icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

saslavka73
18. máj 2019

@mimiqa hm

just22
18. máj 2019

@sylvia30 Olej CBD na Slovensku je už povolený takmer rok. Aj my doma už druhý mesiac testujeme spolu s balzamom

mimiqa
18. máj 2019

@saslavka73 veru.....no koment..je to normalne?? Este mu pisem ze maly ma zapalene ocko..kvapky o dva dni necha pred dverami v kociku..ani nedojde kuknut drobca???

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
Autor odpoveď zmazal
bubu62
18. máj 2019

@sylvia30 dakujem.

saslavka73
18. máj 2019

@eliska13 Som taká kludnejsia lebo mám príjem. Aj keď ešte všeličo treba poriešiť.

mimiqa
19. máj 2019

Dobre ranko bambulky...aky bol vikend?? Polepsilo sa Vam.co ten Oskar vyliezol🌞👀

eliska13
Autor odpoveď zmazal
1andrea111
19. máj 2019

@saslavka73 tak super, že zmena bola dobrá, najťažšie je mať odvahu na zmenu. A tiež že plat potešil, lebo si tu tuším spomínala že to vychádza minimálna mzda. Ešte toho muža poriešiť, však, to je ťažšie.🙂

pandravachrusta
19. máj 2019

@eliska13 dakujem za odpoved,, ukludnovaky neberiem , len AD 20mg, uz rozmyslam , ze pojdem na polovicu lebo to je u mna velky rozdiel , ako to bolo pred tym a teraz na liekoch..mozno ze mi bude stacit 10mg, lebo nemam ani vykyvy ani nic take..ze by som to mozno dala aj na polovicke, co myslis:?

saslavka73
19. máj 2019

@eliska13 No neposiela. Na všetko krúti hlavou čo mu poviem. Poslal si teraz v poslednom čase jeden, síce majú mať na bud.tyzden stretko no aj tak ja by som si posielala ďalej. Stále len čaká asi na zázrak. Chvíľu mu nechám žiť a potom si ho vážne podám. Teraz mu normálne asi chyba to podnikanie, ale keď sme podnikali tiež len na všetko mal čas a furt len čakal. Tak ma už vážne trochu série.

zanka3
19. máj 2019

Cez youtube najdes vseliake meditácie ktore pomahaju a aj videa ako sa popasovat s depresiou velmi aj to pomáha treba skusit

eliska13
Autor odpoveď zmazal
pandravachrusta
19. máj 2019

@eliska13 ako ides, rovno na polku?.. alebo zacinas ze tristvrte najskor nejake tyzdne a potom polovica a tak?

1andrea111
19. máj 2019

@pandravachrusta znižuj postupne, po kúsočkoch

saslavka73
19. máj 2019

@eliska13 No on robí ale to nie je také ako by sme potrebovali. On doma nikdy nič nerobil. Variť? Haha

slavkasobanska
19. máj 2019

@eliska13 ahoj ..no včera mi zase vysadila ďalšie .tak mám ráno alvantu 75,na upokojenie 0,50 ,obed 0,25 na upokojenie a Alventu 75 a večer Valdoxan,a na upokojenie 0,25...

eliska13
Autor odpoveď zmazal
eliska13
Autor odpoveď zmazal
saslavka73
19. máj 2019

Nie nerobí to a ani to nechcem. On chodí do práce teraz. Narobi sa v robote. Ma si hľadať novú. Tak hľadá tak vlažné. Čo si zase nemyslím že je úplne zle. Ťažko sa to vysvetľujú. Som z toho nervózna, že nemá novú ale teraz to je v poriadku. Za dva mesiace to možno bude tiež v poriadku alebo bude problém.

eliska13
Autor odpoveď zmazal
patricia_b
20. máj 2019

Tak baby, ja už som tu

eliska13
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
20. máj 2019

@patricia_b hlavu hore..vypni mysel...oddychuj...a daco oekne nam uhackuj😂🤣😜

mimiqa
20. máj 2019