Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
Dobré ráno, kávičkárky,..ja už káva vypita,skoro som vstala dnes,a dnes budem vedieť kedy idem ležať,ach jaj ...ale úsmev,..pa pa idem si dať cigaretku..
@slavkasobanska ahojjjjj....si oddychnes
@mimiqa len tých nových liekov sa trochu bojim
Dakujam Vam, pomohli ste. Precitala som ai o uzkosti a uplne som sa v tom nasla (žial).. ale aspon viem konecne co mi je a skusim sa vratit do normalu
@bubu62 nemáš za čo...
@slavkasobanska ale mám si zlatá.
@slavkasobanska aaaaa srdiecka rozdavas???❤😘
@mimiqa áno
..lebo vás mám všetky rada .
Tak kočky ,primárka z Mikuláša mi písala že štvrtok alebo piatok môžem prísť..
@slavkasobanska hlavne nech to pomoze
@slavkasobanska myslíme na Teba.
@eliska13 jedina moznost je ze by zmenil svoje posobenie a chodil domov kazdy tyzden od piatku do nedele...
Mna to potom ked sa dam do normalu, vzdy tak mrzi co mu poviem, alebo ked kricim na deti, potom im kupujem hracky, aby sa nehnevali..
V lekarni mi, doporucili persen-vecer si dam, snad sa vyspim konecne..
@mimiqa vzdy ked pride domov, tak ideme, niekam (obchody, priroda) s detmi. Ja prilis alkohol nemusim,, ale radlera nealko si dam ked je muz doma.. vsetky kamosky sa prestahovali do BA a co tu mame spolocnych znamych to sa bojim ist von-nechcem lebo by som sa nevedela pretvarovay ze je vsetko ok... preto sa vyhybam nasim aj jeho rodine.n

@zara1357 to je psychika.