Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@patricia_b vyvalujem na terase..parada slniecko...toto som potrebovals
@patricia_b pati, prosim ta ako je na tej miczke? Ja mam otrasne stavy, zvazujem hospitalizaciu. I ked lekarka(moja znama) mi to neodporuca, lebo podla nej to nevyriesi moje problemy. Ze je to taka ochranna bublina na cas, ale ze ja musim fungovat v realnom zivote. Ked sa vratim domov tak sa vratim do toho isteho. Mna trapia vztahove problemy, proste to manzelstvo je nefunkcne a ja som z toho nestastna. Mame dceru preto som sa snazila zachranit vztah. Neviem zit tak, ze si to nebudem vsimat, ze to nefunguje. Snazila som sa, ale nejde to. Manzel sa stara, len ma neberie ako partnerku, ale ako rodic-dieta vztah. Intimne spolu nezijeme uz dlho(nechce on). Podstata mojej depresie bude v niecom inom, no tieto pocity, ze som odmietana prispievaju k mojej depresii.
@mimiqa aj ja sa vyvaľujem a robím modrého unicorna pre soplavého
@s.a.s.k.a. dobre tu je, taký pokoj, dnes sa cítim lepšie ako včera keď som prišla ... držím ti palce nech sa správne rozhodneš
@patricia_b zahrali by sme karty..clovece ach..skoda ze tam nie som👀😜
@patricia_b ak nahodou pridem, naucis ma hackovat?🙂
@patricia_b a kolko je vas na izbe? Neni tam ruch? Ja ked som tam bola pred siestimi rokmi na par hodin tak tam bol strasny ruch
@s.a.s.k.a. Sme tri na izbe a jednu posteľ máme voľnú ... jasne, naučím
@patricia_b a spolubyvajuce su v pohode?🙂
@s.a.s.k.a. Jedna cely deň spí a druhá je na chodbe ... ja mám pocit, že je tu tichšie ako vo februári, keď som tu bola
@patricia_b zlate
@s.a.s.k.a. Chcela by som take tiez vediet🙂skusala som zabu, ale taky nepodarok to bol iba
@s.a.s.k.a. Treba mať dobrý návod a potom to ide samo ... čiapky už bez návodu robím, len podľa obrázku
@patricia_b no co je ti trosku lepsie????
@mimiqa no je tu fajn ... pol dňa háčkujem, dnes budem mať návštevu
@patricia_b jejoooo...pride drobec???
Ahoj tu sa rieši depresia? Môžem sa pridať? Neviem kedy naposledy som sa vôbec tešila. Zvykla som sa večer pozerať do postieľok a byť hrdá a šťastná. Teraz som rada keď mi dajú pokoj všetci. Muž zobral deti k lekárovi a mám chvíľu pre seba. A ja aj tak vidím za tým len to že mi chce dokázať že to nič nie je a že som neschopná keď sa sťažujem....
@mimiqa deti tu nemôžu :( ... príde kamarát
Ahojte dievcata,
Neviem co mam robit. Mala som uz 3 druhy antidepresiv, ktore mi nezabrali.
Prve dva tyzdne je to ok a potom sa problemy zacnu zhorsovat.
Vsetky 3 druhy som uzivala skoro 2 mesiace ale postupne moje priznaky len zhorsovali.
Citim akoby nervy v chrbtici a vpredu na hrudniku. Trasenie nervov v hrudniku. Mam busenie srdca, tep 105 v klude, tlaky na hrudi a stale mi je zima. Niekedy ma az trasie. Niekedy nevysvetlitelna unava.
Su to prejavy ktore mam kazdy den. Ziadne ze len na 1-2 hod ale stale pocas celeho dna. Najhorsie vecer. Mam anemiu a potvrdenu tetaniu.
Jem dobre. Pribrala som 3kg, spanok mam dobry. Stracam nadej ze mi psychiater este pomoze.
A este mam bolesti hlavy v zahlavi. Ku psychologovi chodim na sedenia, zatial ziadna zmena.
Beriem magnesium, vitamin skupiny B, zelezo. Myslite ze najde nejake AD ktore mi zaberu? Neurobi to skusanie vsetkych tych AD zo mna zombie? Alebo neuskodi mi to este viac?

@mimiqa ja parádne, ako vy?