Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@mimiqa ja som mala dnes ísť, ale preložila ma o týždeň
Ahojte, chcela by som sa spýtať či ste počas úzkosťi mávali extrasystoly a arytmie.Mam to prvý krát a neviem sa toho zbaviť.
@martina2005 Ahoj, ja to mavam. Snazim sa nevsimat si to, hoci niekedy mam pocit ako pred infarktom...
@s.a.s.k.a. akú dávku berieš a ako sa teraz cítiš.mozem sa opýtať ako dlho sa liečiš a či sa tí upravila depresia keď užívaš dulseviu mne dnes dr. zvýšil z 30mg na 60 mg tak neviem čo od toho čakať
@s.a.s.k.a. s tým močením ja nemám problém tak ti neviem poradiť ja mám akurát sucho v ústach ale neviem čo správy somnou to navýšenie
@elima môžem sa spýtať ako často to mavas? Presne ja sa cítim tak isto ale dr.mi tvrdí že je to z úzkosti, momentálne beriem mg inekcie. Zatiaľ nezaberajú na to.
@martina2005 Tak kedy ako... ked mam horsie dni, tak to mavam niekolkokrat za den a trva to par dni kym to prejde. Potom zas mam obdobie, ked to nemam vôbec.
@elima no ja to mám tiež už pár dní v kuse.Dnes mi dala Dr.lexaurin,tak skúsim.Som z toho hotová.Mala som už všelijaké príznaky,ale toto je nové...a veľmi nepríjemné
@sylvia30 je super, že takto napreduješ🙂 si platíš psychologičku, či cez poisťovňu?
Inak sa máš ako?
zaujímavé - Problém dnešní generace Y
https://www.youtube.com/watch?v=6qUBt_F6q2Q@martina2005 aj ja to mavam..niekedy viac, niekedy menej, niekedy vobec...snazim sa si to nevsimat...
@pandravachrusta a boli ste s tým na kardiologii? Áno čítala som, že najlepšie je si to nevšímať,ale mne sa to nedarí.

@patricia_b skusim...veru...rozmyslam.