icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
ivka185
12. máj 2019

@sylvia30 Vsetko najlepsie.❤🌹

mimiqa
12. máj 2019

@sylvia30 dakujem..aj tebee❤🌷a vsetkym bambulkam tu

maki43
12. máj 2019

Pekný DEŇ Matiek všetkých spolubojovnickam. Mam Vas rada všetky, ktoré chodime na toto forum. Uzite si dnešný deň. 💓💓💓💔💔💔🍰🍰🍰🍰🌹🌹🌹🌸🌸🌸🌼🌼🌼🌼 😘😘😘😘😘

eliska13
12. máj 2019

Dakujem, aj Vam všetko dobré prajem 😍

ivka185
12. máj 2019

Aj ja prajem vsetko naj.... vsetkym vam spolubojovnickam.❤🌹🌷

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
maki43
12. máj 2019

@sylvia30 ĎAKUJEM moja chodim Vas len nakuknut neprispievam. Tuk, tuk omnoho lepšie. Oddych mi pomohol aj na lieky som uz zareagovala nazvysenu davku. Vybrala som injekcie B12 zajtra kontrola u obvodneho. Pn mi prospela. Oddychla som si. Tyzden som nic nerobils len oddychovala. Tento tyzden uz som fungovala, aj sama autom bola, aj tesco, lidl absolvovala tak je fajn. Dcere som bola vybavovať vodicak. Tak fungujem. Len musim spomalit tempo aj v praci, moc to hltam tu robotu a potom sa vyčerpavam. Tak tolko asi z mojej strany. 😉

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
bubu62
12. máj 2019

Bolieva ma hlava,môže to byť nedostatkom B?

1andrea111
12. máj 2019
eliska13
12. máj 2019

@sylvia30 aj ja ju beriem, okrem toho železo, zinok, c vitamín, kyselinu listovú probiotiká všetko mi kázala doktorka na anémiu a celkovo po zime.to skopirovane je od pani z FB z tej skupinky má tam dobre tieto články ten o strachu je celý o mne zadriemala som už som ho neskopirovala.som po dlhej dobe bola v noci dlho hore a som tak unavená.U nás zima, prší všetci lezime pod dekou😂

eliska13
12. máj 2019

@1andrea111 vidím, že dnes všetky horlivo čítame😁psychologička mi na podobné povedala, že nevidím čo pre mňa partner robí a iba vždy vypichnem čo nerobí a pravdu má😋

pandravachrusta
12. máj 2019

Vsetko najlepsie krasavice aj odo mna , SLNKO V DUSI Vam prajem po cely cas.❤❤❤

patricia_b
12. máj 2019

@bubu62 mne neuro povedala, že je to nedostatok D

bubu62
12. máj 2019

@patricia_b Čím si ho dobijas?

ivka185
12. máj 2019

@eliska13 Unas krasne letne pocasie ,slniecko svieti asi sme kazda z inej casti Slovenska.

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
Autor odpoveď zmazal
ivka185
12. máj 2019

@sylvia30 Ja si tiez myslim ze po tom sparne pride dazd, aj moja hlava mi to dava pocitit ,ze bude daco boliiiiiiii.

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
patricia_b
12. máj 2019

@bubu62 vitamínom D z lekárne DeVit mám

eliska13
12. máj 2019

@sylvia30 presne to má dnes napadlo, že si kúpim zásobník😍 niečo sa nesmie po železe, po mliecnych, po káve hotová veda.Aj ginko je dobré na pamäť, prekrvenie, na PMS a divné stavy pupalkovy olej len mňa by zaujímalo či to všetko má nejaky ucinok😂, ale niekedy, keď vidím v lekárni čo všetko ľudia kupujú sodoka gomora.
Prečo berieš draslík?

eliska13
12. máj 2019

@patricia_b aj ja ho mám synovi zistili nedostatok, ale vraj to má 90%ludi hlavne tí čo sú v kancelárii zatvorení celé dni

eliska13
12. máj 2019

@sylvia30 ani nehovor veľmi je škaredo už 2 týždeň človek sa teší na víkend a potom doma sedíme.Hned by som išla niekde na turistiku vyvetrať hlavu

ivka185
12. máj 2019

@sylvia30 mame sa na co tesit ,na psychiku su tie vykyvy pocasia velmi dobre.☹😢

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
mekicom
12. máj 2019

@eliska13 trochu je to niekedy lepšie .Jesť pomaly začinam hlavne večer cez deň mi nechuti. Največši problem mam rano so vstavanim kde sa neviem vyštverať s postele až okolo 9.00, spanok je docela dobrý hoci zaspavam až neskoro večer ale ja som stale tak chodila ale narozdiel predtým som dokazala vstať bez problemov o 6.00 a terz je to problem. Momentalne mam ešte len 4 deň navyšenu davku AD na 60 mg tak uvidime ako to zaberie dufam že čoskoro lebo už mam toho plne zuby. Negativne myšlienky stale pretrvavaju a neviem ako sa s toho vymotať ale možno je to eštš kratko aby zabrali lieky a spravne to nastavili. Možno budem potrebovať silnejšiu davku aby zabrali.