icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

elima
9. máj 2019

@martina2005 Ja som s tym nebola nikde, zatial to stale prestalo.

kajkag
9. máj 2019

@sylvia30 áno krcna chrbtica ťa ma stále bolí, aj cvičím a žiadne vysledky

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
bubu62
10. máj 2019

Včera som poziapala po staršom a dnes ma hlava bolí,dnes tu zase prší,kávičky vypité?

cupiii
10. máj 2019

Tak dievcata od vcera som hospitalizovana na psychiatrickej klinike v Martine. je to tu priserne. ale toto ma mozno nakopne bojovat z tou pliagou co sa ma drzi ako kliest. je to tu ako vazenie... som na monitorovanej izbe zamrezovanej na wc mozem ist len pred jedlom po jedle son strazena 2 hodiny na posteli ☹ ta vnutorna bolest co zazivam je peklo srdce mi puka ze deticky neviem kolko neobjimem... placem placem. ale odrazit sa zdna moze byt zaciatok. ja to dam👍🙏

cupiii
10. máj 2019
sticker
banbys18
10. máj 2019

@cupiii prepáč, že sa pýtam, pozerala som pár strán dozadu.... Išla si tam s úzkosťou? Lebo monitorovana izba fuuuuha.... A prečo nemôžeš po jedle na WC? Môžeš aj IP.

bubu62
10. máj 2019

@cupiii ber to aj z druhej stránky,zamrezovane preto,aby sa ti niečo nestalo,je to pre tvoje dobro,ja som zažila aj v pôrodnici,že boli zamrezovane okná..je to pre ochranu,ty to dáš!máš milujúce deti, manžela,upokoj sa,myslí na pekné veci.Si silná💪.

cupiii
10. máj 2019

@banbys18 mentalna anorexia, mentalna bulimia a tazke depresie... rano boj s jednym chlebom hodinu rev krik nervy a do 11 bez, wc musim lezat travit to a takto furt je to na zblaznenie tie sietovane izby

patricia_b
10. máj 2019

@cupiii neboj, bude fajn .... budem na teba myslieť, keď sa ti zlepší stav dajú ťa na normálnu izbu

banbys18
10. máj 2019

@cupiii držím palce!

andocka
10. máj 2019

@cupiii Ahoj drzkaj sa, urcite to zvladnes.Na ako dlho si tam? Priebezne informuj.

1andrea111
10. máj 2019

@cupiii je to najlepšia cesta, ktorú si zvolila, bude potom dobre,
som po operácii, tie bolesti po operácii boli najväčšie aké som v živote prežila, ale teraz je už dobre, a problém ktorý ma trápil už nemám.
Vezmi to tak aj Ty, treba niečo vydržať, aby si sa vyliečila a žila pre svoje dedičky🙂

eliska13
10. máj 2019

@cupiii veľmi Ti držím palce, že si sa na to dala.Ber to tak, že je to pre tvoje dobro viem, že v hlave si teraz myslíš iné, ale tym, že Ťa nútia robia Ti službu.napisem tvrdo, ale môžeš sa vyhladovať na smrť máš deti, verim, že tam pochopis preco sa tak vnutorne trestas

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
Autor odpoveď zmazal
cupiii
10. máj 2019

baby ste strasne moc zlate a celmi mi to dobre padlo tieto slova citat!!! ste uzasne🙏🙏🙏

1andrea111
10. máj 2019

@sylvia30 ešte som doma, predpokladám že po 20.5 nastúpim, upratujem a tak, už som aj zabudla že som bola v nemocnici. V práci je super, ale neviem prečo vôbec mi nechýba, asi som si len potrebovala od nej oddýchnuť. Pôjdem ešte na 21 dní do kúpeľov (dúfam) niekedy, tak aj tam sa teším. dáme to stretko v NR, čo povieš?

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
pandravachrusta
10. máj 2019

@cupiii neboj, uz si sa odrazila od dna, spravila prvy krok, vydrz, bude to uz iba lepsie, pomozu Ti a bude dobre, drzim Ti palce velmi..❤❤-aspon jedna pozitivna vec, ze mozes mat telefon, internet..

cupiii
10. máj 2019

@pandravachrusta dakujem krasne 🌺🌺🌺

1andrea111
10. máj 2019

@sylvia30 a doobeda máš tiež vychádzky?

slavkasobanska
10. máj 2019

Ahojte kočky moje,dnes som sa dostala na net,som na otvorenom oddelení .moja liečba - mala som vysoké dávky liekov,z toho mi bolo zle,tak už mám z 300 mg Alventy len 75,lieky na spanie už nemám žiadne,včera mi vysadila primárka ďalšiu tabletku večernú chlorprotixen,spala som tak ako tak .no hádam dnes to bude lepšie,nič mi nepridáva,no budúci týždeň ideme na xanax ...lebo mi povedala že je to cesta do pekla,...inak mi je celkom fajn,lepšie než bolo,po obede si trochu pospim,do obedu chodím na vychádzky vonku,do 19 môžem byť vonku,už som sama na izbe , paráda,otvorené okno mám celé,slniečko svieti,papám černice,maliny a borovky,..je náš tu 8 žien . kľud,ticho,..úžasné .čítam už 3 knihu,večer sa pôjdem kúpať .ešte som po obede trochu unavená,tak odychujem,izby perfektne,všetko nové,aj periny,postele,fajn tu je .aj personál super,primárka ma sama nastavuje na liečbu .no a čo ešte .prvý týždeň mám za sebou a také dobré dva pred sebou..strava výborná ..a pijte kávičku ..aj ja pijem .pozdravujem vás všetky z LM ....

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
mekicom
10. máj 2019

@cupiii prečo si išla do nemocnice

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
slavkasobanska
10. máj 2019

@sylvia30 ďakujem vám .ozvem sa ešte .pa pa

s.a.s.k.a.
10. máj 2019

@mekicom ahoj len dva tyzdne teraz. Mala som par dni dobrych potom zas zlych, strieda sa to. Brala som ju predtym dva roky na jar a v lete to bolo fajn, no v zime mi to nestacilo...zvysenu davku na 90mg som nezniesla, tak v zime mi zmenila za alventu, no nebolo to dobre, tak som sa zas vratila k dulsevii.

cupiii
10. máj 2019

@mekicom 3 roky som si, pestovala anorexiu no ked prisli do toho tazke deprwsie stratila som triezvy pohlad na zivot. v skratke. bojujem za rodinu za deti cez slzy cez hned cez krik ale musi to ist

mimiqa
10. máj 2019

@slavkasobanska drzkaj sa😘a dajaky fesi lekar pre teba tam neni?❤😉