icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
Autor odpoveď zmazal
pandravachrusta
3. máj 2019

@sylvia30 ber to tak , ze bol mozog teraz zatazeny poriadne a mas svalovku..😉ked si oddychne , pamat bude lepsia, takze sa vobec tym netrap..😎🙂

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
1andrea111
3. máj 2019

tiež sa vám nič nechce a najradšej by ste len oddychovali?

bubu62
3. máj 2019

@sylvia30 ja neberiem nič na pamäť,ale tiež ju nám vygumovanu a už pred užívaním liekov som ju mala.

ivka185
3. máj 2019

@1andrea111 Ano je to tak kebyze nemusim do prace ani tam nejdem, som leniva taka ze az mam nervy na seba.☹

indiga123
3. máj 2019

Dievcata mavate migreny a nasadili niektorej na prevenciu AD?

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
ivka185
3. máj 2019

@sylvia30 No to mi hovor, ja mam sice uz len 13 rokov ale pri mojej praci neviem ci to fyzicky zvladnem, ale snazim sa na to nemysliet ,inak by som prisla este o zvysok rozumu ,co mi po tej uzkosti ostal.😘

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
ivka185
3. máj 2019

@sylvia30 Presne tak, len u mna bude horsie ,ked sa mi budu triast ruky neviem ako dochutim jedlo, ci ho nepresolim, alebo miesto muky nedam cukor ked uz bude aj zrak s prepacenim v prdeli a podla stareho rezimu ,tusim by mi trebao asi 6 rokov este, ale to uz mozme len snivat. My tiez hpvorime ze uz nas z prace budu len sanitky odvazat ,ale nie klasicke ale take ine.....☹

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
ivka185
3. máj 2019

@sylvia30 Ale preco by som robila 6 rokov ked mozem 13. No malo ludi sa dozije v zdravi dochodku a este aby si ho uzil to uz je zazrak.

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
katka2808
3. máj 2019

@sylvia30 ahojte, ano mam. Prave odvykame od Lexaurinu. Bola by som rada, keby som nemusela riesit potom opat iby liek,.... Dakujem, za odpovede.

eliska13
4. máj 2019

@sylvia30 nie je to pretazenim?že robíš viac veci a zabudneš?

patricia_b
4. máj 2019

@1andrea111 cely deň by som len oddychovala

andocka
4. máj 2019

@katka2808 ako dlho beries Lexaurin?Ja 2 mesiace 1/2 Stilnoxu, no chcela by som vysadit.Je navykovy. Dnes som skusila bez Stilnoxu spat, no desna noc, len som sa prevalovala, plytko spala

1andrea111
4. máj 2019

@andocka musíš vydržať niekoľko nocí, cca 3-4, nefunguje to tak že vysadíš stilnox a spíš, lebo telo je naň naučené a potrebuje určitú dobu aby "pochopilo" že už nie je. To je úplne normálne, že akonáhle znížiš liek na spanie, príde na určitú dobu zhoršenie. Treba to tak brať a nestresovať sa.🙂

bubu62
4. máj 2019

Dobre ránko😁,u nás svieti slnko,pijem kávu a myslím na Slávku a vy?

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
Autor odpoveď zmazal
bubu62
4. máj 2019

@sylvia30 ja som sa konečne vyspala bez sna,tak ja som svieža.

andocka
4. máj 2019

@1andrea111 Ty uzivas nieco na spanie? Ja mam 1 celu Trittico.Vcera som volala doktorke, ze si mam zvysit Trittico a vysadit Stilnox.

eliska13
4. máj 2019

@sylvia30 no veď toto je naša chyba:(

1andrea111
4. máj 2019

@andocka tiež beriem trittico, 25 až 50(1/3) mg na noc. Veď vyskúšaj navýšiť, mohlo by to pomôcť. Ja som sa s nespavosťou dlho trápila☹ stilnox či neurol poznám dôverne.
Trtittico som brala rôzne, bolo obdobie keď som brala 1 celú a z druhej 2/3 na noc. Bola som z toho však veľmi unavená cez deň. Mne celkove nič dlhodobo nezaberalo,vždy som si nato zvykla a prestalo to na spanie zaberať. Ale tak každý je iný. Mne osobne pomohlo - to trittico a psychoterapia - tá mi pomohla veľmi, bola prelomová, od vtedy spánok neriešim.

eliska13
4. máj 2019

@1andrea111 koľko si chodila na terapiu?

bubu62
4. máj 2019

@andocka
@1andrea111 ako beriete to tritico?tesne pred spaním?

ivka185
4. máj 2019

Ahojte dievcata u nas prsi ,pijem uz druhu kavu , napiekla som pudinkace, dcera vcera poupratovala ,tak dnes mame veget a este som urobila na obed zapekanu cestovinu a teraz uz budem vegetit akurat este mi pracka perie ,tak potom vyvesat. Na slavku tiez myslim ,dufam ze je v poriadku a zachvilu sa nam ozve. Krasny a bestresovy aj ked uprsany den vam prajem.😍