Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
taka blba otazka na rano😕🙂,,ale chcem sa spytat ako to mate so sexom..? ja biedne ako som na AD-citalopram..
@sylvia30 tak to si ani veľa neminula, keď si robila ešte aj oslavu, ja bežne víkendový nákup nad 60 eur a plus nákupy cez týždeň a tiež často objednávam menu - čo asi budem musieť zamedziť, len je to potom náročné keď som pomaly 9 h denne v práci aj s cestou a potom okrem iného ešte aj variť. No a pri tých našich diagnozach 😠
Viem že treba zamestnať všetkých naokolo, len je to pre mňa momentálne výzva, lebo som si ich zle naučila. Drží ma myšlienka, že všetko čo pre tých mojich chlapov doma urobím, tak im škodím, lebo ich brzdím v príprave na život. Nechce sa niekto pustiť spolu so mnou do podobného boja?
@eliska13 lenže keď toho muža pošleš do záhrady druhý či tretíkrát už sa určite trafí. Presne o tom to je, prekonať tie začiatky. Mám 20 a 17 r. t.j. dospelých. No ja nemám energiu a ani záujem čakať pokiaľ ich život alebo frajerka naučí, ja potrebujem pomôcť teraz. Po psychoterapii, ktorú som mala som rozhodnutá konať, pomaličky, po kúsočkoch, meniť seba a tým prinútiť aj ich. A ešte sa môže stať - vidím to v okolí, že ich nenaučí ani frajerka, lebo žiadna nebude, lebo mamahotel bude nad všetko.
@patricia_b si silná žena, určite Ti nemocnica pomôže, budem na Teba myslieť.🙂
@sylvia30 Áno pre nich je to super, ale pre teba asi nie. Ozaj čo tá nová práca.
@saslavka73 ahoooooojjj akooooo 🌞
@patricia_b chce sa ti tam vobec ist??
@mimiqa akože radšej doma by som bola, ale ak to má pomôcť
Ahojte kočky .práve pijem kávičku,mám sa celkom fajn,už mám za sebou 16 dní v nemocnici,dnes mi už aj na obed vysadila lieky,za chvíľku nič nebudem brať,ale už mi nebude nič meniť,tak som bola do obedu na prechádzke,po obede spánok,a tak mi to nejako ide,cítim sa lepšie,dobre že som išla ,som veľmi spokojná,uvidíme doma čo to bude .tak Patka drž sa aj ty ...zatiaľ pa pa kávičkárky..
@slavkasobanska Ahoj slavka velka radost pre mna ze sa mas dobre, len tak dalej. A uz ozaj nic neberies? To si aka kocica, ale ja ti to zo srdca prajem.Ked prides domov tak zacnes navstevy ktore si zanedbavala, prechadzky a mozno bude aj praca.Deti sa potesia ,ze sa mas ok.Tak nech ti to vydrzi.😍👍
@patricia_b to ano..aj ja hy som sla
@slavkasobanska jejo super sprava 😘
Mám sa dobre. Mala som výplatu, myslím, že veľmi slušné. Teším sa. Ešte nemám doriešené podnikanie a dlhy, ale tak snáď sa to posplaca. V robote vyborne dobrý kolektív, veľmi zlatí ľudia. Pomáhajú, nerobí sa z chybičky haló, aj ma to celkom baví. Učím sa, teším sa. Urobilo nám to aj doma veselšie , nevadime sa s mužom, lebo sa nevidíme. Cítim sa lepšie. Ešte ten šport a nemčinu sa chcem doucit. Dokonca som dostala aj inú ponuku ale nezobrala som to. Peňazí ok, ale veľa zodpovednosti to už nechcem. Sem tam vás čítam, v práci sa mi nedá, doma len poprecitujem. Aj dobre nemusím sedieť na tom nete. 😁