icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

bubu62
29. apr 2019

Dobre ránko,ja som už u lekára,kávy vypité?

mimiqa
29. apr 2019

@bubu62 akurat popijam pomalicky...musli zjedene....trosku za hodinku zacvicim...umyjem podlahuuu a vylozim nohy😅😂hahaha...za malym budem behat a ukladat..naj maraton✌

eliska13
29. apr 2019

@bubu62 vypita aj čaj.Mam krásny deň😂mám voľno ležím pod dekou, pozerám teleráno, pes ma zohrieva a rozmýšľam, že ešte zdriemnem.Potom musím polievku uvariť, upratať trochu a na 14 idem k neurológovi.Skarede počasie strašne.

bubu62
29. apr 2019

Ale ženy veď je pekne🤣😂.

eliska13
29. apr 2019

@bubu62 veľa veci, ale také obyčajné žiadne extra koníčky.Vela chodím von, bicykel, dlhé prechádzky so psom, radi chodíme na turistiku, hrady, raz za týždeň chodím cvičiť na chrbticu, kvety záhrada, chcem sa naučiť jazdiť na kolieskových korčuliach nemám toľko času na všetky plány😂

mimiqa
29. apr 2019

@eliska13 vcera som na dcerkin skejbort vyliezla...tak ma hodilo 😅😂😜

eliska13
29. apr 2019

@bubu62 tmavo, leje, ani pes nechcel ísť von.Rano ma pobavil muž pozerám cez okno a vencil so synovym detskym žlto zeleným dáždnikom Angry birds s postavickami.fakt počasie len na gauč vyvalit

eliska13
29. apr 2019

@mimiqa áno, ja obdivujem tých čo to vedia môj syn sa na ňom len tak opatrne vozí máme radi zem pod nohami istotu😁

patricia_b
29. apr 2019

Druhá ranná kavej

eliska13
29. apr 2019

@mimiqa čo cvičis podľa seba či niečo si pustas z webu?

eliska13
29. apr 2019

@patricia_b no, ale to nie je moc optimistická šálka😋

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
Autor odpoveď zmazal
patricia_b
29. apr 2019

@eliska13 mňa strašne pobaví, lebo presne tak vyzerám pred kávou 😂

eliska13
29. apr 2019

@sylvia30 čo máš s chrbticou?konečne som sa rozhodla tiež riešiť neurológa často ma seká, sumi mi v ušiach všetko som odkladala.co Ti dávajú elektroliecbu?

mimiqa
29. apr 2019

@eliska13 podla seba...na stehna a zadok....klasika...drepy vypady..kliky brusaky a natahujem sa...

mimiqa
29. apr 2019

@sylvia30 mne sa maly smeje 😅😂

mimiqa
29. apr 2019

@patricia_b nasrata salka ✌😅

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
slavkasobanska
29. apr 2019

Ahojte kávičkárky,ja už som po káve,včera vysoký tlak,no nejak som to znížila,ale aj synovi bolo zle,a večer keď boli mladý doma ja som s nimi do 22,30 bola hore,,a dobre mi bolo,stále zvažujem či nevydržím do piatku na kontrolu,..ale keby niečo ,kufor mám zbalený .joj..

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
patricia_b
29. apr 2019

@slavkasobanska vydržíš neboj 😘

slavkasobanska
29. apr 2019

@patricia_b nejaká zamračená šálka...ani z nej nepijem,keď sa nevie usmiať

bubu62
29. apr 2019

@slavkasobanska dobre bude.pis keby niečo,dnes ako?

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
slavkasobanska
29. apr 2019

@bubu62 áno

eliska13
29. apr 2019

@sylvia30 haha a možno by Ti cviky poradil😂
@slavkasobanska jasné, že vydržíš vidíš jeden pekný večer porozprávate sa a hneď je krajší deň.Ty potrebuješ ľudí, spoločnosť.Co to znamená, že je tam stacionár?stacionár nie je to, že v PP by si to mala a každý deň tam dochádzas a ideš domov?

mimiqa
29. apr 2019

@sylvia30 😂😅mas klud aspon

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
Autor odpoveď zmazal