten spustat..do nemocnice kam pojdes????

patricia_b
24. apr 2019

@mimiqa tam kde som bola ... nechcem zase všetko od začiatku tie debaty a tak tam majú už dokumentáciu o mne

patricia_b
24. apr 2019
mimiqa
24. apr 2019

@patricia_b hlavne nech sa to.pohne...malyMisko je velmi fotogenicky😘...a ako bolo v Poprade..

patricia_b
24. apr 2019

@mimiqa v Poprade bolo super, veď domov 😍 ... no on je a strašne rád sa fotí

mimiqa
24. apr 2019

@eliska13 dnes trosku konecne debata s tym.mojim jesitakom....vyslo z neho zas tie facky ze zaco to maa dal mi dom dieta a ako handru som ho vyfackala...hmm zamrzelo ma to...omluvila som sa mu ze ma to mrzi.velmi...jednoducho som uz nezniesla to ponizenie tie vulgarizmy nech to trosku aj z tohto.pohladu vnima.nezvladla som to.pocuvat ....no uvidime co dalej....

saslavka73
24. apr 2019

@patricia_b Obaja ste zlatí strašne, takí bambuľkovia.

saslavka73
24. apr 2019

@mimiqa No tak trošku sa aj on nad sebou musí zamyslieť. Takže pohlo sa niečo?

mimiqa
24. apr 2019

@patricia_b vidno to na nom 😘

mimiqa
24. apr 2019

@saslavka73 hej hej pohlo..aspon sme si povedali ze nebudeme na seba uz prchki...a je milsi konecne

saslavka73
24. apr 2019

@mimiqa Aj to dobrá správa. Už keď máte maého, musíte sa kvôli nemu.❤

patricia_b
24. apr 2019

@mimiqa on vyzera dobre ešte aj keď je mame ukradnutú bagetu 😂

mimiqa
24. apr 2019

@patricia_b to su najkrajsie momenty 😅

slavkasobanska
24. apr 2019

@sandra2308 ahoj .no to aj ja ...

mimiqa
24. apr 2019

@saslavka73 ved to....nech vidi rodicov v pohode....s usmevom nie krikom.....opytala som sa ho ci by sa uz vratil...ze ho potrebujem aj ja aj maly...mne su taketo veci tak luto...zbytocne si nicit vztahy ...cas treba vyuzit inak....odpovedal.ze tak skoro to nebude...je velmiii nahnevany za tie facky...no verim ze pochopi ze to nebolo len tak...bo.posledny mesiac bol viac podrazdeny...nervy mal za ten vodicak..este vacsie ked som mu iba tak uvahovo povedala ze by som skusila vysku...ach vybuchol....a toto nevidi..

saslavka73
24. apr 2019

@mimiqa Vadí mu tvoje vzdelanie? To by mi vadilo. Tento názor. Ja som staršia a môj muž mal tiež vždy pindy k nejakému vzdelaniu a ľutujem to, že som sa dala ovplyniť.

mimiqa
24. apr 2019

@saslavka73 to neviem pochopit...vsetci mi praju vodicak tesia sa..este pred nim super sebestacnejsia budes...aj do roboty dobre...a on dnes zas ze naco mi bude..tak sa opakujem...vysku tiez som.vysvetlila mozem lepsie zarabat...mat dajaku funkciu...ved naozaj znamych vysoko mam....no to stale penii

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
saslavka73
24. apr 2019

@mimiqa To sa nenechaj odradiť, keby aj tajne by som mala chodiť, túto chybu by som už nikdy neurobila. Vzdelanie je cesta k samostatnosti, lepšie sa mať, preto mu to vadí. Bojí sa má strach. Malý chlapec je v ňom. Kdesi som čítala, že pokiaľ muž neprestane byť malým chlapcom, nemôže byť oporou žene. Čosi na tom bude. Ale neváľaj mu všetko naraz. Vodičský mu stále hovor tak aby on videl výhody z jeho strany. Decko ochorie on nebude doma a môžeš bežať na pohotovosť.

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
saslavka73
24. apr 2019

@sylvia30 U mňa to je podobne, určite. Ja si dokonca celé roky nepamätám. Nechcem si pamätať.

mimiqa
24. apr 2019

@saslavka73 ja mu ani uz nehovorim kedy mam jazdy....a toto je pravda..je este dieta...

saslavka73
24. apr 2019

Príde mi to tak z jeho reakcií.

mimiqa
24. apr 2019

@saslavka73 nie mas pravdu..to mi povedalo viac ludi...nezrely muz

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
andocka
24. apr 2019

@kajkag a ten benzac mas Neurol? A ake davkovanie?Ja mam denne Sertraline a Ty?