icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

mimiqa
14. máj 2019

@patricia_b pekna kombinacia farieb...aj ja chcem ist...posledne dni nezvladam viac ako zvladam

patricia_b
14. máj 2019

@mimiqa len či sa ti chlap postará o Matejka, lebo dcéra je už veľká tá nepotrebuje 24/7 opateru

bubu62
14. máj 2019

@patricia_b tak nám čosi správ,ja ti aj zaplatím 😘

patricia_b
14. máj 2019

@bubu62 chobotničky budem po skúškach robiť

bubu62
14. máj 2019

@patricia_b to je krásna aj pre nás dospelých.

patricia_b
14. máj 2019

@cupiii ako sa máš?

mimiqa
14. máj 2019

@patricia_b bude musiet

patricia_b
14. máj 2019

@mimiqa pod ku mne na mickiewiczovu

mimiqa
14. máj 2019

@patricia_b ja idem akurat volat lekarke ze dajako mi je cudne od vikendu..aj pocasie...no lexauriny jem ako lentilky

patricia_b
14. máj 2019

@mimiqa daj vedieť ako si dopadla

eliska13
14. máj 2019

@patricia_b tie chobotnice sú krasne

mimiqa
14. máj 2019

@patricia_b este tam nieje...dam vediet

patricia_b
14. máj 2019

@eliska13 mne sa riadne páčia už dlho, len čas nebol na ne

eliska13
14. máj 2019

@mimiqa dnes robí jej mama utorky poobede

eliska13
14. máj 2019

@sylvia30 ešte som sa neobjednala znova.Ale termíny sú cca do 2 t.tak si mama na plný úväzok ešte, že si doma😂hovorím, že ženy by mali byť doma, či pol úväzok, aby všetko fungovalo.
Mne po tom vyšetrení zostala taká úzkosť v tele, že som prišla domov najedla sa a dala 0,25 xanax roky som ho nejedla a posledný mesiac už asi 5x.
Som rozčarovaná všetkým sa pohoršilo, nemocnice mám z toho zlu náladu.Tebe kto dal to Libretto?z toho mini xanaxu som bola ešte ráno otupena normálne sa mi zle rozmýšľalo neviem sa rozhýbať.Tlak mám 90/60😂
Ja som bola teraz pol roka na 10 mg a posledný mesiac ako som dostala menzes už som cítila vnútornú nervozitu stres tak som pred 2t navýšila na 20 mg a včera to už vygradovalo tou panikou.drzim palce na terapii

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
14. máj 2019

@patricia_b zajtra idem k nej..bo som mala termin az 29

mimiqa
14. máj 2019

@sylvia30
@eliska13 strasna jar...zerem lexany jak cukricky

patricia_b
14. máj 2019

@mimiqa ja idem štvrtok a zrejme ma pošle do nemocnice, tak v piatok do nemocnice

mimiqa
14. máj 2019

@patricia_b musim ist bo som v rici....

andocka
14. máj 2019

@sylvia30 Aj ja mam zhorsenie ☹Navysila som v piatok Trittico na 2 cele...aj tak sa v noci casto budim a plytko spim. Zeby este nezabrala zvysena davka? Cez den mam taku otupenu hlavu a neostre videnie.Je to normalne? Prejde to? V piatok idem doktorke

andocka
14. máj 2019

Baby, ked sa mi v noci sniva vela snov, znamena to plytky spanok, alebo spum riadne? Inak sa casto budim v noci aj 4-5x....cez den ako mechom prastena

jankarec
14. máj 2019

@mimiqa pozor na to

bubu62
14. máj 2019

@andocka nepiješ čaj dáky pred spaním?ja mám len jednu tritico,ale sníva sa mi sen,taký že som ráno mŕtva a trvá to väčšinou doobeda kým sa rozbehnem.

andocka
14. máj 2019

@bubu62 mala si aj 2 cele alebo vzdy len tu 1? Neviem preco mi nezabera .pijem medovkovy caj

mm103
14. máj 2019

@eliska13 vôbec neviem čo sa deje rivotril úplne vyhodili paretin tiež..ten arketis sa hnusne užíva mám z neho hnusnu chuť v ústach...

mimiqa
14. máj 2019

@jankarec hm ved mi hovor....uz nie odlozila som...ja som tak nasrata na seba ale ze tak

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
Autor odpoveď zmazal
eliska13
14. máj 2019

@sylvia30 verím ja som z tých terapii bola ešte viac rozhodena až som ešte viac plakala a to ja plačem veľmi malokedy aj tak som na nič neprišla, že som uzkostny človek to viem aj bez toho, že keď znížim lieky a mám veľa stresorov idem do zlej nálady tiež už po tých rokoch viem, že zle znášam stres....vždy mi len povedala, že mám prijať samu seba tam to vždy zacalo aj skončilo.A, že vždy budem všetko viac prežívať ako ostatní aj dobre aj zle.Ale celkovo terapie hodnotím, že sú super len záleží v akom rozpoložení tam človek ide ja som vždy chodila, keď bolo zle a po tom čo som sa tam dozvedela mi bolo ešte ťažšie.Jedine moje šťastie je,že nejdem do nejakej hlbokej depresie len ma to tak lizne😁beriem Seroxat 20 mg, keď mi je dobre, tak 10 mg do pol roka cítim uz, že som unavená, že zo všetkého robím problém a tak to aj začalo minulý mesiac.
@andocka určite je to zo zvýšenia veď vidím čo mne spravilo z 10 na 20 a to už to poznam, viem čo môžem cakat...
Ale čo Vás čítam beriete všeličo ja vlastne 13 r s prestávkami jeden liek a nič iné.Asi hodím reč s lekárkou len čo sa mám pochváliť, že som tak hlúpa, že vždy znizim a stále ten istý kolotoč neviem čo si potrebujem stále dokazovať, že som silná a zvládnem to bez nich?