Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
Bambulky no kde sme
Dobre ranko..☕...ja mam stale zalepene oci👀tak by som spala...achhhh..ale mame slnieckoooo🌞🌝
Ako dobre som si poplakala včera na psychoterapii
@patricia_b aleeee co to🌞ja u lekarky tiez vecer...
@patricia_b držím palce...
@mimiqa tak sme riešili takú citlivú tému
@patricia_b juj to ano...ja som sa sama ze nevladzem zufala stale zachranovat vztah..a ako som dopadla..sama s krocekom..este ze mam uzastnu dceru ktora mi.pomaha. preto naberam.postupne silu na novy zivot. Konecne zit bez ponizivania trapenia. A pomohlo ti to ze si sa vyrozpravala???
Dievčatá no nezabavte sa, v klude si varim zrazu pozeram.mokro podo.mnou a vyletela mi hadica z práčky. Tak som si pekne makla. Suseda podo.mnou mi klopala, ze jej trocha tečie tak som utierala. A mozem prat osusky, vsetky som ich pouzila na zachytenie vody, tak mam poumyvane.
@sylvia30 no tak to si toho super postíhala🙂 ja nabudúci týždeň nastupujem do práce
Koľko si minula na nákupoch potravín? Ja mám pocit, že tie ceny idú stále hore, na potravinách pomaly každá položka, energie, všetko snáď aj nejaké 10-15% zdraženie od začiatku roka. Vám sa nezdá? Ako to dávate s potravinami aby človek tam neminul toľko? dajte radu☹
@1andrea111 tak my asi majland zaplatime...tak u nas ja inu stravu chlap maso max..dcera ta zas cvici ine..male dieta vela zeleniny ovocia ryby..uff netrufam si ani povedat ze kolko...otras
Ja sa snažím čo najviac domáceho si urobiť, jogurty, pečivo tie iidú u nás najviac

@mimiqa velmi dobre, mala si to davno UROBIŤ. To dnes otec roka doniesol dcere výživné, neviem ci s nou pol minuty stravil. Su to hajzli do jedneho prepáč za úprimnosť. Nesil to moja, pošli ho.kade ľahšie, zvladnes to aj s malým. Držím palce ✊✊✊✊