Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@patricia_b aká bohovska čiapka.
@patricia_b masa je aj u nas topka😅😂
@bubu62 ďakujem, robila som ju v nemocnici
No tak ja mám tritico jednu na večer,fyzické zmeny odozneli hneď keď som nasadila,ale mám vyrážky po celej tvári až podkožný tuk..také hrce.
@slavkasobanska
@mimiqa už ma uspáva
@patricia_b vyborne 😅nas spi od 20...som rada
Ahojte spriaznene dušičky. Ja uz dnes od 4 hod. Fungujem hafana bolelo.brucho, potreboval sa ist napast travy tak hor sa rano o 4.15 hod. Vencit a co ma prekvapilo.nemala som s tym ziaden problem.idem.ho skontrolovat, ci spinks a ked nie idem na vychadzku c, 2. Keby ste ma videli v pyzame a na tom.bundu. len šťastie, ze ludia nechodili do prace, asi by mali zo.mna show. A vy ako sami mate pati. Slavka,mimigua asa vsetky ostatne? Ja uz tak o 50% lepsie, ale je to asi aj tym, ze doma oddychujem.uz tie pocity syrachu a neuroza v zaludku nie su aj som.sa pekne rozjedla.este davam tomu taky tyzden a bude snad fajn. Tak sa majte a este spinkajte. Idem kuknut toho.mojho chlpaca a zalahnem aj ja.💓💓💓😘😘😘😘😴😴😴😴
Tak vychadzka c. 2 za mnou. Neviem, ci sa mi oplati aj spat. Niečo hafanovi nezapaspvalo, len von sa pyta a travu je. Ale uz nejdem. Idem zdriemnut. Pa lasky a dnes bez depiek. P.S. VONKU JE ČERSTVO 😉💓
Pozdravujem vás dievčatá a prajem krásny slnečný deň 🙂
Chcela by som navrhnúť, či by mal niekto záujem o stretko, žeby sme sa stretli napr. v NITRE, napr. niekedy budúci týždeň. Kto by prišiel?😉
A ešte sa chcem spýtať či máte niekto skúsenosti s EMDR terapiou?
Aj sa mám celkom fajn, už sa cítim zdravotne OK, tak vymýšľam kam by som šla.
Som rada, že ste tu, lebo veľmi mi chýba kamoška na pokec o všetkom.
@mekicom asi by si mohla zvážiť nemocnicu, alebo denný stacionár nie je možnosť?
@1andrea111 stacionárne nemáme s nemocnice mám strach
@mekicom Ani mňa. Také zbytočné mi všetko príde.
Ahojte ,spala som ale že také bludy sa mi snívajú,ráno 6 hodín .už som hore,ale totálne vyčerpaná...do takej 8 kým sa mi to v hlave ukľudní..ale som taká vnútorné roztrasena..bože nech mi je už dobre .som aj pobaleba na ráno..ešte som si niečo vyprala,a idem vtacikovi upratať klietku .ráno ho musím ešte zaniesť k rodičom .
Ahojte, vecer som si dala persen , zabral do hodiny -dost silne na mna. Ale konecne som sa vyspala
@saslavka73 ako dlho sa liečiš a načo, aké lieky užívaš
@mekicom Žiadne, neliečim sa. Doteraz mi prišlo, že je to normálne, ja som mala vždy divnú hlavu. Máme to v rodine.
@1andrea111 hneď by som išla, ale pre mňa je to ďaleko.verim, že v lete sa viaceré stretneme😀to je super, že sa máš lepšie.minuly rok tu chodila jedna kocka má manžela lekára, ale AD nebrala mala úzkosti a viem, že chodila na túto terapiu.
@maki43 ešte mi teraz aj psa postipala včela do pusy celú stranu má opuchnutú dala som mu dithiaden a to mám veľa levanduli som zvedavá ako leto prezijeme
@saslavka73 ty si perfektná ty vždy všetko tak vecne pomenujes😁tak priamo.uz si mala prvu výplatu spokojná?dodržali čo mali?
Ahojte ženy,ja by som asi uvítala súkromnú skupinu,kde by sme si popísali tak súkromné,len my,hm čo sme tu?

@patricia_b môj smejko krásny..