Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@sylvia30 ďakujem..ja som už o 2 vstala aby som nezaspala...joj taka som nervózna,..
@slavkasobanska budem na Teba myslieť, keby si bola bližšie, šla by som Ťa pozrieť, bude dobre, prídeš plná energie🙂
@1andrea111 ďakujem vám všetkým.urcite sa ozvem .mám vás rada kávičkárky
@slavkasobanska ty si taká zlatá užívaj si to tam čo sa dá 😍
@slavkasobanska myslíme na Teba,poctivo.
Dievcata, mávate pri uzkosti pocit na zvracanie? Mna ked chyti uzkost, hned mi stiahne zaludok, hrdlo a je mi na zvracanie, hoci este nikdy som nezvracala iba hnacku mavam...
@slavkasobanska ty to dáš moja neboj. Prídeš ako vymenena a nakopnu ta tam uvidíš 😊😊😊drž sa a ak budeš mať wifi, ozyvaj sa nám. Všetky na Teba myslime 💓💓💓💓😘😘😘😘😘😘
@slavkasobanska drz sa 😘
Ahojte babenky, kolko kav pijete denne?Ja rano a poobede....no mlieko a cukor musi byt, take kakavko.Toho cukru by som sa chcela vzdat, no zatial mi to nejde☕☕☕
@andocka veľa 😂 niekedy 7-10 ale také slabé a s mliekom
Ako kedy 2?bez mlieka a cukru.
@patricia_b nedala som to som slaboch moja? Dcera urobila vodicak, u mna ziadna emocia, radost, cele doobedie nervozna. Isla s nasimi to auto pozriet. Teraz som sa donutila ista so psami von je tam fajn som sa vyvetrala trocha. Alebere mato spat. Vcera sa na mna napojila maminina kamoska dodavaka mi energiu spala som ako babo. A napisala mi, nic nemam robit na silu, a ze mam velky deficit spanku co je pravda. Ale teda v noci spavam klop, klop uz sa aj najem. Keby este tie emocie prinudli radost, ze svieti slnko. Citim da ako bez duše. A to mam zvysenu davku uz skoro mesiac. Z toho mi bolo tyzden fajn a potom bac. Este dokedy to bude trvat? Ten plny ucinok nrz pride? Uz chcem žiť a nie prežívať. Uplne fajn mi je večer. Zajtra sa chcem este s lekarom dohodnut na infuzkach.
@sylvia30 Ten spánok zatial nič moc. Dávam si 1 celú Trittico pred spaním , no ešte aj ten 0,5 Stilnoxu. Zajtra idem k doktorke, tak uvidím, čo mi povie. Skúšala som len to Trittico, no keď som nespala do 2, chytala ma taká panika, že až som si musela dať 0,5 tabletky Stilnoxu. Toho sa chcem zbaviť. Neviem, či mi zvýši Trittico.....A u Teba?

@eliska13 neviem co to donho voslo..uplne zlu naladu...vsetko bolo az priam super...asi ho dakto nasral ci daco povedal a ja si to odskacem.....ved som mu povedala ze stale nepocujem za co to bolo...ach skoda reci...