Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@sylvia30 aj ja mám tie strachy z detstva bola som také úzkostlive dieťa pritom nikto ma nebil, nekrical, v pohode rodičia.....vždy som bola taký bojko.A teraz sa mi to objavuje, keď viem, že bude niečo nové ťažké, lebo viem, že neznesiem takú nálož ako ostatní, ale psycho hovori, že to len ja sa podceňujem a má pravdu
Ahojte bojovníčky ..no ja mám za sebou hodinovú vychádzku..aj keď mi je hocijako .dnes bude horúco,slniečko od rána svieti .no išla som,budem chodiť keď mi bude zle .nech to prekonám..
Mne sa chce tak spaaatt staleee😂😅🤣
@mimiqa mna to teraz chytá,keď tak skoro vstvam .idem urobiť kávu ,dáš si???
@slavkasobanska akurat ju zalievam..tak bambulky kavicku si dajme☕
@mimiqa dobreee ...súhlasím ..a úsmev k tomu .
@slavkasobanska varim si vajicka k zeleninke na ranajky😂ja usmev stale..vsade hracky tak paradicka
@mimiqa ty ešte len raňajky ... my sme od siedmej hore, teda ja nedobrovoľne 😂
@patricia_b my od 5:30😂😅len maly zaspal na mne okolo 7 :30....tak pomalicky
Ja nedobrovoľne..od 6,30 ,lebo tak sa budím .ja už desiatu budem mať .banán z mliekom,ľanové semienka a ovsené vločky..smuthy
@slavkasobanska mnam...ja milujem zas jablcko ovsene vlocky mlieko stipku skorice to na ranajky taka bobma😂😅alebo klasika mrkva jablko citron
Baby tie, co ste brali sertraline, ake ste mali maximalne davkovanie?Momentalne beriem 75 mg rano a 50 mg poobede.No kazala mi navysit az na 100 mg rano a 100 mg poobede.Nie je to moc? Bojim sa toho
Brali ste niektora Prothazin na spanie? Zvazujem ho vymenit na vecer za ten Stilnox, co je navykovy.
@slavkasobanska tak vy si kavyckujte a ja musim pracovat ta to je spravodlivost.😍👍
@ivka185 a čakali sme ťa.....
@slavkasobanska Skoa nevyslo to ale raz urcite.😍

Mňa začalo pichať v hlave,z čoho to môže byť?z toho že málo pijem či zo ziapotu?