icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

mimiqa
9. máj 2019

@patricia_b skusim...veru...rozmyslam.

patricia_b
9. máj 2019

@mimiqa ja som mala dnes ísť, ale preložila ma o týždeň

martina2005
9. máj 2019

Ahojte, chcela by som sa spýtať či ste počas úzkosťi mávali extrasystoly a arytmie.Mam to prvý krát a neviem sa toho zbaviť.

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
elima
9. máj 2019

@martina2005 Ahoj, ja to mavam. Snazim sa nevsimat si to, hoci niekedy mam pocit ako pred infarktom...

mekicom
9. máj 2019

@s.a.s.k.a. akú dávku berieš a ako sa teraz cítiš.mozem sa opýtať ako dlho sa liečiš a či sa tí upravila depresia keď užívaš dulseviu mne dnes dr. zvýšil z 30mg na 60 mg tak neviem čo od toho čakať

mekicom
9. máj 2019

@s.a.s.k.a. s tým močením ja nemám problém tak ti neviem poradiť ja mám akurát sucho v ústach ale neviem čo správy somnou to navýšenie

martina2005
9. máj 2019

@elima môžem sa spýtať ako často to mavas? Presne ja sa cítim tak isto ale dr.mi tvrdí že je to z úzkosti, momentálne beriem mg inekcie. Zatiaľ nezaberajú na to.

elima
9. máj 2019

@martina2005 Tak kedy ako... ked mam horsie dni, tak to mavam niekolkokrat za den a trva to par dni kym to prejde. Potom zas mam obdobie, ked to nemam vôbec.

martina2005
9. máj 2019

@elima no ja to mám tiež už pár dní v kuse.Dnes mi dala Dr.lexaurin,tak skúsim.Som z toho hotová.Mala som už všelijaké príznaky,ale toto je nové...a veľmi nepríjemné

1andrea111
9. máj 2019

@sylvia30 je super, že takto napreduješ🙂 si platíš psychologičku, či cez poisťovňu?
Inak sa máš ako?

eliska13
9. máj 2019

@sylvia30 a spiš už lepšie?kedy ideš do práce?

1andrea111
9. máj 2019

zaujímavé - Problém dnešní generace Y

https://www.youtube.com/watch?v=6qUBt_F6q2Q
sylvia30
Autor odpoveď zmazal
eliska13
9. máj 2019

@sylvia30 super, tak konečne spíš je to na nezaplatenie.dobre to padne mať čas na seba, zdravie, rodinu...keď je kľud máš sa dobre už len sa nastavit, že keď pôjdeš do práce nedáš sa prevalcovať.ja idem o 2 týždne na MRI tiež si myslím, že má čaká rehabilitacia

pandravachrusta
9. máj 2019

@martina2005 aj ja to mavam..niekedy viac, niekedy menej, niekedy vobec...snazim sa si to nevsimat...

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
Autor odpoveď zmazal
eliska13
9. máj 2019

@sylvia30 viem ja tak fungujem roky so servisom😂

kajkag
9. máj 2019

@sylvia30 som rada, že cez noc spis. Bez liekov?

kajkag
9. máj 2019

@mimiqa aký krásny chlapček a tie 2 zubky❤️

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
kajkag
9. máj 2019

@sylvia30 ale aspoň spis. To je hlavne 😉🙂 Aké lieky to máš na spanie a koľko mg užívaš?

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
kajkag
9. máj 2019

@sylvia30 v praci zatiaľ zvladam🙂 áno stále užívam lieky. Chcela by som na spanie nie celu ale tretinu. Musím ísť k psychiatrické. Ráno sa cítim moc otapena😎

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
kajkag
9. máj 2019

@sylvia30 Triticco mám 150mg ako čítam, ty máš 225 mg. Nevie, celkovo som tak ako keby sa mi hlava tocila, neviem to vyjadriť slovami. Ale tieto stavy som mala aj ked som bola doms na Pnke.

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
martina2005
9. máj 2019

@pandravachrusta a boli ste s tým na kardiologii? Áno čítala som, že najlepšie je si to nevšímať,ale mne sa to nedarí.

mimiqa
9. máj 2019

@kajkag dakujem 😘