icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

bubu62
24. apr 2019

Mňa začalo pichať v hlave,z čoho to môže byť?z toho že málo pijem či zo ziapotu?

eliska13
24. apr 2019

@sylvia30 aj ja mám tie strachy z detstva bola som také úzkostlive dieťa pritom nikto ma nebil, nekrical, v pohode rodičia.....vždy som bola taký bojko.A teraz sa mi to objavuje, keď viem, že bude niečo nové ťažké, lebo viem, že neznesiem takú nálož ako ostatní, ale psycho hovori, že to len ja sa podceňujem a má pravdu

kajkag
24. apr 2019

@andocka ja mám Ansilan 20mg denné.

kajkag
24. apr 2019

@sylvia30 20mg denné, ponechala mi ich☹️

slavkasobanska
25. apr 2019

Ahojte bojovníčky ..no ja mám za sebou hodinovú vychádzku..aj keď mi je hocijako .dnes bude horúco,slniečko od rána svieti .no išla som,budem chodiť keď mi bude zle .nech to prekonám..

mimiqa
25. apr 2019

Mne sa chce tak spaaatt staleee😂😅🤣

slavkasobanska
25. apr 2019

@mimiqa mna to teraz chytá,keď tak skoro vstvam .idem urobiť kávu ,dáš si???

mimiqa
25. apr 2019

@slavkasobanska akurat ju zalievam..tak bambulky kavicku si dajme☕

slavkasobanska
25. apr 2019

@mimiqa dobreee ...súhlasím ..a úsmev k tomu .

mimiqa
25. apr 2019

@slavkasobanska varim si vajicka k zeleninke na ranajky😂ja usmev stale..vsade hracky tak paradicka

patricia_b
25. apr 2019

@mimiqa ty ešte len raňajky ... my sme od siedmej hore, teda ja nedobrovoľne 😂

mimiqa
25. apr 2019

@patricia_b my od 5:30😂😅len maly zaspal na mne okolo 7 :30....tak pomalicky

mimiqa
25. apr 2019

Nazdar Baby...mamine som urobil bordel 😂😅🤣

slavkasobanska
25. apr 2019

Ja nedobrovoľne..od 6,30 ,lebo tak sa budím .ja už desiatu budem mať .banán z mliekom,ľanové semienka a ovsené vločky..smuthy

mimiqa
25. apr 2019

@slavkasobanska mnam...ja milujem zas jablcko ovsene vlocky mlieko stipku skorice to na ranajky taka bobma😂😅alebo klasika mrkva jablko citron

andocka
25. apr 2019

Baby tie, co ste brali sertraline, ake ste mali maximalne davkovanie?Momentalne beriem 75 mg rano a 50 mg poobede.No kazala mi navysit az na 100 mg rano a 100 mg poobede.Nie je to moc? Bojim sa toho

andocka
25. apr 2019

@mimiqa Ja na ranajky 5 lyzic jogurtu, bo maly mi zjedol zvysok🙂 A to mal predtym vianocku a 150 ml mlieka. Raz ma zje, tak lubi jest.Ma 13 mesiacov

andocka
25. apr 2019

@mimiqa Tvoj maly sa kedy pustil sam chodit? Moj este nic, len za ruky.Boji sa este.No uz ledva cakam,krize a krcna v keli 🙂

andocka
25. apr 2019

Brali ste niektora Prothazin na spanie? Zvazujem ho vymenit na vecer za ten Stilnox, co je navykovy.

andocka
25. apr 2019

@bubu62 Ten tras ruk mam aj teraz.Davas si k tomu Tritticu niieco?Preco ta cela neucinkuje?Alebo zvysit Trittico?

bubu62
25. apr 2019

@andocka dávam si celú pred spaním,sama si môžem dať viac?nedávam si nič iné.

bubu62
25. apr 2019

@andocka prothazin som si dala raz a odvtedy nie.

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
25. apr 2019

@andocka my len stvornozkujeme....😂😅vsetko rozhadzujeme

eliska13
25. apr 2019

@andocka môj sa spustil úplne sám až v 15 m dovtedy aspoň za jednu ruku či popri nábytku buď rada, že je opatrny

ivka185
25. apr 2019

@slavkasobanska tak vy si kavyckujte a ja musim pracovat ta to je spravodlivost.😍👍

slavkasobanska
25. apr 2019

@ivka185 a čakali sme ťa.....

ivka185
25. apr 2019

@slavkasobanska Skoa nevyslo to ale raz urcite.😍

ivka185
25. apr 2019

@ivka185 Skoda