Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
Kočky čo užívate paretin, liek má dlhodoby výpadok... čo budete užívať?
@mimiqa Stravu mam normalnu nedrzim nijake diety, ranajky ,obed a potom sa snazim este nieco zjest do tej piatej najneskor siestej. V robote som cely den na nohach mam pohyb a este ked vladzem ta rychla chodza alebo bycikel.Chodim dobyta z prace taka ze niekedy som rada ze sa natiahnem a zijem.
@1andrea111 nemám systém žiadny aj, keď sa o to snažím.Musim upratať tak, aby v stredu , keď ma syn angličtinu bolo čisto, lebo chodí k nám domov a je veľký pedant😂minule som sa s ňou rozprávala, že nemá deti iba psa čivavu a stále upratuje, tak si dávam záležať😂a potom upratujem v piatok poobede nech je cez víkend pokoj.
Ale my sme doma skoro vsetci, chodia k nám decká od syna zo skoly, tak vysávam či umývam stoly priebežne aj prach, ale mám pocit, že stále nemáme poriadok....pes behá dvor obývačka teraz plzne, tak máme zábavu.syn nechá špinavé umývadlo od pasty každé ráno, pyžamo v obývačke jedného otroka k nám a to sme traja.kazdy deň sa varí stále riady....
Čítajte ten lekár má zvláštne vyjadrovanie také zovialne už čítam niekoľký príspevok a čudný slovník😂
@patricia_b sikulka, gratulujem 👍👍👍👍👍
@sylvia30 toto ma zaujalo tie ženské hormóny
http://poradna.tvojlekar.sk/otazka/7956/mdloby
V jednom príspevku píše, že poďakujte sa slovenskému zdravotníctvu na vaše problémy dávajú v USA liek xy u nás psychiatri nevedia ani, že existuje😁objednajte si ho z USA je tam voľný predaj liekov
@sylvia30 večerný Tá skludni a budeš cítiť účinok aj doobeda neboj ty nie si z nich unavená uzivana?
@eliska13 ja áno dospavam..
@slavkasobanska ako je u Vas?tu sa ochladilo, ale na šťastie neprsi.
@sylvia30 aj ja už druhú pijem idem dnes tie kríky presadiť snáď sa všetku ujmu.Som dolamana som spala v obývačke na gauči celú noc som sa budila,cze nie som vo svojom.
@mimiqa už varíš pre muzika?🙂doma je hej?
@eliska13 u nás zamracene,a hlava ma strašne bolí od rána,a nevládzem nič .
@eliska13 odpíšem poobede musím ísť kúpiť darček na 60 tku a potom sadiť, pokým nezačne prsat
@slavkasobanska mládež je už doma?no tak oddychuj veď už nemáš malé deti zajtra bude lepší deň😁
@eliska13 nie dnes odišli ,som sama...tak ležím
@slavkasobanska aj mne ide hlava vybuchnut..idem sa prejst...tiez som dospavala do 11stej 😅😂
Ahojte kocky nedospavam uz o siedmej som bola hore, ale az teraz som sa zastavila ,od rana pendlujem, dcera isla na svadbu tak okolo nej trebalo pripadala my ako keby ona mala svadbu, 3 hodiny si robila uces hruza, a ked odisla isla som k rodicom ,mi mame velku noc az zajtra , robime podla stareho, vratila som sa domov a podme upratovat.A teraz peciem kolac. No a este bonus dnes mame vyrocie sobasa 28 rokov co sme spolu.Ale uz by som sa rada zastavila lebo uz nevladzem.