icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

maki43
16. máj 2019

@mimiqa velmi dobre, mala si to davno UROBIŤ. To dnes otec roka doniesol dcere výživné, neviem ci s nou pol minuty stravil. Su to hajzli do jedneho prepáč za úprimnosť. Nesil to moja, pošli ho.kade ľahšie, zvladnes to aj s malým. Držím palce ✊✊✊✊

eliska13
Autor odpoveď zmazal
ivka185
16. máj 2019

@eliska13 No to je uz viac trosku , ja som myslela tak mladsich odo mna , zachvilu 50.

mimiqa
16. máj 2019

@maki43 dakujeeemmm

mimiqa
16. máj 2019

@eliska13 44😂😆

mimiqa
16. máj 2019

Bambulky no kde sme

bubu62
16. máj 2019

@mimiqa a ty si kde?

mimiqa
17. máj 2019

@bubu62 uz som hajala 😂😆✌dobre rankooo

mimiqa
17. máj 2019

Dobre ranko..☕...ja mam stale zalepene oci👀tak by som spala...achhhh..ale mame slnieckoooo🌞🌝

patricia_b
17. máj 2019

Ako dobre som si poplakala včera na psychoterapii

mimiqa
17. máj 2019

@patricia_b aleeee co to🌞ja u lekarky tiez vecer...

slavkasobanska
17. máj 2019

@patricia_b držím palce...

patricia_b
17. máj 2019

@mimiqa tak sme riešili takú citlivú tému

mimiqa
17. máj 2019

@patricia_b juj to ano...ja som sa sama ze nevladzem zufala stale zachranovat vztah..a ako som dopadla..sama s krocekom..este ze mam uzastnu dceru ktora mi.pomaha. preto naberam.postupne silu na novy zivot. Konecne zit bez ponizivania trapenia. A pomohlo ti to ze si sa vyrozpravala???

bubu62
17. máj 2019

@mimiqa ja po Tom triticu,nemám akosi chuť sa rozprávať,ani plakať,mne to akosi všetko prešlo,povecsine vás tu čítam a teším sa tu na vás,ale už nemám potrebu hľadať kamarátku..uvedomila som si vďaka Vám že musím sa trošku zmeniť vo vzťahu k manželovi a viac tráviť čas spolu.

mimiqa
17. máj 2019

@bubu62 tak..urobte si program

maki43
17. máj 2019

Dievčatá no nezabavte sa, v klude si varim zrazu pozeram.mokro podo.mnou a vyletela mi hadica z práčky. Tak som si pekne makla. Suseda podo.mnou mi klopala, ze jej trocha tečie tak som utierala. A mozem prat osusky, vsetky som ich pouzila na zachytenie vody, tak mam poumyvane.

eliska13
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
17. máj 2019

@maki43 panecku....😂no nic prijemne veru..inak aj ku mne dojdi poumyvat ked vidim ze ta to bavi ✌😂

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
maki43
17. máj 2019

@mimiqa no moja nebavi, ale musela som, ina možnosť nebola.....

bubu62
17. máj 2019

@sylvia30 ja som ráno spravila plienkovu tortu,umyla okná,periem,skladám..

mimiqa
17. máj 2019

@sylvia30 uz len otvor pivo a si chvilku chlap ✌🍺

mimiqa
17. máj 2019

@maki43 ja tiez..tece zo mna😱

1andrea111
17. máj 2019

@sylvia30 no tak to si toho super postíhala🙂 ja nabudúci týždeň nastupujem do práce
Koľko si minula na nákupoch potravín? Ja mám pocit, že tie ceny idú stále hore, na potravinách pomaly každá položka, energie, všetko snáď aj nejaké 10-15% zdraženie od začiatku roka. Vám sa nezdá? Ako to dávate s potravinami aby človek tam neminul toľko? dajte radu☹

eliska13
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
17. máj 2019

@1andrea111 tak my asi majland zaplatime...tak u nas ja inu stravu chlap maso max..dcera ta zas cvici ine..male dieta vela zeleniny ovocia ryby..uff netrufam si ani povedat ze kolko...otras

mimiqa
17. máj 2019

@eliska13 ta co zajtra nabehnes na obed😂🤣😅

patricia_b
17. máj 2019

Ja sa snažím čo najviac domáceho si urobiť, jogurty, pečivo tie iidú u nás najviac

eliska13
Autor odpoveď zmazal