icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

eliska13
Autor odpoveď zmazal
eliska13
Autor odpoveď zmazal
eliska13
Autor odpoveď zmazal
eliska13
Autor odpoveď zmazal
eliska13
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
22. máj 2019

@eliska13 pred desiatimi dnami..a ten stvrtok 10 minut co som ho vyhodila

eliska13
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
22. máj 2019

@eliska13 pisala som mu predsa kazdy den nech pride..mam jazdu ci som sla do Medera v sobotu..z Medera okolo obeda chodim domov vtedy aj volal..keby chcel je snim od rana..len to by sa musel hodiny venovat

lublu
22. máj 2019

@eliska13 ale ja to mam nonstop. Ziadne zachvatove stavy. Na ukludnenie mam neurol, ale ten ma odpali a hned spim. Anemia je pod 120 g/l, ja mam 100 g/l. Uzivam Magnosolv. Z milgamy sa strasne vyhadzujem na chrbte. Po AD sa mi zacnu robit herpesy, mam pocit ze mi tie nervy este viac rozdrazdia. Potrebujem nieco na upokojenie asi ale nie neurol, Xanax a pod.

mimiqa
22. máj 2019

@lublu fuu to su dajake silne aj uzkostne stavy...nezerie ta nieco ??? Alebo daco sa nestalo???

lublu
22. máj 2019

@mimiqa Bezne problem nic extra

eliska13
Autor odpoveď zmazal
eliska13
Autor odpoveď zmazal
lublu
22. máj 2019

@eliska13 Pravdepodobne to mam tiez z menzesu lebo mam tiez myom. Neurol je 0.25 to je myslim najslabsi....Chodila som k neurologovi ale ked mi nepomohli prve AD poslal ma k psychiatrovi. Praca ma nebavi ale zarabam dobre a nemam v nej stresy. Problemy zacali na materskej, myslim ze som vyhorela.

eliska13
Autor odpoveď zmazal
lublu
22. máj 2019

@eliska13 Uz pracujem 2 roky. Stale zle. Momentalne neberiem ziadne AD. 12.06 idem ku psychiatrovi.

eliska13
Autor odpoveď zmazal
lublu
22. máj 2019

@eliska13 asi to mam zo zlych AD, lebo ked som prestala brat druhe tak sa mi ulavilo a ked som prestala brat tieto posledne,tak zazivam toto☹

eliska13
Autor odpoveď zmazal
lublu
22. máj 2019

@eliska13 Ano mas pravdu stale sa tym zaoberam...este aj teraz v praci...keby sa to dalo vypnut nejakym gombikom....

mimiqa
22. máj 2019

@lublu nejaky konicek by nepomohol???

eliska13
Autor odpoveď zmazal
lublu
22. máj 2019

@mimiqa asi pomohol, ziadny nemam. Len praca a doma deti, muz a zase praca.

patricia_b
22. máj 2019

Ja sa tu nudím

lublu
22. máj 2019

@eliska13 Chodim psychologovi. Zatial len dve sedenia za sebou.

patricia_b
22. máj 2019

@lublu mne pomohlo tretie sedenie a veľmi

saslavka73
22. máj 2019

@patricia_b Ako sa máš?

eliska13
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
22. máj 2019

@lublu treba sa zamerat na nieco

mimiqa