Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@eliska13 u nás bude tarhoňa s mäsom od piatku a zemiaková polievka s párkami
@mimiqa sviečkovú sme mali min.tyzden, koprovu nelubime, spenat by som zjedla len ja😂v takom počasí by ma na ryby nedostali.my sme boli minule pri malom Dunaji a takých chalan tam sedel tak smr sa mu prihovorili či niečo chytil a, že 20 kg kapra sa mi nechcelo veriť v takej stoke ako typický rybár hneď vytiahol mobil a ukazoval mi asi 20 fotiek s rybami😂ja ľúbim ísť na ryby, ale na platený rybník, kde chytíme zaplatíme ideme mňa by nebavilo celý deň čakať😄tak, ale chlapi tam majú zábavu čo to popiju, poklebetia majú relax
A ona Ti už zmenila lieky?čo berieš teraz?
No nič urobím americké zemiaky a kuracinu a volské oko
@patricia_b ja ľúbim mäso na stavách raz na hriboch, hrásku,horčicu... pyré, tarhonu len mám pocit, že stále to iste.Mna už strašne nebaví variť:(a to polievku som robila včera večer nech aj to nemusím, ale dala som tam karfiol a strašne je horký už sa mi to stalo 2x neviem čo to predávajú za stariny.keby bolo po mojom dám si cestoviny a nivovu omacku
My dnes pecena ovca na cervenom vina, opekane zemiaky a hribova omacka.....mnam
😀
Co ste baby dnes porabali?Ja som varila, oddychovala, pretriedila veci a isla so starsim do kina , pekna rozpravka Leonardo da Vinci.
Manzel minule vykladal nakup.Hladala som to tekute mydlo co som kupila.Hadajte, kde bolo??????V chladnicke 😆😂😁Manzel vravi, ved tam bolo napisane Milk&Honey......🤗

@sylvia30 ja som najprv schudla 5 kil a uz ich mam nazad a este dve navyse...mi zvysila davku liekov a odvtedy hore kua😥