icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

mimiqa
5. máj 2019

@sylvia30 ja som najprv schudla 5 kil a uz ich mam nazad a este dve navyse...mi zvysila davku liekov a odvtedy hore kua😥

patricia_b
5. máj 2019

@eliska13 u nás bude tarhoňa s mäsom od piatku a zemiaková polievka s párkami

eliska13
5. máj 2019

@mimiqa sviečkovú sme mali min.tyzden, koprovu nelubime, spenat by som zjedla len ja😂v takom počasí by ma na ryby nedostali.my sme boli minule pri malom Dunaji a takých chalan tam sedel tak smr sa mu prihovorili či niečo chytil a, že 20 kg kapra sa mi nechcelo veriť v takej stoke ako typický rybár hneď vytiahol mobil a ukazoval mi asi 20 fotiek s rybami😂ja ľúbim ísť na ryby, ale na platený rybník, kde chytíme zaplatíme ideme mňa by nebavilo celý deň čakať😄tak, ale chlapi tam majú zábavu čo to popiju, poklebetia majú relax
A ona Ti už zmenila lieky?čo berieš teraz?
No nič urobím americké zemiaky a kuracinu a volské oko

eliska13
5. máj 2019

@patricia_b ja ľúbim mäso na stavách raz na hriboch, hrásku,horčicu... pyré, tarhonu len mám pocit, že stále to iste.Mna už strašne nebaví variť:(a to polievku som robila včera večer nech aj to nemusím, ale dala som tam karfiol a strašne je horký už sa mi to stalo 2x neviem čo to predávajú za stariny.keby bolo po mojom dám si cestoviny a nivovu omacku

andocka
5. máj 2019

My dnes pecena ovca na cervenom vina, opekane zemiaky a hribova omacka.....mnam

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
Autor odpoveď zmazal
bubu62
5. máj 2019

😀

andocka
5. máj 2019

@sylvia30 napokon som nebola, volala mi doktorka, ze aby som nechodila, ide skor domov.Tak cez telefon mi kazala zvysit Trittico postupne az na 2 cele a zaroven vysadit ten Stilnox.Tak uvidim

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
bubu62
5. máj 2019

@sylvia30 aké silné máte to tritico?

mimiqa
5. máj 2019

@sylvia30 juj toto nechcem...vzivote som takuto vahu nemala..pritom vecer nejem ...ach toto cele zle tie lieky

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
Autor odpoveď zmazal
andocka
5. máj 2019

@bubu62 Ja mam 150 mg tablety.Mam sa dostat az na 2 cele, cize 300 mg.Ty mas kolko mg?

bubu62
5. máj 2019

@andocka ja len 75mg.

andocka
5. máj 2019

@bubu62 fuuuha tak ja mam dost ☹

mimiqa
5. máj 2019

@sylvia30 sladke nemusim....no ako sa to vratilo nechapem

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
Autor odpoveď zmazal
eliska13
5. máj 2019

@mimiqa a čo všetko beries?už Ti ich teda zmenila?
@sylvia30 ja jem sladké, keď som unavená šišku si kúpim ku káve, čokoládu zjem synovi večer pri TV

sylvia30
5. máj 2019

@eliska13 ja mám tiež rada sladké ku káve a potom po obede ☹
dnes som sa zaťala a po 18,00 už len voda a čaj...

andocka
5. máj 2019

@sylvia30 ked som sa prvykrat liecila, tiez som sa dostala na 2 cele a potom postupne znizovala( asi 1 rok) a potom mi stacila1/3 ( tiez asi rok a pol) Potom som aj vysadila a skoro po roku sa to vratilo ☹

andocka
5. máj 2019

@sylvia30 Ty si ako tetaz so spankom? A celkovo sa ako citis?

andocka
5. máj 2019

Co ste baby dnes porabali?Ja som varila, oddychovala, pretriedila veci a isla so starsim do kina , pekna rozpravka Leonardo da Vinci.

mimiqa
5. máj 2019

@eliska13 nezmenila iba magrilan.....teraz mi chce zmenit....neviem.za ake este

andocka
5. máj 2019

Manzel minule vykladal nakup.Hladala som to tekute mydlo co som kupila.Hadajte, kde bolo??????V chladnicke 😆😂😁Manzel vravi, ved tam bolo napisane Milk&Honey......🤗

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
5. máj 2019

@andocka top✌

eliska13
5. máj 2019

@andocka ešte, že sa nenapil😁 mne syn minule napĺňal dávkovač mydla a myslel si, že to sa tam celé zmestí a nezmestilo a krical čo teraz?všetko do umývadla vylial.