Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@slavkasobanska aj ja budem od zajtra
@patricia_b na kolko ides
@mimiqa nevedela mi povedať, ale viac ako dva týždne
Ahojte ako?
@patricia_b čítam,že nám budeš chýbať.
@patricia_b fuuuu dlho..juj ja nevydrzim bez maleho tolko..mozno dve dni😱ale potrebujem to..ona mi to dava prikazom..pisala som mojmu ze idem do nemocnice a atd..nic ...on ma salam parky drbo
@bubu62 budem tu stále neboj
@mimiqa no ale to ti pomôže .... a čím skôr pôjdeš, tým skôr sa vrátiš
Ako babulky sa mate? Ja celkom fajn, no teda az nato, zec mam dostat mrchu. Takze pms funguje. Ale ignorujem. Lebo neviem co.prv boli hlava, brucho, kríže. Prehliadam. Rano psa vyvencila, upratala kuchynu. Potom som tu.mala kadernicku strihala ma a farbila. Rychlo dcere ryzu uvarila, sebe zemiakovu omáčku a udusila brokolicu. A este podlahy umyla. A relaxujem. A vy ako ste niektora pred svojimi.dňami, alebo.je Vam všetkým ze super. Vecer sa este chystam do tesca nejake vitaminy kupit a chleba. Tak pekny deň babulky, aj kec tu.je velmi.zvláštne. doobeda bolo akosi sparno a zamračené. Pa
@eliska13 fsak mi oci vyleteli 😱prisiel ze pod sup ponahlame sa ideme do Ruzinova ja som zastala zasekla sa ze cooo do ba teraz vsade vystavba obmedzenia auta..ty tak sme sa rozkecali ze som uplne isla v pohode az na Nivy a za Nivami dakde vsetky ulicky pobehala...ziaden strach nic....✌ako krizovatky otras vsade...ze tu zaparkuj kua medzi auta hned sup dala som to😂
@mimiqa bambule tak milostivy si dosiel ako nic...este drzi on..ze co on robi..on sem nedosiel aby ma pocuval...urazeny co som sa bola s dcerou prejst som mu mala ze povedat kam idem.ja aha ty na margo toho nechodis za malym vobec domov..ty mozes vsetko...on nato nedosiel....neviem asi som mu mala dat ceerveny koberec....baby zvysila som hlas vystrela ruku a povedala mu " teraz idem hovorit tvojou recou. Pal do p i c e!" Kukol jak puk zopakivala a bez slova odisiel. Viete ake mam nervy..neviem ci som urobila dobrr..no uz mam toho dost
@mimiqa No co ti nato povedat , je to krute ale aspon si to dostala zo seba a uvidis ako zareaguje ,ci sa ozve , a mozno ho tie slova preberu a spameta sa.Uplne ta chapem ,ze si tak reagovala , to by uz nasralo kazdeho, ze sa nemozes nanho spolahnut ked potrebujes, si na materskej aj peniazi nie je nazvys.Drz sa a verim ze to skonci dobre aspon pre teba.❤
@ivka185 ako po 4roch dnoch dojde..normalne si blokol.moje cislo..nereaguje na sms..jazdu som mala vedel nedosiel.von tu ku kamaratke som chcela ist vedel.just nedosiel..lekarke som mala ist nedosiel..seky nie su zaplatene..nedal mi ani cent..malemu po 2ch dnoch doniesol kvapky na oci a to mi ich nechal vonku ored dcerami v kociku..to co je za jednanie?? On dojde este je na koni..ze on mi neraz povedal ze on sa nemieni bavit so mnou a dohadovat sa o tychto veciach..fsak ina ho dokopala...vyslo to zo mna ...ale cudujem sa ze nereagoval🤔
@mimiqa Toto vsetko co pises mne ani do hlavy nejde ako sa moze tak spravat dospely chlap a otec. Akoze nechat kvapky pod dverami a ani sa nepozriet co je s dietatom to je fakt silna kava.Ja som take daco nezazila ,neviem ako by som zareagovala ,ale asi by to dva krat prijemne nebolo. Mam pocit ze v dnesnej dobe , hlavne u vas mladsich sa asi uz normalny chlap asi ani nenajde, cest vynimkam aby som zas niekoho neurazila.Ja si myslim ze aj u teba sa vsetko dobre skonci.

@mimiqa koľko si platila?